Alergie la mar sau gluten?! 5 5 1

Alergie la mar sau gluten?!

Pagina 4 din 4 Inapoi  1, 2, 3, 4

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: Alergie la mar sau gluten?!

Mesaj  Lore la data de Mier Noi 04, 2009 5:53 pm

Eu stiu ca pana la 1 an masa principala este laptele, asa ca nici o masa nu se inlocuieste complet.

Ca sa nu te superi ca nu stiu cum sa te iau mai finut. Cum spuneam, branza calcica sa da in diaree. La o diversificare abordata gresit acesta este un semn care iti arata sa fi mai atenta.

Din cate stiu poti regla tot din alimentatie. Adica fruct pe stomacul gol o v-a ajuta. E bine sa eviti pe cat posibil supozitoarele cu glicerina ele dilatand rectul si sstimuleaza peristaltismul tubar. Daca caca era tare, atunci se da dulcopic(oare asa ii spunea? - lasa-ma sa verific inainte sa nu vb prostii) . Dar nu stiu de la ce varsta. Thea avea 2 ani si cand i-am dat cand ne-am luptat cu o constipatie psihogena. Picaturile astea au rolul de a inmuia bolul ala de caca si de a-l face moale sa nu mai doara. Dar aici e periculos din doua pucte: 1. se poate dezhidrata daca nu consuma lichide suficiente 2. poate da in diaree .

Mai bine merfi pe regim alimentar cu frcte pe stomacul gol. Dar nicidecum portocala care e considerata ca o tigara pe stomacul gol

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Lore

Rac

http://www.luthelo.breslo.ro

Sus In jos

Mesaj  elenamitro la data de Mier Noi 04, 2009 5:56 pm

O sa merg pe fructe(mar para pruna daca oi gasi) , glicerina in caz de urgenta desigur, cand iti urla copilul de durere nu mai ai timp de sucuri, iar citrice sincer nu am de gand sa ii dau pana la iarna, poate si mai mult, mi se pare ca acidul e prea tare pt ea, mai ales ca are un stomacel sensibil. Iar branzica cu ca o mai rarim daca ne face rau. Cum am mai spus, eliminam sau mai adaugam alimente in functie de reactia corpului la ele. Asa se face, nu?

elenamitro

Localizare: Deva
Stare de spirit: foarte buna

Sus In jos

Mesaj  Lore la data de Mier Noi 04, 2009 6:12 pm

Elena, eu stau si privesc in urma si ma intreb daca constipatiile mele si de acum mare( sunt oarecum cronice) si ulcerul...si reumatismul nu sunt tot din cauza ca mama nu a stiut pe atunci ce nu e ok pentru a-mi introduce la inceperea diversificarii. Sincer!

Constipatii poate de la glutenul din alimente date prea repede, ulcerul de la prajelii si multe hidrocarbonate si reumatismul de la cariile pana la schimbarea dintilor( lasa-i asa ca oricum se schimba.)

Sunt intrebari la care nu voi stii niciodata raspunsul, dar ma face sa ma gandesc de doua ori acum ca am ocazia si aflu ce pot sa ii dau si ce nu copiilor mei. :)

Lore

Rac

Sus In jos

Mesaj  Lore la data de Mier Noi 04, 2009 6:13 pm

elenamitro a scris:O sa merg pe fructe(mar para pruna daca oi gasi) , glicerina in caz de urgenta desigur, cand iti urla copilul de durere nu mai ai timp de sucuri, iar citrice sincer nu am de gand sa ii dau pana la iarna, poate si mai mult, mi se pare ca acidul e prea tare pt ea, mai ales ca are un stomacel sensibil. Iar branzica cu ca o mai rarim daca ne face rau. Cum am mai spus, eliminam sau mai adaugam alimente in functie de reactia corpului la ele. Asa se face, nu?

Elena, pulpa fructelor este foarte importanta...fibrele alea fac toata zeama. Prin storcator se distruge. Daca ii dai suc nu ai facut mai nimic. Daca vrei maine iti aduc o razatoare de sticla. Am drum in Deva. Spune-mi pe unde stai si ne intanim sau o las la un magazin ceva. Anunta-ma pe privat sau mess.

Lore

Rac

Sus In jos

Mesaj  elenamitro la data de Mier Noi 04, 2009 6:16 pm

Am razatoare de sticla, mersi, si o si folosesc, asa ii dau fructele

elenamitro

Sus In jos

Mesaj  elenamitro la data de Mier Noi 04, 2009 6:20 pm

P.S. Dar daca vii (sau veniti) poate ne si vedem

elenamitro

Sus In jos

Mesaj  Lore la data de Mier Noi 04, 2009 6:22 pm

Stiu ca poate suna ciudat. Dar am aflat ca morcovul ras( crud) ajuta in constipatie iar cel fiert in diaree. Eu am incercat si chiar asa a fost. Daca ai curaj...

maine implinesc 4 ani de casnicie, asa ca semnez ceva la banca si fug acasa in cuibusor. Dar daac era urgent, ma rupeam putin

Lore

Rac

Sus In jos

Mesaj  elenamitro la data de Mier Noi 04, 2009 6:24 pm

Maine incerc morcovul ras, daca zici asa. Pai multi ani inainte atunci si sa aveti o zi frumoasa!

elenamitro

Sus In jos

Mesaj  Lore la data de Mier Noi 04, 2009 6:35 pm

Eu iti spun, a functionat la mine. Sper sa nu aveti probleme , (

Lore

Rac

Sus In jos

Mesaj  ileana la data de Mier Noi 04, 2009 10:50 pm

dar branzica din lapte cu lamaie ati incercat? fierbi laptele si storci putina lamaie- se incheaga imediat!

Lore- felicitari si HAPPY HAPPY DAY! bem un pahar pt voi!

ileana

Sagetator Localizare: Mogosoaia-Bucuresti

http://ileana-oancea.blogspot.com/

Sus In jos

Pagina 4 din 4 Inapoi  1, 2, 3, 4

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum