Cum mai e la cresa in ziua de azi?
Pagina 2 din 3 • Impartiti •
Pagina 2 din 3 •
1, 2, 3 
Re: Cum mai e la cresa in ziua de azi?
si noi si noi!!
l-am inscris pe pati din primavara la gradinita, e cu program prelungit si cu regim step-by-step!! e super ok, sustinuta cu bani buni ......deci are toate conditiile!!! educatoare ok....si o colega de-a mea e acolo...fosta colega !!!!!
emotii mari....pati la inceput a spus ca vrea....acum cand povestesc ma ia la palme
dar vom incerca....dar mi-e groaza si mie de bolile care vor urma!!!!
l-am inscris pe pati din primavara la gradinita, e cu program prelungit si cu regim step-by-step!! e super ok, sustinuta cu bani buni ......deci are toate conditiile!!! educatoare ok....si o colega de-a mea e acolo...fosta colega !!!!!
emotii mari....pati la inceput a spus ca vrea....acum cand povestesc ma ia la palme
dar vom incerca....dar mi-e groaza si mie de bolile care vor urma!!!!
marle-
Localizare: AI
Stare de spirit: superba mamicuta
mie mi-a zis medicul de familie sa ii dau inainte sa il duc la cresa in primele zile(dupa ce mananca acasa de dimineata) 2.5 ml de panadol. ca sa fie totusi simtemul protejat.. acum sa vedem...odata si-odata trebuie sa faca si ei bolile de copii :)

OargaDana-
Localizare: Cluj Napoca
cine sa fie protejat?OargaDana a scris:mie mi-a zis medicul de familie sa ii dau inainte sa il duc la cresa in primele zile(dupa ce mananca acasa de dimineata) 2.5 ml de panadol. ca sa fie totusi simtemul protejat.. acum sa vedem...odata si-odata trebuie sa faca si ei bolile de copii :)
Si cu functia hepatica a micutului ce are de gand dom' doctor?_________________
CriticoMamica

Sistemul sau. Eu am incredere in medicul meu..pana acum nu am avut nici o porblema cu Darius si cred ca asta se datoreaza si indicatiilor medicului ;) pai functia hepaticului a copiilor cand iau medicamente pt raceli,dinti si altele... ce e cu ea?;) oricum nu am sa ii dau in primele zile sa vad daca il va prinde sau nu bolile copilaresti...:) si daca va veni acasa sanatos tun,cum a plecat..atunci normal ca nu ii voi da..dar daca va veni acasa racit ..dupa ce v-a pleca iar la cresa (dupa ce se trateaza) ii voi da cate o lingurita de panadol.

OargaDana-
neata!!!
mai fetelor eu legat de imunizarea copilului voi vorbi in 9 sept cand avem programare la homeopata!!! doca cealalta ne-a recomandat PROPOLIS CU VIT C, CA KIDS, si pe langa asta ...fara a avea legatura cu imunitatea...trebuie sa incepem vigantolleten 500, cate o pastiluta pe zi!!! momentan ii dau ulei de catina....tot la recomandarea homeopatei!!! noi cam avem probleme cu transpiratia....transipra f mult in zona capului si gatului....cat a fost caldura aia nebuna, era leorca toata noaptea....inclusiv pe spate....si imbracat fffffff subtire noaptea....dar degeaba!!!!!!!!!
o zi buna va doresc
mai fetelor eu legat de imunizarea copilului voi vorbi in 9 sept cand avem programare la homeopata!!! doca cealalta ne-a recomandat PROPOLIS CU VIT C, CA KIDS, si pe langa asta ...fara a avea legatura cu imunitatea...trebuie sa incepem vigantolleten 500, cate o pastiluta pe zi!!! momentan ii dau ulei de catina....tot la recomandarea homeopatei!!! noi cam avem probleme cu transpiratia....transipra f mult in zona capului si gatului....cat a fost caldura aia nebuna, era leorca toata noaptea....inclusiv pe spate....si imbracat fffffff subtire noaptea....dar degeaba!!!!!!!!!
o zi buna va doresc
marle-
marle- asta cu transpiratia am impresia ca este comuna pt mai multi copii- si Maia a avut o perioada cand era fleasca in zona gatului mai mereu- acum nu mai e asa des transpirata- i se intampla mai ales cand se trezea din somn. in schimb vad asta acum la Luca!
am mai observat ca temperatura la copii mici e mai crescuta si tinde sa se regleze dupa un an...cred ca tine totul de reglarea termica a organismului
cat despre panadolul dat preventiv...nu cred! e un antitermic si antiiflamator daca stiu eu bine...mai degraba ceva sa intareasca sistemul imunitar. si ceva despre homeopate in directia asta ar fi interesant de aflat- poate chiar un subiect nou pe tema asta- eu una nu am gasit un homeopat de incredere dar cine are sa spuna tuturor
am mai observat ca temperatura la copii mici e mai crescuta si tinde sa se regleze dupa un an...cred ca tine totul de reglarea termica a organismului
cat despre panadolul dat preventiv...nu cred! e un antitermic si antiiflamator daca stiu eu bine...mai degraba ceva sa intareasca sistemul imunitar. si ceva despre homeopate in directia asta ar fi interesant de aflat- poate chiar un subiect nou pe tema asta- eu una nu am gasit un homeopat de incredere dar cine are sa spuna tuturor
Dr. Marius Radu de la Fundatia Similimum, pe Bd. Decebal Nr.3, Bl. S12B, Sc.1, Ap.8, Bucuresti, Sect.3, Tel/fax: 322.46.25, Tel: 321.42.51, 0788.413.216. am gasit pe alt site :D Pentru cele din Bucuresti.
Eu sper sa nu trebuiasca sa ii nimic...ca si pana acum :) Daca nu mi-a racit in luna aprilie cu cortul la doar 6 luni...sper sa nu inceapa odata cu intrarea lui la cresa.Cat despre pojar,varsat de vant etc...ma rog sa le faca pana cand va creste...in rest sanatate la toti copii
Eu sper sa nu trebuiasca sa ii nimic...ca si pana acum :) Daca nu mi-a racit in luna aprilie cu cortul la doar 6 luni...sper sa nu inceapa odata cu intrarea lui la cresa.Cat despre pojar,varsat de vant etc...ma rog sa le faca pana cand va creste...in rest sanatate la toti copii

OargaDana-
neata!!!
ieri dimineata am fost la gradi, i-am dus educatoarei un bughet de flori si o mica atentie si am stat putin de povesti cu ea!!! toate bune si frumoase pana mi-a spus ce vor avea de papa la micul dejun......
salam, pateu, sunca presata si doar exceptional paine prajita cu unt sau cu dulceata....pai, mai fetele pati nu stie ce inseamna salamul sau pateu...sunca nici atat....si plus de asta cica meniul nu se repeta 2 sapt...adica ...mi-a dat ea exemplu....daca papa iaurt luni, nu vor mai manca decat peste 2 sapt...deci lactatele unde sunt??? de fructe nici nu a pomenit...de fapt am uitat sa intreb!! deci asta nu mi se pare ok...si va ramane sa vedem ce si cum!!! in rest educatoarele sunt super ok....2 tipe tinere si alese pe muchie
, curatenie, interzicerea copiilor bolnavi de a veni la gradi....deci gata cu medicamentele data la gradi copiilor...adica daca e bolnavior copilul sta acasa si apoi aduse aviz medical ca e ok....mi se pare in regula asta!!! oricum pe 20 sept va fi o sedinta cu parintii si acolo ni se vor comunica mai multe!! masa e de 7 lei pe zi si taxa de step cam 50-60 lei!!!
pe 13.09 la ora 8.30 suntem asteptati cu catel si purcel sa incep gradinita!!!! emotiiiiii mariiii
voi....ceva noutati?????
ieri dimineata am fost la gradi, i-am dus educatoarei un bughet de flori si o mica atentie si am stat putin de povesti cu ea!!! toate bune si frumoase pana mi-a spus ce vor avea de papa la micul dejun......
salam, pateu, sunca presata si doar exceptional paine prajita cu unt sau cu dulceata....pai, mai fetele pati nu stie ce inseamna salamul sau pateu...sunca nici atat....si plus de asta cica meniul nu se repeta 2 sapt...adica ...mi-a dat ea exemplu....daca papa iaurt luni, nu vor mai manca decat peste 2 sapt...deci lactatele unde sunt??? de fructe nici nu a pomenit...de fapt am uitat sa intreb!! deci asta nu mi se pare ok...si va ramane sa vedem ce si cum!!! in rest educatoarele sunt super ok....2 tipe tinere si alese pe muchie
, curatenie, interzicerea copiilor bolnavi de a veni la gradi....deci gata cu medicamentele data la gradi copiilor...adica daca e bolnavior copilul sta acasa si apoi aduse aviz medical ca e ok....mi se pare in regula asta!!! oricum pe 20 sept va fi o sedinta cu parintii si acolo ni se vor comunica mai multe!! masa e de 7 lei pe zi si taxa de step cam 50-60 lei!!!pe 13.09 la ora 8.30 suntem asteptati cu catel si purcel sa incep gradinita!!!! emotiiiiii mariiii
voi....ceva noutati?????
marle-
phai..pai este fff rau :) aici unde il duc eu ii da la pranz supita si felul 2 zi de zi.toata lumea pe care am intrebat mi-a zis ca are un meniu exceptional.o sa va zic meniul cand il aflu si eu exact.Undeva pe un site unde sunt cresele de stat din cluj am vazut urmatoarea informatie:"Se asigură zilnic 3 mese principale şi 2 gustări, meniul fiind adaptat nevoilor nutriţionale ale copiilor, individualizat pe grupe de vârstă."La noi cresa incepe pe 1 octombrie..deoarece a fost acum nou construita si inca nu s-a dat drumu.v-am primit poze din exterior..promit ca pana la sfarsitul saptamanii vi le pun ca nu am avut drum in partea cu cresa zilele astea:D

OargaDana-
Oarga, eu nu ias da Panadol preventiv. Pana nu are simtome care necesita asa ceva stai calma. Mai ales ca el are un sistem imunitar atat de bun. Si o intrebare: de ce sa faca mai tarziu boliile copilariei sinu acum>?
@ Marle, cum se mai simte Patrik? Ce mai spune Paraschiv?
Si eu am mers luni cu Thea pregatita de gradi, tot una cu program step by step din Orastie si cand ajung acolo ce credeti? Aflu ca Taxo nu a inscriso. Ia dus doar certificatul de nastere , nu a completat nu stiu ce formular, nu adevrinta de la MF cu vaccinurile, nu tu analize medicale
Directoarea imi explica ca nu mai are locuri
eu disperata ca tocmai ce a mai trimis la plimbare 3 perechi de parinti
Si o ultima incercare o rog sa stam putin de vorba timp in care spuneam mii de rugaciuni(Doamne tine-i mainile i buzurnar Theei sa nu faca vreo tampenie - timp in care Thea butona la imprimanta directoarei si dai frate cu copii Xerox dupa nu's tiu ce compunere)
Pana la urma nu stiu ce i-am spus, cert e ca luni ne putem reintoarce daca avem dosarul complet
Doua zile Thea nu a vrut sa faca caca si am luat proba de la Lucas si am dus :P
As fi deplasata daca i-as oferi directoarei un set tare finut facut de un manufacturier de bijuterii special pentru ea? Vi-l arat daca vreti :P
@Ileana, vad ca nu mai spui nimic. A plans Maia in primele zile de gradinita? Cum se descurca Luca fara ea?
@ Marle, cum se mai simte Patrik? Ce mai spune Paraschiv?
Si eu am mers luni cu Thea pregatita de gradi, tot una cu program step by step din Orastie si cand ajung acolo ce credeti? Aflu ca Taxo nu a inscriso. Ia dus doar certificatul de nastere , nu a completat nu stiu ce formular, nu adevrinta de la MF cu vaccinurile, nu tu analize medicale
Directoarea imi explica ca nu mai are locuri
eu disperata ca tocmai ce a mai trimis la plimbare 3 perechi de parinti
Si o ultima incercare o rog sa stam putin de vorba timp in care spuneam mii de rugaciuni(Doamne tine-i mainile i buzurnar Theei sa nu faca vreo tampenie - timp in care Thea butona la imprimanta directoarei si dai frate cu copii Xerox dupa nu's tiu ce compunere)
Pana la urma nu stiu ce i-am spus, cert e ca luni ne putem reintoarce daca avem dosarul complet
Doua zile Thea nu a vrut sa faca caca si am luat proba de la Lucas si am dus :P
As fi deplasata daca i-as oferi directoarei un set tare finut facut de un manufacturier de bijuterii special pentru ea? Vi-l arat daca vreti :P
@Ileana, vad ca nu mai spui nimic. A plans Maia in primele zile de gradinita? Cum se descurca Luca fara ea?

Pagina 2 din 3 •
1, 2, 3 
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Intrebari sapun
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti
» Eliminare prin comunicare ( EC)
» SCANARE FILME FOTO CLASICE ALB-NEGRU SAU COLOR
» Doppler Fetal
» Lingurite personalizate - Cadoul perfect