Cum mai e la cresa in ziua de azi?
Pagina 3 din 3 • Impartiti •
Pagina 3 din 3 •
1, 2, 3
Re: Cum mai e la cresa in ziua de azi?
uff Lore! chiar vroiam sa scriu pe aici dar stau cam prost cu timpul in ultima vreme... pai e mai greu decat am crezut- Maia a fost mereu f sociabila si doritoare de compania copiilor, a petrecut anul trecut o zi la o gradi si i-a placut la nebunie...credeam ca nu o sa avem probleme, dar nu e asa
in prima zi era prea bulversata ca sa mai zica ceva dar au venit si lacrimile. acum nu mai plange dar e f trista cand o duc si pe dupa-amiaza mai plange dupa mine- ba vineri nici nu a dormit. am impresia ca se simte cumva pedepsita si trimisa acolo cu forta, si exclusa din familie- i-am explicat cat am putut de bine, dar o particica din ea tot nu intelege de ce mami nu mai e cu ea mereu (4 ani am fost nedespartite). una peste alta mi se pare ca merge spre bine dar nu se da in vant dupa gradi- poate mai tarziu. a invatat deja cantecele si poezii, si aud ca vor incepe un fel de ore- mate, mediu
si e grupa mijlocie doar! daca o fac intr-o atmosfera de joaca o sa ii placa caci e mereu interesata de lucruri noi.
iar Luca schimba partenerul de joaca- daca sora nu mai e merge si mama!
am ocazia sa stau si cu el in liniste pe carticele si jocuri, caci cand sunt amandoi e mai greu- sunt un pic gelosi pe timpul petrecut exclusiv cu celalalt si trebuie sa gasesc activitati care sa-i implice in mod egal.
ce fac ceilalti pici mici care dau cu ochii de gradi pt prima data?
Lore- Thea ta e deja rodata acum, nu? e mai usor, nu-i asa? voi ati avut probleme? si daca inteleg bine sunteti si voi cu naveta acum- si eu o duc in Buc- 7km dus-intors de 2 ori pe zi
pup tot pitici si le urez gradi placut!
in prima zi era prea bulversata ca sa mai zica ceva dar au venit si lacrimile. acum nu mai plange dar e f trista cand o duc si pe dupa-amiaza mai plange dupa mine- ba vineri nici nu a dormit. am impresia ca se simte cumva pedepsita si trimisa acolo cu forta, si exclusa din familie- i-am explicat cat am putut de bine, dar o particica din ea tot nu intelege de ce mami nu mai e cu ea mereu (4 ani am fost nedespartite). una peste alta mi se pare ca merge spre bine dar nu se da in vant dupa gradi- poate mai tarziu. a invatat deja cantecele si poezii, si aud ca vor incepe un fel de ore- mate, mediu
si e grupa mijlocie doar! daca o fac intr-o atmosfera de joaca o sa ii placa caci e mereu interesata de lucruri noi.iar Luca schimba partenerul de joaca- daca sora nu mai e merge si mama!
am ocazia sa stau si cu el in liniste pe carticele si jocuri, caci cand sunt amandoi e mai greu- sunt un pic gelosi pe timpul petrecut exclusiv cu celalalt si trebuie sa gasesc activitati care sa-i implice in mod egal.ce fac ceilalti pici mici care dau cu ochii de gradi pt prima data?
Lore- Thea ta e deja rodata acum, nu? e mai usor, nu-i asa? voi ati avut probleme? si daca inteleg bine sunteti si voi cu naveta acum- si eu o duc in Buc- 7km dus-intors de 2 ori pe zi
pup tot pitici si le urez gradi placut!
V-am promis poze cu cresa noastra. Am fost acum 2 zile sa vedem cand ii da drumu si inca nu este terminata in interior... mai au de facul ultimele finisaje...Dar la prima vedere arata excelent..poze in interior nu am facut multe deoarece nu erau inca montate paturile si toate cele,dupa cum am zis nu este gata :P Sa speram ca in 15 Octombrie vom avea prima zi la cresa.
Aa sa va maim zic ca nu mai vroia Darius sa iasa din cresa ..:)) sa speram ca asa va fi si cand va incepe povestea:)
POZE:

Cam astea-s :P
Aa sa va maim zic ca nu mai vroia Darius sa iasa din cresa ..:)) sa speram ca asa va fi si cand va incepe povestea:)
POZE:

Cam astea-s :P

OargaDana-
Localizare: Cluj Napoca
Gradinita noua pentru printesa Anastasia
Vreau sa va spun ca am schimbat gradinita particulara a Anastasiei cu una de stat si, se pare ca , am facut bine!
Principalul motiv al schimbarii a fost cel financiar, iar apoi plecarea educatoarei si faptul ca nu au avut suficiente evenimente de-a lungul anului trecut-eu considerand ca fiind o lipsa de interes din partea gradinitei particulare.
Gradinita de stat este o institutie generoasa ca marime, ce gazduieste un numar la fel de generos de copii-sunt 30 in grupa, cu bucatarie proprie care achizitioneaza fructe si legume ieftine de la producatori romani-deci proaspete, carne de la fermele romanesti, (mananca fasole, cartofi, varza, ostropel pe care le-am cam uitat desi sunt atat de sanatoase), educatoarele sunt mai exigente si cu obiective mai ambitioase decat la particular-desi nu afiseaza zambete atat de largi, de fapt nu zambesc de loc!, fac limba engleza in fiecare zi, gimnastica si muzica saptamanal(pentru un tot de 70ron) si invata sa gestioneze relatiile cu alti 29 de copii cu temperamente diferite.
Am fost destul de ingrijorata la inceput dar acum m-am linistit.
Incepand cu primavara anului viitor si Printesa mica, Stefania va merge la aceasta gradinita in grupa mica.
Va sarut pe toti,
Zarina
Principalul motiv al schimbarii a fost cel financiar, iar apoi plecarea educatoarei si faptul ca nu au avut suficiente evenimente de-a lungul anului trecut-eu considerand ca fiind o lipsa de interes din partea gradinitei particulare.
Gradinita de stat este o institutie generoasa ca marime, ce gazduieste un numar la fel de generos de copii-sunt 30 in grupa, cu bucatarie proprie care achizitioneaza fructe si legume ieftine de la producatori romani-deci proaspete, carne de la fermele romanesti, (mananca fasole, cartofi, varza, ostropel pe care le-am cam uitat desi sunt atat de sanatoase), educatoarele sunt mai exigente si cu obiective mai ambitioase decat la particular-desi nu afiseaza zambete atat de largi, de fapt nu zambesc de loc!, fac limba engleza in fiecare zi, gimnastica si muzica saptamanal(pentru un tot de 70ron) si invata sa gestioneze relatiile cu alti 29 de copii cu temperamente diferite.
Am fost destul de ingrijorata la inceput dar acum m-am linistit.
Incepand cu primavara anului viitor si Printesa mica, Stefania va merge la aceasta gradinita in grupa mica.
Va sarut pe toti,
Zarina
OargaDana a scris:ph... fetelor tin sa va anunt ca in 13 Septembrie ne vom indrepta cu pasi repezi spre cresaIn Cluj la cresa Patrocle unde a fost Darius admis din cate am auzit este foarte ok pentru ca .... tocmai au terminat de construit cresa de la a la z :D si am vazut la TV ca este de 5 stele.
. Taxa este de 6 lei pe zi (cel putin asa ni s-a zis cand l-am inscris..sper sa nu se fi schimbat o data cu terminarea cresei)
.Apoi mamicile care au copii acolo mi-au zis ca mancarea este foarte buna si educatoarele la fel. Acum sa speram ca totul va fi bine si ne vom acomodata repede ca sa poata mami merge din 1 Octombrie la lucru :)
O sa va postez niste poze cu cresa din exterior (mergem azi pe acolo sa ii arat lui Darius ca in locul acela va merge el si se va juca cu multi copii si multe jucarii)..deoarece din interior inca nu am vazut pe nici un site unde apare cresa Patrocle.
Acum cateva minute am avut o discutie serioasa (cel putin din partea mea) cu Darius![]()
in care i-am explicat ca el va merge la cresa unde vor fi multi copii si persoane cu care se va juca .Unde va avea multe jucarii si unde merg copii cand mami si tati trebuie sa mearga la servici ..ca nu este voie sa stea un copil singur acasa ....Si bineineteles inteles Darius al meu radea de mama focului si facea : puff puff :))
Revin cu pozele de la gresa si sper sa fie bine si sa se acomodeze repede !![]()
![]()
buna Oana; si eu sunt o mamica care rmeaza sa-mi duc copilasul la cresa patrocle cat de curand. te rog poti sa-mi spui cum e daca sutn si copii micic(al meu are 9 luni)... cum arata interiorul ca nu am reusot sa-l vad.. ms din suflet
oana_bal
Si eu am niste emotii, vreau sa-mi dau puiul la cresa de stat din toamna, nu va avea nici macar 2 ani si nici nu e obisnuit sa stea fara mine! Chiar nu stiu ce va fi!
buna Oana; si eu sunt o mamica care rmeaza sa-mi duc copilasul la cresa patrocle cat de curand. te rog poti sa-mi spui cum e daca sutn si copii micic(al meu are 9 luni)... cum arata interiorul ca nu am reusot sa-l vad.. ms din suflet[/quote]
Buna ziua la toate :) ia ca revin si eu dupa aproape 1 an :)) .. intai vreau sa va zic ca in 3 saptamani se va naste Maya, surioara lui Darius :P
oana_bal ... la cresa este ff bine..Darius este foarte fericit si a invatat multeeeee.... copii mici nu stiu daca sunt ...dar cred ca de la 1 an incolo sunt..(daca vrei ma pot interesa).Interiorul arata ff ok...jos sunt 2 grupe,iar la etaj altele 2.O grupa are: dormitorul cu paturi din lemn,baie,loc de joaca si locul de mancat.Daca vrei da-mi adresa ta de messenger si vedem,poate suntem vecine de cartier:)

OargaDana-
OargaDana a scris:
buna Oana; si eu sunt o mamica care rmeaza sa-mi duc copilasul la cresa patrocle cat de curand. te rog poti sa-mi spui cum e daca sutn si copii micic(al meu are 9 luni)... cum arata interiorul ca nu am reusot sa-l vad.. ms din suflet
Buna ziua la toate :) ia ca revin si eu dupa aproape 1 an :)) .. intai vreau sa va zic ca in 3 saptamani se va naste Maya, surioara lui Darius :P
oana_bal ... la cresa este ff bine..Darius este foarte fericit si a invatat multeeeee.... copii mici nu stiu daca sunt ...dar cred ca de la 1 an incolo sunt..(daca vrei ma pot interesa).Interiorul arata ff ok...jos sunt 2 grupe,iar la etaj altele 2.O grupa are: dormitorul cu paturi din lemn,baie,loc de joaca si locul de mancat.Daca vrei da-mi adresa ta de messenger si vedem,poate suntem vecine de cartier:)
Felicitari Danaaa...ce ma bucur de vestea nemaipomenita

OargaDana a scris:
Nastere usoara si sa vii cu vesti bune despre Maya!!! Ce nume frumoase ai ales pentru copilasii tai!
Mersi Lore & Mariana... :*
Joi am fost la control,a zis medicul ca este pozitionata perfect si numai bine de iesit:)) Are 3 kg 300 si sunt in saptamana 38. Pe Darius tot la 38 de saptamani l-am nascut :D ..Ne-am pregatit bagajul si patutul...(in seara asta Darius a tinut neaparat sa doarma in el :)) )
Acum astept sa vina ziua ce-a mare...Mamici care ati avut 2 nasteri ...Cum a fost a 2a?:D .. Mie una ,sincer,imi e asa groaza..ca stiu ce ma asteapta....cu durerile si nasterea in sine...chiar daca pe Darius l-am nascut usor... mi-e putin groaza .

OargaDana-
Dana iti tin pumnii, te cred ca ai emotii! Nu stiu sa-ti raspund, eu am nascut prin cezariana
, Iuri a avut 4 kg si nu s-a intors cu capul in jos.
Sa auzim de bine si astept pozici cu Maya
cu restul familiei am vazut, sunteti superbi!!!
Curaj mami, mai e putin!!!
, Iuri a avut 4 kg si nu s-a intors cu capul in jos.Sa auzim de bine si astept pozici cu Maya
cu restul familiei am vazut, sunteti superbi!!!Curaj mami, mai e putin!!!
Pagina 3 din 3 •
1, 2, 3
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

. Taxa este de 6 lei pe zi (cel putin asa ni s-a zis cand l-am inscris..sper sa nu se fi schimbat o data cu terminarea cresei)
.Apoi mamicile care au copii acolo mi-au zis ca mancarea este foarte buna si educatoarele la fel. Acum sa speram ca totul va fi bine si ne vom acomodata repede ca sa poata mami merge din 1 Octombrie la lucru :)

» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Intrebari sapun
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti
» Eliminare prin comunicare ( EC)
» SCANARE FILME FOTO CLASICE ALB-NEGRU SAU COLOR
» Doppler Fetal
» Lingurite personalizate - Cadoul perfect