cum sunt privite mamicile care inca mai alapteaza dupa un an

Pagina 5 din 5 Inapoi  1, 2, 3, 4, 5

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: cum sunt privite mamicile care inca mai alapteaza dupa un an

Mesaj  mtl la data de Joi Apr 08, 2010 6:40 pm

AndreEa a scris:mai vreau sa zic, ca deja ma intreaba lumea: "mai alaptezi"?? de zici ca cine stie ce rau ii fac fetei si nici nu avem un an

Ai rabdare sa vezi cum va fi dupa 1 an!

mtl

Gemeni Localizare: City of MTL

Sus In jos

Mesaj  Lore la data de Joi Apr 08, 2010 7:21 pm

mtl a scris:
AndreEa a scris:mai vreau sa zic, ca deja ma intreaba lumea: "mai alaptezi"?? de zici ca cine stie ce rau ii fac fetei si nici nu avem un an

Ai rabdare sa vezi cum va fi dupa 1 an!

Sau dupa 1 an jumate...

Eu le intorc senina intrebarea: Dar DE CE sa il intarc? Sa gasesc cumva anticorpi de cumparat la farmacie? Eu ii produc gratis

Cum sunt privite mamele care alapteaza? Nu stiu! Insa ma bucur ca cele care nu mai alapteaza nu ajung tinta ironiilor si a intrebarilor idioate, puse unori aiurea si pentru a initia o conversatie...

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Lore

Rac

http://www.luthelo.breslo.ro

Sus In jos

Mesaj  ancuta la data de Sam Apr 02, 2011 12:52 am

noi avem deja un an si o luna...si alaptez numai noaptea (dar des de tot..cam la o ora, o ora jumate max!) si ma mai intreaba careva daca mai alaptez (ca ma stiu ca-s pro) ;se cam mira dar...n-a avut pana acum curajul nimeni sa-mi zica nimic aiurea ! in fata cel putin!

ancuta

Varsator Stare de spirit: Mereu cu zambetul pe buze!

http://www.meitaibebe.ro

Sus In jos

Mesaj  lloredana023 la data de Sam Apr 02, 2011 2:16 am

Alaptez de 1 an si 7 luni si Doamne ajuta si in continuare.Ne place si ne simtim atat de bine
Cand cineva spune"dar esti mare,nu ti-e rusine?" eu zic " noua in nici un caz nu ne e rusine,de ce tie iti e rusine ca alaptez?Nu te uita si nu intreba ! Si le zic pe un ton razand...

Dr de fam considera ca mi-am facut treaba,am un copil mare si grasun si sanatos.Mereu imi spune sa o intarc.Intr-o zi chiar intreba "pana cand?"Iar sotul ii raspunde "pana la scoala" Aici am zis eu ca nu chiar pana la scoala ci cat isi doreste ea.Nu as vrea sa o duc la scoala si inca sa mai pape tzitzi,dar nu se stie parca ma vad .....

In rest,alaptati cat mai muuuult!!! Scuze sunt multe ,dar daca iti doresti o poti face.
In cazul meu am avut noroc de Vanilla si de inca o persoana ca nu am renuntat la alaptat,si bineinteles ca mi-am dorit foarte mult ......la mai putin de o luna de la nastere aveam bucata lipsa din mamelon si acum ma uimesc cand imi amintesc ca am rezistat la asemenea dureri.
Si noi facem parte din trezitul foarte des noaptea dar nu e problema...sa fim sanatoase si fericite.
Pup copiii alaptati si nu numai !

lloredana023

Rac Localizare: Piatra Neamt

Sus In jos

Pagina 5 din 5 Inapoi  1, 2, 3, 4, 5

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum