cum sunt privite mamicile care inca mai alapteaza dupa un an
Pagina 5 din 5 • Impartiti •
Pagina 5 din 5 •
1, 2, 3, 4, 5
Re: cum sunt privite mamicile care inca mai alapteaza dupa un an
AndreEa a scris:mai vreau sa zic, ca deja ma intreaba lumea: "mai alaptezi"?? de zici ca cine stie ce rau ii fac feteisi nici nu avem un an
Ai rabdare sa vezi cum va fi dupa 1 an!

mtl-
Localizare: City of MTL
mtl a scris:AndreEa a scris:mai vreau sa zic, ca deja ma intreaba lumea: "mai alaptezi"?? de zici ca cine stie ce rau ii fac feteisi nici nu avem un an
Ai rabdare sa vezi cum va fi dupa 1 an!
Sau dupa 1 an jumate...
Eu le intorc senina intrebarea: Dar DE CE sa il intarc? Sa gasesc cumva anticorpi de cumparat la farmacie? Eu ii produc gratis
Cum sunt privite mamele care alapteaza? Nu stiu! Insa ma bucur ca cele care nu mai alapteaza nu ajung tinta ironiilor si a intrebarilor idioate, puse unori aiurea si pentru a initia o conversatie...
noi avem deja un an si o luna...si alaptez numai noaptea (dar des de tot..cam la o ora, o ora jumate max!) si ma mai intreaba careva daca mai alaptez (ca ma stiu ca-s pro) ;se cam mira dar...n-a avut pana acum curajul nimeni sa-mi zica nimic aiurea ! in fata cel putin!
Alaptez de 1 an si 7 luni si Doamne ajuta si in continuare.Ne place si ne simtim atat de bine
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Cand cineva spune"dar esti mare,nu ti-e rusine?" eu zic " noua in nici un caz nu ne e rusine,de ce tie iti e rusine ca alaptez?Nu te uita si nu intreba ! Si le zic pe un ton razand...
Dr de fam considera ca mi-am facut treaba,am un copil mare si grasun si sanatos.Mereu imi spune sa o intarc.Intr-o zi chiar intreba "pana cand?"Iar sotul ii raspunde "pana la scoala"
Aici am zis eu ca nu chiar pana la scoala ci cat isi doreste ea.Nu as vrea sa o duc la scoala si inca sa mai pape tzitzi,dar nu se stie parca ma vad .....
In rest,alaptati cat mai muuuult!!! Scuze sunt multe ,dar daca iti doresti o poti face.
In cazul meu am avut noroc de Vanilla si de inca o persoana ca nu am renuntat la alaptat,si bineinteles ca mi-am dorit foarte mult ......la mai putin de o luna de la nastere aveam bucata lipsa din mamelon si acum ma uimesc cand imi amintesc ca am rezistat la asemenea dureri.
Si noi facem parte din trezitul foarte des noaptea dar nu e problema...sa fim sanatoase si fericite.
Pup copiii alaptati si nu numai !
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Cand cineva spune"dar esti mare,nu ti-e rusine?" eu zic " noua in nici un caz nu ne e rusine,de ce tie iti e rusine ca alaptez?Nu te uita si nu intreba ! Si le zic pe un ton razand...
Dr de fam considera ca mi-am facut treaba,am un copil mare si grasun si sanatos.Mereu imi spune sa o intarc.Intr-o zi chiar intreba "pana cand?"Iar sotul ii raspunde "pana la scoala"
Aici am zis eu ca nu chiar pana la scoala ci cat isi doreste ea.Nu as vrea sa o duc la scoala si inca sa mai pape tzitzi,dar nu se stie parca ma vad .....
In rest,alaptati cat mai muuuult!!! Scuze sunt multe ,dar daca iti doresti o poti face.
In cazul meu am avut noroc de Vanilla si de inca o persoana ca nu am renuntat la alaptat,si bineinteles ca mi-am dorit foarte mult ......la mai putin de o luna de la nastere aveam bucata lipsa din mamelon si acum ma uimesc cand imi amintesc ca am rezistat la asemenea dureri.
Si noi facem parte din trezitul foarte des noaptea dar nu e problema...sa fim sanatoase si fericite.
Pup copiii alaptati si nu numai !

lloredana023-
Localizare: Piatra Neamt
Pagina 5 din 5 •
1, 2, 3, 4, 5
Pagina 5 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Intrebari sapun
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti
» Eliminare prin comunicare ( EC)
» SCANARE FILME FOTO CLASICE ALB-NEGRU SAU COLOR
» Doppler Fetal
» Lingurite personalizate - Cadoul perfect