nasterea naturala vs cezariana
Pagina 5 din 8 • Impartiti •
Pagina 5 din 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Re: nasterea naturala vs cezariana
super tare Onush! nu am nimic contra cezarianei doar ca eu nu as face decat daca asa ar fi indicatiile :)
Onush a scris:Acum ca verisoara a nascut, pot sa va spun cum au fost cezarienele mele.... LE - AS FACE ORICAND DIN NOU!
Am avut anestezie totala in ambele dati, m-am trezit la 2 ore dupa operatie si am avut copii la san imediat ce m-am trezit.
A doua zi am mers, m-am mutat in salon si am stat cu copii in salon. Am avut lapte, m-am miscat mai bine decat 90% din cele care au nascut natural o data cu mine.
.
Deci te-a adormit?
Eu imi doream mult sa aud si sa vad copiii imediat dupa nastere. De aia am ales rahianestezia. Nu ti-ar fi placut totusi sa ii vezi imediat?
[quote="Onush"] LE - AS FACE ORICAND DIN NOU!
Eu ma refeream la cele care din motiv estetic,intelegeti voi ce vreau sa zic,aleg cezariana dar pana la urma ele decid pe corpul lor. Tu ai fost mai norocoasa la recuperare norocul tau. Ai ales sau ai fost nevoita sa faci? Daca vreti aduc argumente si invers pro cezariana dar doare rau si ma cearta Lore ca o chinui. Eu imi dau cu parerea din ce am vazut,voi mamicile stiti cel mai bine trairile. Inca o data jos palaria mamicilor.
Eu ma refeream la cele care din motiv estetic,intelegeti voi ce vreau sa zic,aleg cezariana dar pana la urma ele decid pe corpul lor. Tu ai fost mai norocoasa la recuperare norocul tau. Ai ales sau ai fost nevoita sa faci? Daca vreti aduc argumente si invers pro cezariana dar doare rau si ma cearta Lore ca o chinui. Eu imi dau cu parerea din ce am vazut,voi mamicile stiti cel mai bine trairile. Inca o data jos palaria mamicilor.

ma'ia-
Localizare: Ilfov
Stare de spirit: Fericit
Ma'ia, dat alegi sa lasi un citat e nevoie de ambele coduri.
Adica:
la inceput apare [quote] ....textul...si [ /quote ] fara spatiu intre ele
Adica:
la inceput apare [quote] ....textul...si [ /quote ] fara spatiu intre ele
intelegi?
ma'ia a scris: . Ai ales sau ai fost nevoita sa faci?
A fost o chestie combinata dar gandind la rece probabil ca as fi preferat operatia si daca nu aveam probleme medicale
Try walking in my shoes.

Onush- Localizare: Piatra Neamt
Stare de spirit: Gica Contra
Lore a scris:
Deci te-a adormit?
Eu imi doream mult sa aud si sa vad copiii imediat dupa nastere. De aia am ales rahianestezia. Nu ti-ar fi placut totusi sa ii vezi imediat?
A fost alegerea mea sa adorm si anestezista care a asistat mi-a zis ca probabil tot acolo as fi ajuns pentru ca am panicat si mi-a crescut tensiunea foarte tare.
Rahia este o anestezie care poate da dureri de cap pentru tot restul vietii si nu am vrut sa imi asum asta. De fapt si la apendicita m-a adormit din acelasi motiv.
Despre partea cu vazutul eu sunt ceva mai pragmatica, am gandit ca oricum nu rezolv nimic daca ii vad imediat.
Sotul meu a i-a vazut la 2 minute dupa ce i-a scos din burtica, in drum spre sectia de neonato de langa terapie intensiva, iar primul lucru pe care l-am aflat cand m-am trezit au fost detalii despre ei._________________
Now I'm not looking for absolution,
Forgiveness for the things I do.
But before you come to any conclusions,
Try walking in my shoes.

ma'ia a scris:
Eu ma refeream la cele care din motiv estetic,intelegeti voi ce vreau sa zic,aleg cezariana dar pana la urma ele decid pe corpul lor. Tu ai fost mai norocoasa la recuperare norocul tau.
Daca vreti aduc argumente si invers pro cezariana dar doare rau si ma cearta Lore ca o chinui. Eu imi dau cu parerea din ce am vazut,voi mamicile stiti cel mai bine trairile. Inca o data jos palaria mamicilor.
pai ia-ti mata 3 minute si adu-ne argumente

noamu a scris:ma'ia a scris:
Eu ma refeream la cele care din motiv estetic,intelegeti voi ce vreau sa zic,aleg cezariana dar pana la urma ele decid pe corpul lor. Tu ai fost mai norocoasa la recuperare norocul tau.
Daca vreti aduc argumente si invers pro cezariana dar doare rau si ma cearta Lore ca o chinui. Eu imi dau cu parerea din ce am vazut,voi mamicile stiti cel mai bine trairile. Inca o data jos palaria mamicilor.
pai ia-ti mata 3 minute si adu-ne argumente
Ma'ia, adica e mai estetic o taietura pe burta decat niciuna(sau ma rog - deloc la vedere)?
Vai te rog adu ...promit sa rezist cu stoicism chinului

Lore a scris:
Ma'ia, adica e mai estetic o taietura pe burta decat niciuna(sau ma rog - deloc la vedere)?
Taietura mea nu e vizibila

Try walking in my shoes.

Lore a scris:
Nu tocmai asta nu ai inteles,nu puteam sa spun pe nume,dar hai sa povestim. Am auzit la cineva ca vrea cezariana, de si nu avea probleme medicale,ca sa nu ii strice jucaria barbatului,cea ce mi sa parut o aberatie,mie personal. Iar cea cu pro cezariana ma luat gura pe dinainte si nu as vrea sa povestesc,poate mai vrea cineva sa nasca si nu as vrea sa fiu partas la a le pune pe ganduri rele. Nu stiu cum sa pun problema ca sa nu sperii pe nimeni,nici nu am intentia,atunci am decis sa nu fac declaratii.

ma'ia-
Localizare: Ilfov
Stare de spirit: Fericit
Pagina 5 din 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Pagina 5 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

?

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» Furnizori ingrediente naturale
» bebelusul si animale de companie
» Intrebari sapun
» Maceratul de plante in ulei
» alaptare biberonul intarcare
» Ce pot face doua maini dibace? Tricotat, crosetat
» vand lenjerii de pat, aparatori patut, pilote
» Vreau sa i citesc, povesti baiatului meu!
» Donez granule de chefir
» va rog sa ma ajutati cu un patut sau un carucior
» Plantele companion
» Bazar Cristina 1980
» Vand Manduca New Style
» Donati un SMS, daruiti o picatura de viata
» Cu moralul in sus si in jos...
» crema epilatoare in timpul sarcinii
» Care e reteta pentru un baietel sau pentru o fetita???
» Puterea vindecatoare a inimii