Concurs "Cadouri handmade"
Pagina 2 din 8 • Impartiti •
Pagina 2 din 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Re: Concurs "Cadouri handmade"
foarte frumos setul meena!felicitari
cred ca ptr iarna viitoare am sa-i fac ceva printesei doar ca trebuie sa-mi aduc si eu aminte cum se tricoteaza ca nici eu nu am mai tricotat din generala

cred ca ptr iarna viitoare am sa-i fac ceva printesei doar ca trebuie sa-mi aduc si eu aminte cum se tricoteaza ca nici eu nu am mai tricotat din generala

multumesc Andreea!
inceputul a fost mai greu. pana mi-am dat drumul 
inceputul a fost mai greu. pana mi-am dat drumul 

mtl-
Localizare: City of MTL
Aaaa, deci... wow! Ce magneti super-hiper originali si nemaipomenit de frumosi. Chiar sunt geniali cu detaliile alea de Craciun m-ai inebunit madimih. Eu vreau detalii, chiar si pe privat. Cum as putea sa ii fac si eu ceva dragut lui Lucas. Daca le vedeam din timp le faceam la cei dragi asa ceva.
Cat despre manusile meenei sunt superbe. Tot setul e superb dar manusile parca arata extra-grija aia ca totul sa fie complet si calduros pana in varful ungiilor
. Cand completezi setul cu niste sosete sau botosei?
Sa nu radeti de mine dar la ce ziceti voi tricotat cred ca eu zic impletit
... dar pare sa fie tot una. 
Cat despre manusile meenei sunt superbe. Tot setul e superb dar manusile parca arata extra-grija aia ca totul sa fie complet si calduros pana in varful ungiilor
. Cand completezi setul cu niste sosete sau botosei? Sa nu radeti de mine dar la ce ziceti voi tricotat cred ca eu zic impletit
... dar pare sa fie tot una. 
libra
multumim! Avem si botosei, dar aceia nu sunt "opera" mea, sunt facuti de buni. Asa ca, nu i-am postat aici! 
multumim! Avem si botosei, dar aceia nu sunt "opera" mea, sunt facuti de buni. Asa ca, nu i-am postat aici! 

mtl-
Nu pot ajunge la nivelul meenei
dar e cadoul meu pentru zana mea mica, stau prost cu timpul dar o sa fac si un fular zilele astea
Manusi fulg de nea
Necesar
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Fabricatia
Produsul final
Sunt fara degete pentru ca la celelalte manusi am vazut ca o deranjeaza degetul,incearca sa si l scoata
Felicitari tuturor fetelor am vazut lucruri minunate!!!!!!!!!!!

dar e cadoul meu pentru zana mea mica, stau prost cu timpul dar o sa fac si un fular zilele astea
Manusi fulg de nea
Necesar
Fabricatia
Produsul final
Sunt fara degete pentru ca la celelalte manusi am vazut ca o deranjeaza degetul,incearca sa si l scoata
Felicitari tuturor fetelor am vazut lucruri minunate!!!!!!!!!!!

Superbe manusile! Fulgul de nea e de efect! Am sa incerc si eu la urmatoarea pereche, pe care am sa o fac simpla, fara opturi.
La noi, fara deget (avem si din acelea fara deget), nu stau mai mult de 1 minut pe manute
Eu nu am fost inspirata sa "imortalizez" procesul tehnologic
La noi, fara deget (avem si din acelea fara deget), nu stau mai mult de 1 minut pe manute
Eu nu am fost inspirata sa "imortalizez" procesul tehnologic

mtl-
Wow ce lucrusoare frumoase!!!!!!
Cred ca trebuie sa faceti un MamiShop, eu sunt prima clienta

SuperbParinte
SuperbParinte a scris:Wow ce lucrusoare frumoase!!!!!!
Buna idee SP!E de tinut minte 
desene pt dulapurile Maiei- voi mai face si altele cand voi avea timp...si undeva in secolul asta voi ajunge si la dulapurile lui Luca...
am fost super fericita cand am vazut reactia lor- Maia topaia iar Luca ni le tot arata cu degetul- ca de erau ceva nou!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
am fost super fericita cand am vazut reactia lor- Maia topaia iar Luca ni le tot arata cu degetul- ca de erau ceva nou!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
libra a scris:Aaaa, deci... wow! Ce magneti super-hiper originali si nemaipomenit de frumosi. Chiar sunt geniali cu detaliile alea de Craciun m-ai inebunit madimih. Eu vreau detalii, chiar si pe privat. Cum as putea sa ii fac si eu ceva dragut lui Lucas. Daca le vedeam din timp le faceam la cei dragi asa ceva.
libra, sunt lucrate in punct de cruce. modelele le-am adaptat din revistele "Lucru de mana" sau de pe net. Sau pur si simplu le-am inventat. Am multe reviste cu lucru in punct de cruce. Din pacate n-am timp sa lucrez prea mult pentru ca e destul de periculos cu acele in preajma lui David. Cand o sa mai creasca se schimba povestea.
Daca vrei, da-mi un nume si-ti fac o diagrama sa-ti cosi singura.
Eu am folosit: etamina, fir de bumbac, banda dublu adeziva si banda magnetica. Daca nu gasesti ce-ti trebuie, poti sa schimbi utilizarea, sa faci, de exemplu, etichete. Eu voiam sa fac initial prosoape personalizate, dar n-am gasit din acelea cu banda de brodat. Merge insa sa cosi banda de etamina cu model pe un prosop.
Luni sau marti definitivez ramele foto, care-s ceva mai complicate. Daca v-au placut magnetii, atunci ramele va vor lasa fara cuvinte
Observati modestia
madimih- Moderator

Pagina 2 din 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Pagina 2 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» Furnizori ingrediente naturale
» bebelusul si animale de companie
» Intrebari sapun
» Maceratul de plante in ulei
» alaptare biberonul intarcare
» Ce pot face doua maini dibace? Tricotat, crosetat
» vand lenjerii de pat, aparatori patut, pilote
» Vreau sa i citesc, povesti baiatului meu!
» Donez granule de chefir
» va rog sa ma ajutati cu un patut sau un carucior
» Plantele companion
» Bazar Cristina 1980
» Vand Manduca New Style
» Donati un SMS, daruiti o picatura de viata
» Cu moralul in sus si in jos...
» crema epilatoare in timpul sarcinii
» Care e reteta pentru un baietel sau pentru o fetita???
» Puterea vindecatoare a inimii