Concurs "Cadouri handmade"
Pagina 3 din 8 • Impartiti •
Pagina 3 din 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Re: Concurs "Cadouri handmade"
Draga Zana, sunt primele desene vag inteligibile ale Maiei (care pana acum cateva zile nu a fost deloc interesata de colorat!
) - dar imi dau seama ca daca s-ar fi putut inscrie ar fi batut de departe operele mamicii!
) - dar imi dau seama ca daca s-ar fi putut inscrie ar fi batut de departe operele mamicii!
Hello! Madimih, si eu stiu sa cos goblenuri dar sa fac litere si modele, unele din imaginatie nu am incercat inca. Prosoape de care zici tu am vazut la o matusa pasionata de cusut. Noi am primit si o bavetica personalizata cusuta asa, dar are pe ea un pestisor, nu litere. Cand am mai mult timp am sa te sacai sa ma ajuti si pe mine sa ii fac lui L asa ceva. Abia astept ramele foto :D.
Meena, cu degetel facut pe comanda poate ar sta si L altfel nu ii sta degetelul inauntru. Nu il scoate el ci doar iese ca sunt lucrate "pe banda".
Crazy, lasa modestia deoparte ca sunt superbe. Si culoarea si fulgul... Craciun ce mai!
Meena, cu degetel facut pe comanda poate ar sta si L altfel nu ii sta degetelul inauntru. Nu il scoate el ci doar iese ca sunt lucrate "pe banda".
Crazy, lasa modestia deoparte ca sunt superbe. Si culoarea si fulgul... Craciun ce mai!

Crazy alias zana iti multumeste pentru compliment draga mama de balaur 

foarte faina ideea, mai ales ca premiul e cu adevarat folositor oricarei mamici, chiar si celor care au deja asa ceva
avem atat de mult noroc, noi mamicile cu copii de cateva luni, ca saracii nu vor nimic costisitor deocamdata. Lapte - avem, si brate - avem si...folosim
!
ce cadou mai mare poti sa-i faci de Craciun si in fiecare zi decat sa-l tii la pieptul tau. Pt asta multumesc in fiecare zi fetelor care mi-au prezentat detalii despre baby wearing. Ne-ati imbunatatit considerabil viata impreuna, mie si lui Vlad. Mii de multumiri!
My hand made gifts : pouch, wrap si mei tai (din pacate fara procesul de creatie... si fara poze ale mamei, fara de care nu m-as fi descurcat
)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
avem atat de mult noroc, noi mamicile cu copii de cateva luni, ca saracii nu vor nimic costisitor deocamdata. Lapte - avem, si brate - avem si...folosim
!ce cadou mai mare poti sa-i faci de Craciun si in fiecare zi decat sa-l tii la pieptul tau. Pt asta multumesc in fiecare zi fetelor care mi-au prezentat detalii despre baby wearing. Ne-ati imbunatatit considerabil viata impreuna, mie si lui Vlad. Mii de multumiri!
My hand made gifts : pouch, wrap si mei tai (din pacate fara procesul de creatie... si fara poze ale mamei, fara de care nu m-as fi descurcat
)[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
e-alice-
Localizare: ploiesti
fetelor m-ati lasat fara cuvinte! ce lucruri superbe faceti!!!
zano sunt superbe manusile!!!!
ileana faci niste desene extraordinare!cred ca maia ti-a mostenit talentul
e-alice sunt super mijloacele de purtat

zano sunt superbe manusile!!!!
ileana faci niste desene extraordinare!cred ca maia ti-a mostenit talentul
e-alice sunt super mijloacele de purtat

uauuuuu, ce premiu frumos....mi-am dorit si eu unul si am renuntat in final....nici macar acum nu stiu daca as fi capabila sa confectinez ceva, dar ma voi gandi...
Ce mamici talentate si harnicute
poate ma invatati si pe mine 
Ce mamici talentate si harnicute
poate ma invatati si pe mine 

myhadavid-
Localizare: Timisoara
Pagina 3 din 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Pagina 3 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» Furnizori ingrediente naturale
» bebelusul si animale de companie
» Intrebari sapun
» Maceratul de plante in ulei
» alaptare biberonul intarcare
» Ce pot face doua maini dibace? Tricotat, crosetat
» vand lenjerii de pat, aparatori patut, pilote
» Vreau sa i citesc, povesti baiatului meu!
» Donez granule de chefir
» va rog sa ma ajutati cu un patut sau un carucior
» Plantele companion
» Bazar Cristina 1980
» Vand Manduca New Style
» Donati un SMS, daruiti o picatura de viata
» Cu moralul in sus si in jos...
» crema epilatoare in timpul sarcinii
» Care e reteta pentru un baietel sau pentru o fetita???
» Puterea vindecatoare a inimii