Concurs "Cadouri handmade"
Pagina 4 din 8 • Impartiti •
Pagina 4 din 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Re: Concurs "Cadouri handmade"
myhadavid a scris:uauuuuu, ce premiu frumos....mi-am dorit si eu unul si am renuntat in final....nici macar acum nu stiu daca as fi capabila sa confectinez ceva, dar ma voi gandi...
Ce mamici talentate si harnicute![]()
![]()
poate ma invatati si pe mine
Incearca macar o ghirlanda din popcorn si ceva globuri din nuci sau conuri pictate :D. Nu se stie niciodata...
Ileana, desenele tale sunt absolut minunate!!
Noi urmeaza sa amenajam casa, probabil in primavara si abia astept sa-i personalizez si eu camera pustiului. Ma inspira atat de mult desenele tale incat cred ca o sa-mi pictez si mobila din dormitorul "noptial"

Noi urmeaza sa amenajam casa, probabil in primavara si abia astept sa-i personalizez si eu camera pustiului. Ma inspira atat de mult desenele tale incat cred ca o sa-mi pictez si mobila din dormitorul "noptial"

e-alice-
Localizare: ploiesti
e-alice- multumesc de aprecieri. m-as bucura f mult sa va ajut sa redecorati si sa personalizati- din experienta personala iti pot spune ca picii mei sunt tare incantati de fiecare lucru/picturica ce apare in camera lor! si le comenteaza mereu;) intentionez ca in viitor (pe la 5-6 ani) sa ii dau si ei un spatiu de desenat..
cati ani are baietelul tau?
cati ani are baietelul tau?
Baietelul meu are 4 luni si o saptamana
Ezit inca daca sa pictez peretii sau sa fac desene pe care sa le pun pe ici pe colo. Si inca nu m-am hotarat la marime: mi se pare exagerat cand vad albe ca zapada si pitici cat peretele, ma cam sperie pe mine...
Oricum, dulapiorul facut de tine e adorabil...asta chiar as vrea s-o fac...
Ezit inca daca sa pictez peretii sau sa fac desene pe care sa le pun pe ici pe colo. Si inca nu m-am hotarat la marime: mi se pare exagerat cand vad albe ca zapada si pitici cat peretele, ma cam sperie pe mine...
Oricum, dulapiorul facut de tine e adorabil...asta chiar as vrea s-o fac...
e-alice-
e-alice- nici nu te-as sfatui sa faci scene din desene animate pe pereti! mi se par ingrozitoare! si in plus nepractice- ocupi un perete cu desene si nu mai poti muta apoi mobila pe acolo....eu prefer detalii mai mici si mai haioase fie pe pereti fie pe mobilier sau mici "tabloase" pe placute de lemn (de preferat ceva creatii proprii daca tot faci ceva pe comanda)...
sa-ti traiasca baietelul si sa vina mosul cat mai bogat la el si anul nou cu sanatate! am vazut ca faci tot felul de lucrusoare dragute- poti incerca si tu sa faci un blog, sa-ti faci reclama...sau poate ai- in care caz da-ne link-ul!
sa-ti traiasca baietelul si sa vina mosul cat mai bogat la el si anul nou cu sanatate! am vazut ca faci tot felul de lucrusoare dragute- poti incerca si tu sa faci un blog, sa-ti faci reclama...sau poate ai- in care caz da-ne link-ul!
Vad ca sunteti harnicute si extrem de talentate, dar de departe va intrece Maia careia ii poate fi inscris in concurs desenul daca mama doreste, caci nu imi amintesc sa fi fost impusa o limita de varsta
Zana Mica, cxe zici de o pereche de manusi pe o pijama SH Gap
E-alice, bun venit !!! Te-am remarcat inca de la subiectul de pe P.com despre slinguri. Pe atunci aveai un marsupiu si vad ca nu te-ai lasat fara purtatoare adevarate. Tare frumoase, dar tu stii asta deja
Madimih, super efect au accesorile de Craciun pe litere
Nu mi-a trecut niciodata prin cap sa fac asta.
Meena, cred ca ti-ai bdat drumu la mana dupa 3 seturi de manusii + caciulita. Sunt asa de faineeee
Mie insa imi este cu neoutinta sa aleg o singura lucrare asa ca propun organizatorilor VOT MULTIPLU. E ca la unele sondaje, imposibila o varianta de raspuns.
In galerie este o posibilitate de vot a pozelor cu puncte de la 1 la 5. Nu se poate ceva asemanator si aici?
Zana Mica, cxe zici de o pereche de manusi pe o pijama SH Gap
E-alice, bun venit !!! Te-am remarcat inca de la subiectul de pe P.com despre slinguri. Pe atunci aveai un marsupiu si vad ca nu te-ai lasat fara purtatoare adevarate. Tare frumoase, dar tu stii asta deja
Madimih, super efect au accesorile de Craciun pe litere
Nu mi-a trecut niciodata prin cap sa fac asta.Meena, cred ca ti-ai bdat drumu la mana dupa 3 seturi de manusii + caciulita. Sunt asa de faineeee
Mie insa imi este cu neoutinta sa aleg o singura lucrare asa ca propun organizatorilor VOT MULTIPLU. E ca la unele sondaje, imposibila o varianta de raspuns.
In galerie este o posibilitate de vot a pozelor cu puncte de la 1 la 5. Nu se poate ceva asemanator si aici?
Gata Lore sunt buna de troc
sa mi spui daca vrei manusile cu deget.Pt L si T sau numai L?
sa mi spui daca vrei manusile cu deget.Pt L si T sau numai L?
ziua buna,
revin si eu imediat cu ceva...mai trebuie sa pun la cateva atele de agatat....dar am ajutoare de nadejde
revin si eu imediat cu ceva...mai trebuie sa pun la cateva atele de agatat....dar am ajutoare de nadejde

myhadavid-
Localizare: Timisoara
Fac si eu un anunt in acest moment deoarece nu stiu daca o sa mai intru pana de Craciun sa zic urmatoarele:
Super Parinti, mamici si tacici care ati transpus dragostea voastra pentru copii in acel ceva - orice -facut de manutele voastre, sa va fie intoarsa dragostea de 100 de ori!! Sa aveti armonie si liniste si caldura in caminele voastre si sa va dea D-zeu numai sanatate!
Nu uitati ca nu puteti face un cadou mai mare copiilor de Craciun decat iubindu-i in timp ce ii strangeti la piept. E minunat si la 30 de ani sa te stranga mama in brate, deci, bucurati-va impreuna de sarbatori
pupici voua si copilasilor
Super Parinti, mamici si tacici care ati transpus dragostea voastra pentru copii in acel ceva - orice -facut de manutele voastre, sa va fie intoarsa dragostea de 100 de ori!! Sa aveti armonie si liniste si caldura in caminele voastre si sa va dea D-zeu numai sanatate!
Nu uitati ca nu puteti face un cadou mai mare copiilor de Craciun decat iubindu-i in timp ce ii strangeti la piept. E minunat si la 30 de ani sa te stranga mama in brate, deci, bucurati-va impreuna de sarbatori
pupici voua si copilasilor

e-alice-
Pagina 4 din 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Pagina 4 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» Furnizori ingrediente naturale
» bebelusul si animale de companie
» Intrebari sapun
» Maceratul de plante in ulei
» alaptare biberonul intarcare
» Ce pot face doua maini dibace? Tricotat, crosetat
» vand lenjerii de pat, aparatori patut, pilote
» Vreau sa i citesc, povesti baiatului meu!
» Donez granule de chefir
» va rog sa ma ajutati cu un patut sau un carucior
» Plantele companion
» Bazar Cristina 1980
» Vand Manduca New Style
» Donati un SMS, daruiti o picatura de viata
» Cu moralul in sus si in jos...
» crema epilatoare in timpul sarcinii
» Care e reteta pentru un baietel sau pentru o fetita???
» Puterea vindecatoare a inimii