Concurs "Cadouri handmade"
Pagina 5 din 8 • Impartiti •
Pagina 5 din 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Re: Concurs "Cadouri handmade"
Si cum nu gasesc ata rosie m-am gandit sa postez pozele, caci maine sigurat nu mai e timp.....Nu stiu daca ne incadram cu turta dulce, dar pentru mine nu e Craciun fara brad natural si turta dulce, iar anul acesta am avut ajutoare
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

myhadavid-
Localizare: Timisoara
Alice, multumim de urari si cata dreptate ai
Craciun Fericit tuturor!!!!!!
Craciun Fericit tuturor!!!!!!

myhadavid-
e-alice multumim pentru urarea la fel de frumoasa ca si sufletul tau! Mihadavid e suuuper turta dulce si mai ales pozele cu D.Eu sunt foarte incantata de ce am vazut aici la concurs mamici talentate,modeste,creative,iubitoare,ma simt onorata sa fiu una dintre voi. 

Zana Mica a scris:e-alice multumim pentru urarea la fel de frumoasa ca si sufletul tau! Mihadavid e suuuper turta dulce si mai ales pozele cu D.Eu sunt foarte incantata de ce am vazut aici la concurs mamici talentate,modeste,creative,iubitoare,ma simt onorata sa fiu una dintre voi.
si eu, si eu
myhadavid-
e alice, asa m-ai impresionat, drept pana la lacrimi...caci in seara asta ma tot gandeam, tot calculam...cate ne permitem sa cumram si ce vom pune sub brad pentrru copiii.
Ai dreptate, dragostea face cat 1000 de cadouri
Craciun fericit si sper sa ne citim cu drag, la fel cum am facut-o si pana acum 
Ai dreptate, dragostea face cat 1000 de cadouri
Craciun fericit si sper sa ne citim cu drag, la fel cum am facut-o si pana acum 
Noamu e tare haioasa rochita si mai ales ideea! ai sigur o fetita super incantata in seara asta- Craciun Fericit!
Multumesc tuturor mamicilor penytru gandurile frumoase si le doresc Sarbatori Fericite si Mos imbelsugat!! eu ma simt din nou copil acum si abia astept sa vina Mosu' (fratele lui Cata
)
sa vad fata Maiei 
Multumesc tuturor mamicilor penytru gandurile frumoase si le doresc Sarbatori Fericite si Mos imbelsugat!! eu ma simt din nou copil acum si abia astept sa vina Mosu' (fratele lui Cata
)
sa vad fata Maiei 
Ileana tocmai ce-au plecat de la noi bogdan si moni - tare v-am mai barfit
(de bine, normal)
salutari mosului :P
(de bine, normal)salutari mosului :P

vanilla_baby-
repede, repede si noi pe ultima suta de metri
asta faceam inainte sa raman insarcinata
cand am timp mai fac si acum :)astea sunt o mica, mica parte din lucrurile care le folosesc cand confectionez bijuterii
si astea sunt 1%
din bijuterii! scuzati "calitatea" pozelor dar le-am facut super pe fuga ptr ca mi-a promis o prietena "bataita" daca nu pun si eu ceva

va pupam de la timisoara!!! sarbatori fericite fetelor!!

asta faceam inainte sa raman insarcinata
cand am timp mai fac si acum :)astea sunt o mica, mica parte din lucrurile care le folosesc cand confectionez bijuterii[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
si astea sunt 1%
din bijuterii! scuzati "calitatea" pozelor dar le-am facut super pe fuga ptr ca mi-a promis o prietena "bataita" daca nu pun si eu ceva

va pupam de la timisoara!!! sarbatori fericite fetelor!!

Postarea lucrarilor pentru concurs s-a incheiat.Puteti vota lucrarile incepand de azi AICI Dati click pe poza preferata si in partea de jos veti gasi optiunea de vot de la 1 la 5 puncte.Puteti vota mai multe poze si mai multi membri.Succes tuturor!Super Parinti va ureaza Craciun Fericit!
Pagina 5 din 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Pagina 5 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» Furnizori ingrediente naturale
» bebelusul si animale de companie
» Intrebari sapun
» Maceratul de plante in ulei
» alaptare biberonul intarcare
» Ce pot face doua maini dibace? Tricotat, crosetat
» vand lenjerii de pat, aparatori patut, pilote
» Vreau sa i citesc, povesti baiatului meu!
» Donez granule de chefir
» va rog sa ma ajutati cu un patut sau un carucior
» Plantele companion
» Bazar Cristina 1980
» Vand Manduca New Style
» Donati un SMS, daruiti o picatura de viata
» Cu moralul in sus si in jos...
» crema epilatoare in timpul sarcinii
» Care e reteta pentru un baietel sau pentru o fetita???
» Puterea vindecatoare a inimii