Concurs "Cadouri handmade"
Pagina 8 din 8 • Impartiti •
Pagina 8 din 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Concurs "Cadouri handmade"
multumesc. Se putea si mai bine, dar le-am facut pe fuga si cand prindeam cate un somn de-al lui David. Pe spate le-am pus magneti ca sa fie pusi pe frigider

madimih- Moderator

wooow chiar ca sunt atat de faine. Ai avut dreptate !!! Sunt superbe!
David e cu 2 saptamani mai mic ca Lu? Intootdeauna aveam impresia ca e mai maree..
Si ce imi plac albinutele
David e cu 2 saptamani mai mic ca Lu? Intootdeauna aveam impresia ca e mai maree..

Lore a scris:Madi, folositi scutece refolosibile? Sau mi se pare...
Chilotei training de la greenbaby. Nu mi-am permis decat 5 asa ca ii folosim la plimbari, vizite si la poze. In rest, prin casa sta cu chilotei normali si pantalonasi. Ocazional, cand coboara la bunici, ii mai pun cate un pampers, atunci cand intru in pana de pantaloni

madimih- Moderator

Superbe ramele madi!Felicitari!M-am indragostit de albinute!Foarte originala ideea salasi fir liber ca sa le faci aripi!Frumos 
Scuze de intarziere, Lori, ma intrebai de materialele folosite de mine...balesc dupa un material original de wrap dar nu m-am indurat sa dau atat de multe milioane pe unul desi sigur ar merita investitia....
Wrapul cu albastru din poza e super elastic (pe latime, evident) si nu are bbc, il folosesc ocazional prin casa, am altul din bbc pt. plimbari care este comod si practic. Cred ca ar merge la baie la mare la vara cel albastru
Pouchul l-am facut dintr-o pulover urias de fleece, a fost primul mijloc de purtare incercat si a iesit asa de bine de l-am purtat de acum are frecatei
Mei tai-ul l-am facut dintr-o bluza de catifea (partea neagra) si marginile unei fete de masa (oribila
), partea galbena... Deci, nimic original....
Dragostea mea e wrapul dar port tot ceea ce am facut alternativ, in functie de necesitati...
Wrapul cu albastru din poza e super elastic (pe latime, evident) si nu are bbc, il folosesc ocazional prin casa, am altul din bbc pt. plimbari care este comod si practic. Cred ca ar merge la baie la mare la vara cel albastru
Pouchul l-am facut dintr-o pulover urias de fleece, a fost primul mijloc de purtare incercat si a iesit asa de bine de l-am purtat de acum are frecatei
Mei tai-ul l-am facut dintr-o bluza de catifea (partea neagra) si marginile unei fete de masa (oribila
), partea galbena... Deci, nimic original....
Dragostea mea e wrapul dar port tot ceea ce am facut alternativ, in functie de necesitati...
e-alice-
Localizare: ploiesti
Lore a scris:David e cu 2 saptamani mai mic ca Lu? Intootdeauna aveam impresia ca e mai maree..
Noh, eu abia acum ma uit la tikerul tau si vad ce varsta are Lu. mereu m-am intrebat care e diferenta intre ei. Tot de-o varsta sunt
, ce mai conteaza 2 saptamani?Zana Mica a scris:![]()
![]()
![]()
Superbe ramele madi!Felicitari!M-am indragostit de albinute!Foarte originala ideea salasi fir liber ca sa le faci aripi!Frumos
Firele sunt chiar inventia mea. Pe tipar erau cusute dar mi s-a parut mai fain asa

madimih- Moderator

Felicitari Ileana!!! Albinutele "e" criminale!
La fel si chiloteii lui David! 
La fel si chiloteii lui David! 
Pagina 8 din 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 8 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» Furnizori ingrediente naturale
» bebelusul si animale de companie
» Intrebari sapun
» Maceratul de plante in ulei
» alaptare biberonul intarcare
» Ce pot face doua maini dibace? Tricotat, crosetat
» vand lenjerii de pat, aparatori patut, pilote
» Vreau sa i citesc, povesti baiatului meu!
» Donez granule de chefir
» va rog sa ma ajutati cu un patut sau un carucior
» Plantele companion
» Bazar Cristina 1980
» Vand Manduca New Style
» Donati un SMS, daruiti o picatura de viata
» Cu moralul in sus si in jos...
» crema epilatoare in timpul sarcinii
» Care e reteta pentru un baietel sau pentru o fetita???
» Puterea vindecatoare a inimii