Se apropie sorocul...
Pagina 1 din 2 • Impartiti •
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
Se apropie sorocul...
Dupa doua saptamani si mai bine de gripa (porcina sau ce o fi, sa o ia naiba! am invins cu homeopatia sau m.a invins ea pe mine, cum vreti!) de azi ma simt in putere sa imi nasc bebele.
Cum se face sa se nasca bebele? Ca de chef nu mai am chef de burta maaare, sa fac pipi pe mine cand tusesc, sa ma ridice sotul de pe jos cand fac yoga, sa nu imi pot incalta singura cizmele... N-am mai fost insarcinata pana in saptamana asta, si nu ma gandeam ca devine TOT mai greu...
Vreau bebeeeeeeee! Aveti retete (in afara de sex, de ala n-am chef si nici voie momentan).
Va pup,
Cum se face sa se nasca bebele? Ca de chef nu mai am chef de burta maaare, sa fac pipi pe mine cand tusesc, sa ma ridice sotul de pe jos cand fac yoga, sa nu imi pot incalta singura cizmele... N-am mai fost insarcinata pana in saptamana asta, si nu ma gandeam ca devine TOT mai greu...
Vreau bebeeeeeeee! Aveti retete (in afara de sex, de ala n-am chef si nici voie momentan).
Va pup,
SuperbParinte
Re: Se apropie sorocul...
Imi amintesti de mine.Aveam termen in 15 august si am nascut in 22.Imi tot spuneau ca am calculat gresit menstruatia dar la morfo varsta placentei corespundea calculelor mele.Plus ca din 23 incolo nu s ar mai fi nascut leoaica,,,ca mine ci fecioara.Asa ca m am dus la Villa Borghese si am urcat scarile acelea infinite pana la terasa.De doua ori.Dimineata eram in travaliu.Bafta si nastere usoara.
hahaha da eu care am nascut la 41 de saptamani iti imaginezi ca le-am incecat pe toate
cel mai bine mi-au prins plimbarile luuuungi dar eu stiu, pe frigurile astea
n-ai niste faianta de frecat?
cel mai bine mi-au prins plimbarile luuuungi dar eu stiu, pe frigurile astea
n-ai niste faianta de frecat?

vanilla_baby-
chiar ma intrebam ce e cu tine!
eu la Luca am trecut de la 6 luni prin toate spaimele- am crezut ca pierd sarcina si stateam atat de cuminte! si s-au facut 40 sapt si Luca nimic! am urcat scari, am luat-o pe Maia in brate, am facut si dragoste (spre bucuria sotului:)!) si..... nimic! a dat vreo 2 semne si apoi s-a razgandit...nu mai spun ca in final si la dilatatie 10 el tot sus in burtica era si nu vroia sa coboare in bazin sa iasa afara
...asa ca prea multe sfaturi nu stiu a da...
a ba da! ulei de ricin! iti si curata matele si iesi afara usor si nu risti sa faci mai tarziu si altceva in afara de bebe
se gaseste la farmacie
nastere usoara!
eu la Luca am trecut de la 6 luni prin toate spaimele- am crezut ca pierd sarcina si stateam atat de cuminte! si s-au facut 40 sapt si Luca nimic! am urcat scari, am luat-o pe Maia in brate, am facut si dragoste (spre bucuria sotului:)!) si..... nimic! a dat vreo 2 semne si apoi s-a razgandit...nu mai spun ca in final si la dilatatie 10 el tot sus in burtica era si nu vroia sa coboare in bazin sa iasa afara
...asa ca prea multe sfaturi nu stiu a da...a ba da! ulei de ricin! iti si curata matele si iesi afara usor si nu risti sa faci mai tarziu si altceva in afara de bebe
se gaseste la farmacienastere usoara!
Nastere usoara!
La 38 de saptamani printzesa mea a hotarat sa vina, asa ca eu nu am apucat sa incerc nici o reteta!
La 38 de saptamani printzesa mea a hotarat sa vina, asa ca eu nu am apucat sa incerc nici o reteta!

mtl-
Localizare: City of MTL
of doamne!
ce emotii m-au luat pe mine
! cred ca nu mai poti de nerabdare! la mine nasterea a fost cu peripetii dar a fost bine pana la urma!
abia astept sa vina bebelusha ta pe lume si sa ne povestesti cum a fost!!
pupici de la mine si de la Carla pentru tine, bebelusha si ptr C.

ce emotii m-au luat pe mine
! cred ca nu mai poti de nerabdare! la mine nasterea a fost cu peripetii dar a fost bine pana la urma!abia astept sa vina bebelusha ta pe lume si sa ne povestesti cum a fost!!
pupici de la mine si de la Carla pentru tine, bebelusha si ptr C.

Fetelor, s-a nascut bebelina noastra neagra!
Povestesc cand apuc, a fost o nastere de vis, de 2 ore, acasa, fara complicatii.
Va pup!
Povestesc cand apuc, a fost o nastere de vis, de 2 ore, acasa, fara complicatii.
Va pup!
SuperbParinte
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Intrebari sapun
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti
» Eliminare prin comunicare ( EC)
» SCANARE FILME FOTO CLASICE ALB-NEGRU SAU COLOR
» Doppler Fetal
» Lingurite personalizate - Cadoul perfect