murdaria ESTE buna
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
murdaria ESTE buna
studiu nou
natural exposure to everyday germs may protect kids from disease as adults
natural exposure to everyday germs may protect kids from disease as adults

vanilla_baby-
Re: murdaria ESTE buna
Hehe!Asta nu i o noutate vaniluto!Ci confirma ce spun bunicile.Au descoperit domnii astia apa calda
oricum... I confess sunt maniaca igienista,ma spal pe maini pana mi iau pielea si pe fi mea nu o las sa puna gura pe nimic murdar.Call me Crazy 
oricum... I confess sunt maniaca igienista,ma spal pe maini pana mi iau pielea si pe fi mea nu o las sa puna gura pe nimic murdar.Call me Crazy 
ihi, pai stiu ca nu e o noutate, iti dai seama
dar uite ca-s unii care au stat 20 de ani sa studieze chestia asta, m-am gandit ca merita un pic de credit :P
si mai e si faza aia ca-s unele chestii tot asa, stiute "de cand lumea" care se dovedesc false.
eu sunt destul de relaxata, nu am obsesia "igienei" nici cu mine nici cu fiemea
daca ii cade pe jos o jucarie o pun de-o parte dar apoi uit si iar i-o dau
cam la doua saptamani le bag la masina de spalat pe toate si cam asta e igienizarea noastra
sunt curioasa daca o sa ma tina relaxarea si mai tarziu cand o sa inceapa sa misune peste tot
dar uite ca-s unii care au stat 20 de ani sa studieze chestia asta, m-am gandit ca merita un pic de credit :P
si mai e si faza aia ca-s unele chestii tot asa, stiute "de cand lumea" care se dovedesc false.
eu sunt destul de relaxata, nu am obsesia "igienei" nici cu mine nici cu fiemea
daca ii cade pe jos o jucarie o pun de-o parte dar apoi uit si iar i-o dau
cam la doua saptamani le bag la masina de spalat pe toate si cam asta e igienizarea noastra
sunt curioasa daca o sa ma tina relaxarea si mai tarziu cand o sa inceapa sa misune peste tot

vanilla_baby-
poate la inceput o sa mai faci eforturi dar te vei relaxa curand vanillo! noi care mai stam si la curte...cred ca suntem chiar murdarici! maia arata ca o tigancusa, toata mozolita pe maini si pe fata si peste tot in general....spal ce spal, dar mai fac si altele...o mai si las in pace... acum pe mine nu ma mai sperie praful ci cainele- care se joaca cu jucariile lor si apoi le preiau copii- e o lupta continua sa il tin departe de ele..o lupta pe care sper sa nu o pierd 

Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Intrebari sapun
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti
» Eliminare prin comunicare ( EC)
» SCANARE FILME FOTO CLASICE ALB-NEGRU SAU COLOR
» Doppler Fetal
» Lingurite personalizate - Cadoul perfect