Femeile insarcinate bolnave de cancer le pot transmite boala copiilor in uter
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Femeile insarcinate bolnave de cancer le pot transmite boala copiilor in uter
Din ciclul De prin presa adunate, eu continui sa va arat lucruri care mi s-au parut mie interesante ...daca vreti sa ma opresc spuneti
Oameni de stiinta din Marea Britanie au demonstrat pentru prima data ca femeile insarcinate pot transmite cancerul catre copiii lor nenascuti, scrie Daily Mail. Intr-un caz extrem de rar, o mama bolnava de leucemie i-a transmis afectiunea fiicei sale.
Desi sunt cunoscute alte 30 de cazuri in care o mama si copilul ei au fost diagnosticati cu acelasi tip de cancer, este prima data cand s-a aratat clar ca boala copilului a fost mostenita de la mama, inainte de nastere.
Si pentru cei ce stapanesc engleza articolul mama [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sursa mea: hotnews.ro
Oameni de stiinta din Marea Britanie au demonstrat pentru prima data ca femeile insarcinate pot transmite cancerul catre copiii lor nenascuti, scrie Daily Mail. Intr-un caz extrem de rar, o mama bolnava de leucemie i-a transmis afectiunea fiicei sale.
Desi sunt cunoscute alte 30 de cazuri in care o mama si copilul ei au fost diagnosticati cu acelasi tip de cancer, este prima data cand s-a aratat clar ca boala copilului a fost mostenita de la mama, inainte de nastere.
Si pentru cei ce stapanesc engleza articolul mama [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sursa mea: hotnews.ro
Try walking in my shoes.

Onush- Localizare: Piatra Neamt
Stare de spirit: Gica Contra
Re: Femeile insarcinate bolnave de cancer le pot transmite boala copiilor in uter
Dar e vorba strict de leucemie sau si altfel de cancer.
Caci cancerul de col nu se transmite :) Din cate am citit eu. Nici HPV-ul...
Caci cancerul de col nu se transmite :) Din cate am citit eu. Nici HPV-ul...
Re: Femeile insarcinate bolnave de cancer le pot transmite boala copiilor in uter
Nu spune ca exclusiv dar cazurile cunoscute se refera la leucemie si cancer al pielii sansele sunt minime chiar si asa.
Try walking in my shoes.

Onush- Localizare: Piatra Neamt
Stare de spirit: Gica Contra
Mi se pare foarte plauzibil. Daca migreaza celule canceroase in sistemul mamei si reusesc sa treaca de bariera placentara...
Cam ce explicatie se dadea in articol?
Cam ce explicatie se dadea in articol?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Intrebari sapun
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti
» Eliminare prin comunicare ( EC)
» SCANARE FILME FOTO CLASICE ALB-NEGRU SAU COLOR
» Doppler Fetal
» Lingurite personalizate - Cadoul perfect