Copii Alintati 5 5 1

Copii Alintati

Pagina 8 din 8 Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: Copii Alintati

Mesaj  olga la data de Lun Feb 01, 2010 9:52 am

Lore, si la noi se intampla fest sa mananc cu el in brate si la san in acelasi timp.Ba mai mult si sotul meu s-a obisnuit sa manance cu el in brate. V e ft incantat cand vede farfuria cu supa/ciorba a taticului si lingura cea mare. E asa de de dulce cum incearca el sa manance cu ea. Vreau sa iti spun ca in bolul lui cu supica ii pun intotdeauna lingura, dar cred ca nu e acelasi lucru

Cat despre oamenii care au ceva de comentat, pt ca evident se gaseste cineva sa o faca(mama, bunica, sora, nasa, etc) le spun ca atata timp cat pe mine nu ma deranjeaza sa mananc cu el in brate, nu vad unde e problema . Normal, vine si replica: o sa vezi tu unde ajungi asa, nu te vezi, ca esti ca o scandura, te autodistrugi...etc.Si eu le raspund ft calma de data asta ca o sa ajung sa am un copil perfect normal, independent si cu un psihic ft puternic.

olga

Fecioara Localizare: cluj

Sus In jos

Mesaj  LaboratorDeFamilie la data de Lun Feb 01, 2010 10:31 am

Lore a scris:adica cum dispozitia mea? Nu inteleg...

Adica, daca pe tine nu te deranjeaza sa il iei in brate, nu inteleg de ce i-ar deranja pe cei din jur ca o faci. E pur si simplu decizia ta si daca esti dispusa sa o faci cu atat mai bine pentru Lucas.

LaboratorDeFamilie

Sus In jos

Mesaj  Carmen la data de Joi Iul 28, 2011 7:50 pm

Buna fetele
Va mai amintit de noi?

Ei bine am schimbat multe lucruri de cand am discutat problema rasfatului si a bataii... am inceput sa comunicam altfel iar bataia nu exista in viata noastra nici macar una la fund... nu isi au rostul... vorbim mult ne punem intrebari si relatia mea cu pustiul s-a schimbat mult... am inceput multe activitati casnice sa le facem impreuna.
Am avut ceva de tras cu pustiul dar de cand a inceput gradinita si m-am implicat enorm in ultimile luni in atitudinea lui lucrurile s-au mai schimbat

Carmen

Rac Localizare: Bucuresti
Stare de spirit: optimista

http://optimism.ablog.ro/

Sus In jos

Pagina 8 din 8 Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum