Vit. D va ajuta sa treceti peste orice fel de gripa(chiar porcina) fara vaccinare!!!
Pagina 2 din 2 • Impartiti •
Pagina 2 din 2 •
1, 2
Re: Vit. D va ajuta sa treceti peste orice fel de gripa(chiar porcina) fara vaccinare!!!
ziceam 30 de ani ca sa ajungi FIX la energia piticilor
dar e bine si 10
dar e bine si 10

vanilla_baby-
Re: Vit. D va ajuta sa treceti peste orice fel de gripa(chiar porcina) fara vaccinare!!!
Dupa ce s-a declansat panica si febra vaccinarilor, am avut o unda de indoaiala si mi-am reanalizat informatiile privind vaccinul si am reinceput sa intreb in dreapta si stanga.
Zilele trecute niste prieteni de familie ai parintilor mei, medici, ne-au spus ca ei nu se vaccineaza dar in schimb iau supliment de Vit D, adultii doza mai mare, copilul mai mica... si ma intrebam ca tuta de ce
si cum timp de documentat oricum nu as fi avut... Multumesc Lore!

Zilele trecute niste prieteni de familie ai parintilor mei, medici, ne-au spus ca ei nu se vaccineaza dar in schimb iau supliment de Vit D, adultii doza mai mare, copilul mai mica... si ma intrebam ca tuta de ce
si cum timp de documentat oricum nu as fi avut... Multumesc Lore!

Try walking in my shoes.

Onush- Localizare: Piatra Neamt
Stare de spirit: Gica Contra
ar fi fain daca ai intreba cum calculeaza cantitatea de vit D administrata. Per Kg corp?
Pana acum am datdoar copiilor la fel ca inainte care 2 picaturi. Ar trebui sa dau mai mult?
chiar nu aveti dece multumi. Macar atat sa fac daca tot prins gustul hoinarelii prin blogareala.
Pana acum am datdoar copiilor la fel ca inainte care 2 picaturi. Ar trebui sa dau mai mult?
chiar nu aveti dece multumi. Macar atat sa fac daca tot prins gustul hoinarelii prin blogareala.

Poate ca adultii ar fi ok sa ia 5 picaturi de Vigantol, daca copiii iau 2.
Mie niiodata nu mi-au placut tabletele. Incep sa iau si eu vitamina D
Mie niiodata nu mi-au placut tabletele. Incep sa iau si eu vitamina D

Mida- Stare de spirit: somnoroasa
mida, se pare ca de fapt e vorba de mult mai mult
DZR este 400 insa unii fac adevarate cure toamna si iarna luand intre 2000 si 1000 de unitati pe zi
cititi si aici
DZR este 400 insa unii fac adevarate cure toamna si iarna luand intre 2000 si 1000 de unitati pe zi
cititi si aici

vanilla_baby-
Pagina 2 din 2 •
1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Intrebari sapun
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti
» Eliminare prin comunicare ( EC)
» SCANARE FILME FOTO CLASICE ALB-NEGRU SAU COLOR
» Doppler Fetal
» Lingurite personalizate - Cadoul perfect