Probleme in folosirea scutecelor lavabile
Pagina 4 din 4 • Impartiti •
Pagina 4 din 4 •
1, 2, 3, 4
Re: Probleme in folosirea scutecelor lavabile
Si copilul meu trage de scai, de aceea prefer scutecele cu capse. :>>: La "pampersi" sunt mai subtiri "urechile" alea, dar de ceilalti scai apuca zdravan (inclusiv de scaiul de la papuceii lui sau de la slapii mei).
E placerea lui de a auzi scartaitul ala.
Sotul tau are nasul fin. :>>: Intr-adevar ca toti pampersii au un miros, mai ales cei cu lotiune (noi folosim Libero fara lotiune), insa mirosul e f.slab daca a facut doar pipi, comparativ cu scutecele textile care trasnesc a amoniac /pipi de pisica cand sunt ude.
Oare de ce miroase asa, ca pipi din olita nu are miros. Poate stand in material incep sa se dezvolte bacteriile???... Ma intreb si eu...
E placerea lui de a auzi scartaitul ala.Sotul tau are nasul fin. :>>: Intr-adevar ca toti pampersii au un miros, mai ales cei cu lotiune (noi folosim Libero fara lotiune), insa mirosul e f.slab daca a facut doar pipi, comparativ cu scutecele textile care trasnesc a amoniac /pipi de pisica cand sunt ude.
Oare de ce miroase asa, ca pipi din olita nu are miros. Poate stand in material incep sa se dezvolte bacteriile???... Ma intreb si eu...
Eliza
Pagina 4 din 4 •
1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Intrebari sapun
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti
» Eliminare prin comunicare ( EC)
» SCANARE FILME FOTO CLASICE ALB-NEGRU SAU COLOR
» Doppler Fetal
» Lingurite personalizate - Cadoul perfect