Al treilea an acasa !! Se poate prelungi CIC-ul inca 1 an?
Super Parinti :: Utile :: Legislatie
Pagina 8 din 10 • Impartiti •
Pagina 8 din 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Re: Al treilea an acasa !! Se poate prelungi CIC-ul inca 1 an?
olga a scris:Din nefericire suntem bine o saptamana -doua si trei suntem bolnaviori. Sunt angine si faringo amigdalite repetate. Am avut o singura internare pt bronsiolita si insuficienta respiratorie de gradul 1.
Asta nu ştiam, şi îmi pare tare rau să aud!
se poate prelungi CIC-ul cu 1 an?
felicitari Olga,ma bucur pt voi,cum ai procedat,ce ti-a scris pe acel certificat,se plateste la fel ca indemnizatia de 2 ani?te mai chiama la comisii?spune-mi toate detaliile daca vrei pt ca in oct termin si eu si vreau acelasi lucru,multumesc mult.
ioana- Localizare: arges
Pe acel certificat scrie doar ca, copilul se incadreaza intr-un grad mediu de handicap (bronsite, pneumonii, otite, conjunctivite, etc....boli care nu sunt ft grave) Este cel mai mic grad de handicap , lucru care nu se consemneaza in fisa medicala a copilului!!!!!!!! de fapt o sa va copiez exact ce srie pe acea hotarare, ca practic asta e, nu e un certificat;
Luand in dezbatere cazul copiluli SVA, nascut la, localitatea,Cnp, fiul lui SLN si SIO , domiciliat in...
D-na Carmen Babos, reprezentanta Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Cluj, prezinta raportul de evaluare complexa cu propunerea de incadrare a copilului intr-o categorie de persoana cu handicap si planul de recuperare a copilului din care rezulta urmatoarele: Conform certificatului medical nr....., eliberat de Dr......., prezinta diagnosticul echivalent codului de boala J44. Avand in vedere deficienta copilului si criteriile medicale prevazute de lege se propune incadrarea in gradul de handicap mediu.
Fata de cele aratate , in conformitate cu prevederile LEGII Nr 272/2004, privind promovarea drepturilor copilului si ale Hot Nr 1437/2004, Comisia pentru Protectia Copilului,
HOTARASTE:
1. Copilul SVA, SE INCADREAZA IN GRADUL DE HANDICAP MEDIU PE O PERIOADA DE 12 LUNI
2Se elibereaza certificatul de incadrare nr........, ce constituie anexa la prezenta hotarare.
3. Hotararea Comisiei poate fi atacata la Tribunalul Cluj
4. Hotararea se comunica cu: Directia generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Cluj, Famile, Primaria de domiciliu.
Asta este tot ce srie pe acea hotarare; normal toate astea sunt urmate de stampile si semnaturi.
Am copiat exact de pe act , ca sa nu mai aveti impresia ca aceasta treaba va afecta viitorul copilului . Se specifica clar in document ca hotararea se comunica familiei, primariei si DGASPC. Nu se specifica nici macar medic de familie...
In ceea ce priveste suma pe care o veti primi, asa cum am mai spus, nu se modifica cu nimic fata de cei doi ani. Si pe langa acesti bani o sa mai primiti o pensie de handicap de 33 lei lunar.
Copilul nu este vazut si nu este evaluat fizic deloc. Ceea ce se evalueaza este doar dosarul pe care il depuneti. Ulterior nu veti mai fi chemati la nici o comisie. Totul se termina cu aceasta hotarare.
Daca mai ai nelamuriri, iti raspund cu drag.
Luand in dezbatere cazul copiluli SVA, nascut la, localitatea,Cnp, fiul lui SLN si SIO , domiciliat in...
D-na Carmen Babos, reprezentanta Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Cluj, prezinta raportul de evaluare complexa cu propunerea de incadrare a copilului intr-o categorie de persoana cu handicap si planul de recuperare a copilului din care rezulta urmatoarele: Conform certificatului medical nr....., eliberat de Dr......., prezinta diagnosticul echivalent codului de boala J44. Avand in vedere deficienta copilului si criteriile medicale prevazute de lege se propune incadrarea in gradul de handicap mediu.
Fata de cele aratate , in conformitate cu prevederile LEGII Nr 272/2004, privind promovarea drepturilor copilului si ale Hot Nr 1437/2004, Comisia pentru Protectia Copilului,
HOTARASTE:
1. Copilul SVA, SE INCADREAZA IN GRADUL DE HANDICAP MEDIU PE O PERIOADA DE 12 LUNI
2Se elibereaza certificatul de incadrare nr........, ce constituie anexa la prezenta hotarare.
3. Hotararea Comisiei poate fi atacata la Tribunalul Cluj
4. Hotararea se comunica cu: Directia generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Cluj, Famile, Primaria de domiciliu.
Asta este tot ce srie pe acea hotarare; normal toate astea sunt urmate de stampile si semnaturi.
Am copiat exact de pe act , ca sa nu mai aveti impresia ca aceasta treaba va afecta viitorul copilului . Se specifica clar in document ca hotararea se comunica familiei, primariei si DGASPC. Nu se specifica nici macar medic de familie...
In ceea ce priveste suma pe care o veti primi, asa cum am mai spus, nu se modifica cu nimic fata de cei doi ani. Si pe langa acesti bani o sa mai primiti o pensie de handicap de 33 lei lunar.
Copilul nu este vazut si nu este evaluat fizic deloc. Ceea ce se evalueaza este doar dosarul pe care il depuneti. Ulterior nu veti mai fi chemati la nici o comisie. Totul se termina cu aceasta hotarare.
Daca mai ai nelamuriri, iti raspund cu drag.
olga-
Localizare: cluj
olga, intreba medicul meude familie. Trebuie facut dosarul inainte cu o luna de a implini 2 ani? Adica trebuie sa fie totul gata si depus pana in 15 septembrie ?
Lore, eu asa l-am depus, dar ma gandesc ca 4-5 zile incolo-incoace tot aia e. Dar ca sa nu gresim, intreaba serviciul de asistenta sociala de la voi si daca alea bajbaie, atunci suna la Deva, nu mai sta dupa ele... In mod normal si daca te apuci numai maine de dosar tot ai timp pana in 15 sa il termini.Ancheta asta sociala e redactata in 3-4 zile, adeverinta ti-o face medicul in 5 min si tu mergi si faci copiile dupa fisa si externari. Pupici!
olga-
Localizare: cluj
Vroiam sa va anunt ca am reusit prelungiea urmand exact pasii indicati de olga
inca o data felicitari!
norocosul de Lu!!
norocosul de Lu!!
super fetelor, ma bucur pt voi
Olga, tu erai pe 600+200 sau pe 85%?????
Olga, tu erai pe 600+200 sau pe 85%?????

myhadavid-
Localizare: Timisoara
Lore- ai depus dosarul cu 30 zile inainte? daca e mai putin de o luna pana face Luca 2 ani sa nu ma mai agit? nu sunt prea sigura ca Luca se califica si imi e groaza sa alerg pe la doctori degeaba...
Lucas dupa ce a implinit 1 an a facut o convulsie. si de acolo am avut 3 spitalizari caci febra nu ii scadea si nu uteau determina exact cauza.
Am urmat exact pasii Olgai. Toata lumea a fost foarte draguta si exceptand un buchetel de flori nu am dat absolut nimic. Intr-o zi am reusit sa depun dosarul. Am mers eu cu el direct cu el la Deva ca sa nu mai dureze pana trimitea Primaria din geoagiu. Pt ca eram cu Lucas ne-a si vazut cineva din comisie. o doamna psiholog care zambea cand Lu aurnca cosurile cu jucarii. care m-a ascultat cu atentie ..o doamna la 50 de ani proalaptare si babywearing. Am pus mult accent pe atasamentul lui fata de mine si pe faptul ca nu sta cu nimeni.
Atat de fain a fost totul incat mi-am spus: si daca nu reusesc a meritat sa o cunoisc pe femeia asta :)
Dupa 2 saptamani am aflat ca am reusit :)
Copilul meu se v-a mai bucura de mine...si Fetita mea de asemenea :)
Am urmat exact pasii Olgai. Toata lumea a fost foarte draguta si exceptand un buchetel de flori nu am dat absolut nimic. Intr-o zi am reusit sa depun dosarul. Am mers eu cu el direct cu el la Deva ca sa nu mai dureze pana trimitea Primaria din geoagiu. Pt ca eram cu Lucas ne-a si vazut cineva din comisie. o doamna psiholog care zambea cand Lu aurnca cosurile cu jucarii. care m-a ascultat cu atentie ..o doamna la 50 de ani proalaptare si babywearing. Am pus mult accent pe atasamentul lui fata de mine si pe faptul ca nu sta cu nimeni.
Atat de fain a fost totul incat mi-am spus: si daca nu reusesc a meritat sa o cunoisc pe femeia asta :)
Dupa 2 saptamani am aflat ca am reusit :)
Copilul meu se v-a mai bucura de mine...si Fetita mea de asemenea :)
Pagina 8 din 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Super Parinti :: Utile :: Legislatie
Pagina 8 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Intrebari sapun
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti
» Eliminare prin comunicare ( EC)
» SCANARE FILME FOTO CLASICE ALB-NEGRU SAU COLOR
» Doppler Fetal
» Lingurite personalizate - Cadoul perfect