Al treilea an acasa !! Se poate prelungi CIC-ul inca 1 an? 5 3.7 3

Al treilea an acasa !! Se poate prelungi CIC-ul inca 1 an?

Pagina 10 din 10 Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: Al treilea an acasa !! Se poate prelungi CIC-ul inca 1 an?

Mesaj  camelia19 la data de Mar Noi 15, 2011 8:10 pm

Buna mamici!
Ma bucur mult ca am gasit acest forum , dar mai ales acest topic. Imi sunt de mare ajutor toate informatiile de aici. Sunt mamica unui baietel de 1 ani si 7 luni, care pana in prezent a avut multe raceli (laringita, faringita...), am si o internare si as vrea sa incerc sa imi prelungesc Cic-ul.

Am inteles de la voi care sunt pasii de urmat, dar as mai avea cateva intrebari, daca poate cineva sa ma lamureasca:
1. certificatul medical si fisa tip trebuie completate doar de medicul pediatru?
2. in cazul in care reusesc prelungirea CIC, ce trebuie sa mai fac la locul de munca? ajunge doar o instiintare ca mi s-a prelungit cic-ul?

Va multumesc mult!
O seara buna!

camelia19

Sus In jos

Prelungirea cic pana la 3 ani

Mesaj  reka la data de Dum Apr 01, 2012 5:49 pm

Buna,
As dori sa va intreb daca stiti cumva care este data limita pana cand trebuie facut dosarul ptr prelungirea cic-ului pana la 3 ani? David implineste 2 ani in 21 aprilie si vreau sa stiu daca ma mai incadrez sa fac dosarul la foc continuu sapt viitoare. din cate stiu exista 2 comisii pe luna, dar nu stiu daca dupa aceea mai am timp de predat la primarie? multumesc anticipat

reka

Sus In jos

@ Olga

Mesaj  reka la data de Dum Apr 01, 2012 5:54 pm

draga Olga, am vazut ca esti din Cluj, si as avea marea rugaminte sa imi spui peste cat timp ti-au dat verdictul de la comisie ( la dir de asisit soc si prot copilului l-ai depus?) si dupa aceea care a fost demersul? mersi din suflet

reka

Sus In jos

Re: Al treilea an acasa !! Se poate prelungi CIC-ul inca 1 an?

Mesaj  Lore la data de Vin Apr 13, 2012 7:21 pm

reka a scris:Buna,
As dori sa va intreb daca stiti cumva care este data limita pana cand trebuie facut dosarul ptr prelungirea cic-ului pana la 3 ani? David implineste 2 ani in 21 aprilie si vreau sa stiu daca ma mai incadrez sa fac dosarul la foc continuu sapt viitoare. din cate stiu exista 2 comisii pe luna, dar nu stiu daca dupa aceea mai am timp de predat la primarie? multumesc anticipat

Ai reusit? Eu tin minte ca ma aflam in contratimp si cu incurajarile Olgai am depus pe ultima suta de metri. El implinea in 15 oct 2 ani si am depus cu cca 2 saptamani inainte. Adica prin 30 septembrie. Cu cat esti mai aproape de ziua lui cu atat mai bine.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Lore

Rac

http://www.luthelo.breslo.ro

Sus In jos

Pagina 10 din 10 Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum