Concurs "Secretul frumusetii tale"
Pagina 7 din 8 • Impartiti •
Pagina 7 din 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Re: Concurs "Secretul frumusetii tale"
Felicitari fetelor!
Eh Myha, eu ma reprofilez pe BIO asa ce veti vedea voi lupte greco-romane daca vor intra in concurs astfel de produse
Pt Lu am cumparat unt de shea nerafinat din magazinul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , am primit de asemenea astazi o lumanare bio + un pachet cu ..nu tsiu cum le spune dar imi miroase toata camera fara sa deschid punga...
Oricum va tin la curent cu tot ce imi iau bip de acum. Stay tuned!
Eh Myha, eu ma reprofilez pe BIO asa ce veti vedea voi lupte greco-romane daca vor intra in concurs astfel de produse
Pt Lu am cumparat unt de shea nerafinat din magazinul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , am primit de asemenea astazi o lumanare bio + un pachet cu ..nu tsiu cum le spune dar imi miroase toata camera fara sa deschid punga...
Oricum va tin la curent cu tot ce imi iau bip de acum. Stay tuned!
super lore....sa va fie cu folos si sa va faca bine...ma gandesc si eu sa-mi cumpar, dar astept sa intre indemnizatia 

myhadavid-
Localizare: Timisoara
pt concurs
imi place sa ma ingrijesc, sa ma ocup de mine.
imi plac cremele de corp si lotiunile parfumate. folosesc de fiecare data dupa dush pentru hidratarea pielii prevenind astfel uscarea si craparea ei. folosesc produse Avon si sunt multumita de ele.

veverita
veverita.. e gata concursu :) te asteptam la urmatorul.pana atunci poti posta pe forum.:P

OargaDana-
Localizare: Cluj Napoca
Stimati castigatori ai concursului va anuntam ca astazi premiile au fost expediate catre Dvs. prin Posta Romana.
Admin, multumesc. Premiul a ajuns la destinatie.
olga-
Localizare: cluj
Mulţumesc! Şi la mine a ajuns de câteva zile
, însă între serviciu şi febra lui Lucas abia acum mi-am făcut timp să scriu.
Eu sunt super încântată de ele. Am mai avut produse din gama SPA ( masca aceea care se încălzea pe faţă şi cea cu argilă şi spray-ul hidratant în tub verde, etc.) dar cu mult timp în urmă şi am fost încântată şi de ambalajele mai noi, mai frumoase dar şi de produse în sine care chiar mi-au ridicat moralul şi mi-au curăţat şi tonifiat tenul. Chiar vorbesc serios când zic că mi-au dat o stare de bine când am văzut ambalajele acelea noi şi finuţe şi răsfăţul pe care l-am simţit după prima folosire...
Mulţumesc!
, însă între serviciu şi febra lui Lucas abia acum mi-am făcut timp să scriu.Eu sunt super încântată de ele. Am mai avut produse din gama SPA ( masca aceea care se încălzea pe faţă şi cea cu argilă şi spray-ul hidratant în tub verde, etc.) dar cu mult timp în urmă şi am fost încântată şi de ambalajele mai noi, mai frumoase dar şi de produse în sine care chiar mi-au ridicat moralul şi mi-au curăţat şi tonifiat tenul. Chiar vorbesc serios când zic că mi-au dat o stare de bine când am văzut ambalajele acelea noi şi finuţe şi răsfăţul pe care l-am simţit după prima folosire...
Mulţumesc!
Pagina 7 din 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Pagina 7 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» Furnizori ingrediente naturale
» bebelusul si animale de companie
» Intrebari sapun
» Maceratul de plante in ulei
» alaptare biberonul intarcare
» Ce pot face doua maini dibace? Tricotat, crosetat
» vand lenjerii de pat, aparatori patut, pilote
» Vreau sa i citesc, povesti baiatului meu!
» Donez granule de chefir
» va rog sa ma ajutati cu un patut sau un carucior
» Plantele companion
» Bazar Cristina 1980
» Vand Manduca New Style
» Donati un SMS, daruiti o picatura de viata
» Cu moralul in sus si in jos...
» crema epilatoare in timpul sarcinii
» Care e reteta pentru un baietel sau pentru o fetita???
» Puterea vindecatoare a inimii