Concurs "Parfum de primavara"

Pagina 1 din 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Concurs "Parfum de primavara"

Mesaj  Admin la data de Mar Feb 16, 2010 6:34 am

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Dorim sa va rasfatam cu un nou concurs ale carui premii va vor incanta simturile in asteptarea primaverii.Sponsorul acestui nou concurs este EcoDecoLight , un coltisor de Rai parfumat si imbietor unde se produc manual lumanari naturale si potpourrì cu parfumuri imbietoare, relaxante sau energizante, personalizate asa cum le-ati visat dintotdeauna.

Desfasurarea concursului:

Se posteaza in topic incepand din data de 16 februarie 2010 pana in 7 martie 2010, inclusiv.

Conditii de participare:

1. Trebuie sa aveti minim 5 mesaje postate in forum anterior postarii in concurs,exceptand topicul "Felicitari" si mesajele de gen : ” Da!” , “Subscriu” sau care includ doar emoticoane.

2. Sa vizitati blogul sponsorului pentru a admira produsele acestuia .
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sau [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

3. Sa postati in cadrul acestui topic un text de minimum 5 randuri, posibil ilustrat, despre Aromaterapie, ce inseamna pentru dumneavoastra, cum o folositi sau, daca nu ati descoperit-o inca, ce v-ati dori de la o lumanare parfumata naturala?

Castigatorii vor furniza datele personale sponsorului pentru a putea fi introdusi in baza de date EcoDecoLight unde vor beneficia de reduceri pentru clienti.

Premiile

Locul 1: Valoare 40 RON: Cos Cadou continand 1 lumanare in suport decorativ handmade, o rezerva (alta aroma) pentru acest suport si un saculet cu decoratiuni “Trilogia” parfumate.

Locul 2: Valoare 30 RON: 1 lumanare in suport clasic de sticla si 2 “Mini-Circle“ (o rezerva si o rezerva cu suport de sticla), parfumate asa cum doreste clientul, alaturi de un saculet cu decoratiuni Trilogia parfumate.

Locul 3: Valoare 20 RON: 1 lumanare “ Maxi-Circle” in suport de sticla si 1 rezerva, parfumate diferit, alaturi de un saculet cu decoratiuni “Double Mix” - Tip 1

Doua premii de consolare a cate 10 RON: rezerva “Mini-Circle “ ambalate alaturi de care vom avea cateva decoratiuni delicate, ambalate in saculet textil pentru a sublinia ideea de unitate si naturalete.

Stabilirea castigatorilor se face prin tragere la sorti, in ziua urmatoare incheierii postarilor in topic, daca sunt indeplinite conditiile de participare.

Livrarea premiilor se face numai pe teritoriul Romaniei in termen de 30 de zile de la anuntarea castigatorilor prin Posta Romana.Pentru castigatoriii rezidenti in afara Romaniei livrarea se va face la o adresa din Romania.

Mult succes participantilor!!!

Ultima editare efectuata de catre Admin in Joi Feb 18, 2010 2:12 pm, editata de 2 ori

Admin
Admin

http://www.super-parinti.com

Sus In jos

Re: Concurs "Parfum de primavara"

Mesaj  myhadavid la data de Mar Feb 16, 2010 9:57 am

yupiiii, se pare ca Lore se tine de cuvant
Mult succes tuturor

myhadavid

Pesti Localizare: Timisoara

Sus In jos

Mesaj  vanilla_baby la data de Mar Feb 16, 2010 10:15 am

Ei, concursul asta chiar nu e de ratat

Pentru mine, mirosul este simtul suprem… mirosul interiorizeaza experiente, aprofundeaza relatii, incita sentimente, trezeste amintiri. Mirosul ofera cea mai larga paleta de senzatii, de la sila sau dezgust la reverie, incantare si chiar extaz.
Nu-i de mirare ca barbatii cei mai atragatori sunt cei care (ne) miros cel mai bine
Si nu-i de mirare ca fiecare bebelus are un miros numai al lui, pe care mama il recunoaste instantaneu, legata la ochi.

Ador sa adulmec orice: de la capsorul mititel al fetitei mele, la un pahar de vin, de la asfaltul proaspat plouat la covorul spalat cu otet ca pe vremea bunicii. Cand eram mica, scoteam pernele pe geam si apoi ma afundam in mirosul de soare.
Mai nou, am descoperit untul de cacao si uleiul de cocos, care fac minuni pentru pielea si parul meu si miros incantator. Niciodata un laborator nu va putea imita mirosurile din natura!

Ma incanta ideea lumanarilor naturale, imi place gandul de a transforma total o incapere fara a zugravi peretii sau a muta mobila – ci pur si simplu prin aprinderea unei mici flacari.

vanilla_baby

Pesti

Sus In jos

Mesaj  Mida la data de Mar Feb 16, 2010 8:04 pm

Lumanarile atat de romantice, atat de calde si prietenoase valseaza incontinuu gadiland umbrele . Daca mai iei in calcul si ca pot parfuma incaperea rasfatand simturile e de-a dreptul mirific.

Lumea mea este alcatuita din parfumuri, arome si duhori. Si stiu ca orice cuta a corpului meu e un receptor de miresme iar absolut orice vietate este urmarita de o amprenta olfactiva, iar fiecare om este un parfum inconfundabil, asa ca parfumul te transforma in anonim sau irezistibil...

E nemaipomenit ca am posibilitatea sa ma bucur in curand de o lumanare parfumata care nu imi v-a intoxica centrii olfactivi, Felicitari pentru idea originala de a lansa pe piata lumanari care nu contin atat de toxica parafina.

Succes!

Mida

Stare de spirit: somnoroasa

Sus In jos

Mesaj  OargaDana la data de Mar Feb 16, 2010 11:25 pm

Phaiiiiiii ce m-ati nimerit la concursul asta... Eu sunt FAN al lumanarilor.... cred ca am peste 300 de lumanari...toate modele.. o sa va fac maine o poza sa v-o trimit la rafturile mele....DAR eu nu le dau foc si nu le-am dat niciodata si niciodata nu o sa le dau :(chiar cand merg la o cunostiinta si vad o lumana care a fost aprinsa.. i-o iau, o aduc acasa, o curat si o pun alaturi de celelalte:P
Eu ador lumanarile...oriunde merg si orice loc vizitez iau cate o lumanare...o lumanare pt mine este un suvenir..Nu exista lumanare ,din cele care le am, sa stiu cine mi-a dat-o sau de unde o am.:D

OargaDana

Balanta Localizare: Cluj Napoca

Sus In jos

Mesaj  noamu la data de Mier Feb 17, 2010 8:08 am

vanilla, cred ca tu ai merita sa castigi! mereu, in mesaje spui despre mirosuri. si cel mai mult despre mirosul micutei
sotul rade de mine ca miros totul. in primul rand copiii, apoi mancarea, alte obiecte... tot. pentru mine aromoterapia este o placere pe care mi-o refuz de cand am copii, caci nu consder ca betisoarele parfumate, lumanarile colorate le-ar face bine. si nici uleiurile volatile.
prima aromoterapie am inceput-o in liceu, la 19 ani, cu tutun. aprindeam betisoare de tutun invelite in harteie si trageam sa arda. mi-a placut mult.
as repeta (vanilla) daca as zice ca aromoterapie e pentru mine orice miros, in special din natura. mirosul zapezii si gerului, mirosul de pamant reavan, tarana dupa ploaie aerul racoros de toamna, izul padurii sau aroma marii.
ca sda inchei la fel cum am inceput, acum cea mai mare terapie este sa imi ingrop fata in fetite.

noamu

Taur Localizare: Sighet
Stare de spirit: n-ai vrea sa stii

http://piticiculipici.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj  Zana Mica la data de Mier Feb 17, 2010 4:41 pm

Eu miros, tu mirosi, el miroase.....toti mirosim!Depinde insa in ce fel....hmmm.De exemplu:
Imi amintesc de un nea Pandele cu care mergeam dimineata in troleu spre servici.Se urca la a doua statie.Stiam sigur ca acolo unde se aseaza el voi gasi loc, pentru ca nea Pandele mirosea a....ceapa!Ce vrei domle omul se ferea de raceala si colesterol si implicit de....restul lumii!Ei asta e un miros pe care nu vreau sa mi-l amintesc si se considera aromaterapie inversa si anume: in loc sa atraga...respinge!
In schimb imi amintesc cu placere de aromaterapie cu paine proaspata de casa, cu cartofi, coapta in cuptorul cu lemne de o bunica din Brasov...domle aia era terapie curata!Un parfum ce te-ar fi facut sa sari in jarul incins sa scoti pita aia cu mainile,sa bati coaja de pe ea si s-o mananci asa singur....numai tu si Dumnezeu, caci asa cred eu ca miroase divinitatea: a paine proaspata si calda.
Aromaterapia cea mai relaxanta pentru mine este mirosul barbatului cu care traiesc si anume: cum intra pe usa si ii simt mirosul.....m-am linistit instantaneu!Devin blanda si iubitoare, de nu ma recunosc.....ce sa mai,se vede ca-mi activeaza serotonina,deci el e Mirosul meu pereche.......
Si mai exista mirosul........ Zanelic.Ei asta e o esenta tare,aparte,imposibil de reprodus sau de descris in cuvinte .....e unic si pe asta dragii mei...l-am creat eu!All rights reserved.

Zana Mica

Leu Localizare: Bucuresti via Brasov
Stare de spirit: Mamiceasca

http://www.basmepentrumaria.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj  mtl la data de Joi Feb 18, 2010 12:27 am

"Compunerile" astea nu sunt deloc punctul meu forte!
Am sa incerc sa incropesc ceva ...
Mi-e dor si imi amintesc cu drag de mirosul fetitei mele, la prima noastra intalnire! Si la toate cele care au urmat ...
Apoi, imi amintesc de un miros care in ciuda asteptarilor mele mi-a placut atat de mult. Poate veti schita un zambet! E vorba de scutecele folosite ale fetitei mele ... cu acele scaune de lapte care miroseau a mere fermentate.
Un miros, pe care nu il intalnesti oriunde, e acela al ierbii tocmai taiate cu sete de un cositor obosit, mirosul fanului si al pamantului si al florilor de camp.
Nu pot sa uit nici de mirosul primaverii si al pamantului zambitor la vederea soarelui, de mirosul proaspat al unei dimineti de vara, de mirosul recoltelor de toamna, de mirosul valurilor care mangaie plaja la rasaritul soarelui, de mirosul proaspat al cafelei de dimineata pe care o bea sotul meu, de mirosul florilor de mai ... si ar mai fi atatea multe alte mirosuri
Mirosul meu preferat, si nimic nu il poate inlocui, e cel al florilor de tei. Daca as vrea o lumanare aceea ar fi cu aceasta aroma ...

Uf, ca am reusit sa scriu ceva! Multumesc muzei mele!

mtl

Gemeni Localizare: City of MTL

Sus In jos

Mesaj  vanilla_baby la data de Joi Feb 18, 2010 12:47 am

zano

vanilla_baby

Pesti

Sus In jos

Mesaj  ileana la data de Joi Feb 18, 2010 10:00 am

ce saraca ar fi lumea fara mirosuri...si sunt atatea care ma imbata!
Dar acum, cand afara e frig de atata amar de vreme, cand cerul sta mai mult posomorat, cand zapada nu mai e nici alba si nici macar pufoasa, cand verdele il mai vad doar pe hainutele copiilor, cand singurele pasari de afara sunt ciori mari si negre, acum-acum imi e dor de mirosul pielii ce a stat la soare! sa inchid ochii, sa trag adanc in piept si sa ma cred la mareeeee!

ileana

Sagetator Localizare: Mogosoaia-Bucuresti

http://ileana-oancea.blogspot.com/

Sus In jos

Pagina 1 din 8 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum