Concurs "Parfum de primavara"
Pagina 3 din 8 • Impartiti •
Pagina 3 din 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Re: Concurs "Parfum de primavara"
Eu sunt incepatoare in aromaterapie, am folosit cateva uleiuri in lampa de aromaterapie (nu stiu daca aceasta este denumirea exacta), dar fara a lua in considerare efectele uleiurilor diferite, alegand uleiurile numai dupa miros. Imi place mult scortisoara, bradul, aromele calde. Imi place cand casa miroase placut. Am folosit luminari parfumate din parafina, dar acum ca m-am informat ca nu prea sunt recomandate, as dori sa incerc cele naturale. De aceea m-am gandit sa intru si eu in concurs.
Mmmm.... Imi place cum miroase casa atunci cand aprind lumanarele parfumate peste tot. Si imi place cum raspandesc lumina peste tot. Eu folosesc aromaterapia pentru relaxare: imi plac foarte mult mirosul de vanilie si scortisoara, dar si esentele florale. Ma linistesc, ma relaxeaza, ma inveselesc..... Ce sa spun mai mult? Casa mea e ca un "sanctuar" parfumat unde imi refac fortele dupa o zi grea de munca. E un adevarat rasfat! Un rasfat pe care consider eu ca il merit!!!
De aceea, consider ca viata fara aromateropie ar fi ca viata fara culoare. Trista.
multumesc pentru mesaj, Lore!
De aceea, consider ca viata fara aromateropie ar fi ca viata fara culoare. Trista. multumesc pentru mesaj, Lore!

feerie-
Aroma, miros, simturi......
Chiar este important sa inveti sa te relaxezi si sa profiti din plin de putinele momente cu tine si atunci cum o poti face mai bine decat prin lumanari, miros imbietor, o cada plina cu spuma si o muzica pe fundal.
Un astfel de moment te ajuta sa alugi orice urma de oboseala si sa continui cu alt elan... cel putin asa functioneaza la mine.
O lumare pe placul meu ar fi asezata intr-un recipient care emana o lumina misterioasa si care nu trebuie sa-si piarda mirosul dupa 5 folosiri. Cat despre aroma, aici depinde foarte mult de gusturile pe care si le-a deszvoltat foecare.
Chiar este important sa inveti sa te relaxezi si sa profiti din plin de putinele momente cu tine si atunci cum o poti face mai bine decat prin lumanari, miros imbietor, o cada plina cu spuma si o muzica pe fundal.
Un astfel de moment te ajuta sa alugi orice urma de oboseala si sa continui cu alt elan... cel putin asa functioneaza la mine.
O lumare pe placul meu ar fi asezata intr-un recipient care emana o lumina misterioasa si care nu trebuie sa-si piarda mirosul dupa 5 folosiri. Cat despre aroma, aici depinde foarte mult de gusturile pe care si le-a deszvoltat foecare.

roxy_xyz-
Localizare: Brasov
Spuneam ca nu ma inscriu la concurs, dar iata-ma-s pe ultima suta.
Noi nu folosim lumanari parfumate. Cel putin nu cand e Catalin acasa. E foarte sensibil si i se pare mereu ca miroase ciudat, ca lumanarile scot fum etc. Am avut tentative la inceputul relatiei, in momentele romantice, dar intotdeauna stramba din nas (asta ca sa vedeti ce barbat romantic am
).
Asa ca am pastrat lumanarile si lampa de aromoterapie strict pentru mine, in perioadele cand el lipseste cateva zile de acasa.
Iarna imi place parfumul de scortisoara sau de vanilie. Daca mai am langa mine si o farfurie cu cateva mere coapte, e perfect.
Vara prefer aromele mai racoroase, de flori sau fructe.
Si santalul imi place.
Noi nu folosim lumanari parfumate. Cel putin nu cand e Catalin acasa. E foarte sensibil si i se pare mereu ca miroase ciudat, ca lumanarile scot fum etc. Am avut tentative la inceputul relatiei, in momentele romantice, dar intotdeauna stramba din nas (asta ca sa vedeti ce barbat romantic am
).Asa ca am pastrat lumanarile si lampa de aromoterapie strict pentru mine, in perioadele cand el lipseste cateva zile de acasa.
Iarna imi place parfumul de scortisoara sau de vanilie. Daca mai am langa mine si o farfurie cu cateva mere coapte, e perfect.
Vara prefer aromele mai racoroase, de flori sau fructe.
Si santalul imi place.

madimih- Moderator

Folosita inca din Egiptul Antic, aromaterapia are efecte benefice atat asupra trupului nostru, cat si asupra spiritului. Camera mea este mereu ca un sanctuar, invaluita in mirosuri suave, care ma rasfata dupa o zi friguroasa. Folosesc lampile de aromaterapie, umidificatori, vaporizatori, lumanarile aromate, betisoarele, potpourri…tot ceea ce poate crea o atmosfera calda si primitoare.
Intotdeauna cand pregatesc o seara romantica ii fac iubitului masaj cu ulei aromatic, in special cel de trandafiri. Efectul este garantat, pielea devine matasoasa ,frumos mirositoare. Cateodata pregatesc cada in care pun cateva picaturi de ulei, petale de trandafiri si lumanari parfumate pe langa. Atmosfera devine romantica instantaneu, parca te rupe de mediul cotidian si iti ofera pretioase clipe de relaxare.
Pentru mine este foarte important sa fiu inconjurata de lucruri frumoase, care imi transmit energie pozitiva, asa ca va voi arata si voua un coltisor special din casa mea. :)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Intotdeauna cand pregatesc o seara romantica ii fac iubitului masaj cu ulei aromatic, in special cel de trandafiri. Efectul este garantat, pielea devine matasoasa ,frumos mirositoare. Cateodata pregatesc cada in care pun cateva picaturi de ulei, petale de trandafiri si lumanari parfumate pe langa. Atmosfera devine romantica instantaneu, parca te rupe de mediul cotidian si iti ofera pretioase clipe de relaxare.
Pentru mine este foarte important sa fiu inconjurata de lucruri frumoase, care imi transmit energie pozitiva, asa ca va voi arata si voua un coltisor special din casa mea. :)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
fucsy
feerie numai unul dintre cele doua texte postate de tine mai sus poate participa in concurs,te rugam sa alegi unul si sa ne anunti aici pe care il pastrezi, celalat va fi mutat in Groapa cu lei.
si eu, si eu.....dar cel din urma va fi cel dintai
Mirosul este unul dintre cele mai puternice simţuri ale omului, capabil să ne schimbe chiar si starea sufletească. De exemplu, pt. mine venirea primaverii ma trezeste cu adevarat la viata. Mireasma florilor de primavara e unul dintre cele mai puternice si cu impact asupra mea. Ar mai fi mirosul casei in prag de Craciun, mirosul turtei dulci, a bradului impodobit, a piftiei si carnaciorilor....Trebuie sa recunosc ca nu prea aprind lumanarele...candva o faceam mai des, in schimb imi place la nebunie sa ma plimb printre standurile cu lumanari sa le miros si sa le admir formele..
Succes tuturor participantilor!!!!!!!
Mirosul este unul dintre cele mai puternice simţuri ale omului, capabil să ne schimbe chiar si starea sufletească. De exemplu, pt. mine venirea primaverii ma trezeste cu adevarat la viata. Mireasma florilor de primavara e unul dintre cele mai puternice si cu impact asupra mea. Ar mai fi mirosul casei in prag de Craciun, mirosul turtei dulci, a bradului impodobit, a piftiei si carnaciorilor....Trebuie sa recunosc ca nu prea aprind lumanarele...candva o faceam mai des, in schimb imi place la nebunie sa ma plimb printre standurile cu lumanari sa le miros si sa le admir formele..
Succes tuturor participantilor!!!!!!!

myhadavid-
Localizare: Timisoara
Admin a scris:feerie numai unul dintre cele doua texte postate de tine mai sus poate participa in concurs,te rugam sa alegi unul si sa ne anunti aici pe care il pastrezi, celalat va fi mutat in Groapa cu lei.
primul trebuie mutat deoarece nu indeplineste conditiile de participare: nu sunt 5 randuri.
Hmmmm imi amintesc primele mele contacte cu aromaterapia sau aromoterapia, cum o fi corect .... undeva prin 2001. Mi-am luat si un ghid ... chiar asa se numeste Ghid de aromoterapie. Apoi am cautat lampi, uleiuri, semnificatii, utilitati. Am dat si de lumanari parfumate, dar de fiecare data eram dezamagita de miros, probabil ca nu stiam la ce trebuie sa ma uit cand le cumpar pentru a fi de calitate. Un mister pentru mine a ramas ylang-ylang care se presupune a fi un afrodisiac, dar mie una, as putea zice ca imi displace. Am incercat si betisoare, la acestea am dat in final de calitate si am fost ceva mai multumita. Cand mi-am cunoscut jumatatea, chiar pot spune linistita ca-i jumatatea mea
, l-am ademenit si pe el cu uleiurile mele, stiam si combinatii pentru masaj ... de relaxare doar nu credeati altceva
De ce folosesc mai mult timpul trecut ...... desi e vizibil ca tanjim dupa ceva arome, mirosuri, bai relaxante, masaj si alte cele, si spun ca e vizibil pentru ca inca ne mai dam mana la cumparat diveste uleiuri si betisoare, le folosim foarte rar, de mai bine de 3 ani cred ca am ars maxim 5 betiosoare si am pus in lampa de vreo 3-4 ori cateva picaturi de ulei. Noroc de perioada Sarbatorilor de Iarna cand imi place sa "ard" ceva miros de pin.
Cu ocazia acestui concurs mi-am reamintit de acele clipe, cateva, chiar frumoase, relaxante .. poate in viitorul apropiat reusim sa ne "organizam" si cu arome ... suntem inca in a ne redescoperi pe noi, femeia si barbatul ce s-au cunoscut, de hobbyurile noastre, de obiceiuri, sa facem ce ne placea inainte, unele cu implicarea copiilor, altele de ce nu numai pentru noi insine sau pentru amandoi, pentru ca avem nevoie uneori si de astfel de momente.
Desi stiu si de beneficiile pentru sanatate, gandul in acest moment ma duce doar la relaxare, fizica si psihica, o baie antistres cu saruri sau ulei de pin (acesta il folosesc si chiar imi ajuta), un masaj cu uleiuri cu efect sedativ si calmant ... sa stiti ca e chiar asa, daca aplici ce trebuie .... te simti usor sedat.
Si daca la uleiuri si betisoare, la capitolul informatii stau destul de bine, la cel lumanari e clar ca trebuie sa aprofundez. Si anume sa caut si sa ard ceva de calitate.
Va pup si va doresc in fiecare zi cateva clipe de relaxare .... avem nevoie

, l-am ademenit si pe el cu uleiurile mele, stiam si combinatii pentru masaj ... de relaxare doar nu credeati altceva
De ce folosesc mai mult timpul trecut ...... desi e vizibil ca tanjim dupa ceva arome, mirosuri, bai relaxante, masaj si alte cele, si spun ca e vizibil pentru ca inca ne mai dam mana la cumparat diveste uleiuri si betisoare, le folosim foarte rar, de mai bine de 3 ani cred ca am ars maxim 5 betiosoare si am pus in lampa de vreo 3-4 ori cateva picaturi de ulei. Noroc de perioada Sarbatorilor de Iarna cand imi place sa "ard" ceva miros de pin.
Cu ocazia acestui concurs mi-am reamintit de acele clipe, cateva, chiar frumoase, relaxante .. poate in viitorul apropiat reusim sa ne "organizam" si cu arome ... suntem inca in a ne redescoperi pe noi, femeia si barbatul ce s-au cunoscut, de hobbyurile noastre, de obiceiuri, sa facem ce ne placea inainte, unele cu implicarea copiilor, altele de ce nu numai pentru noi insine sau pentru amandoi, pentru ca avem nevoie uneori si de astfel de momente.
Desi stiu si de beneficiile pentru sanatate, gandul in acest moment ma duce doar la relaxare, fizica si psihica, o baie antistres cu saruri sau ulei de pin (acesta il folosesc si chiar imi ajuta), un masaj cu uleiuri cu efect sedativ si calmant ... sa stiti ca e chiar asa, daca aplici ce trebuie .... te simti usor sedat.
Si daca la uleiuri si betisoare, la capitolul informatii stau destul de bine, la cel lumanari e clar ca trebuie sa aprofundez. Si anume sa caut si sa ard ceva de calitate.
Va pup si va doresc in fiecare zi cateva clipe de relaxare .... avem nevoie

Alinutza-
Localizare: Iasi
Pagina 3 din 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Pagina 3 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» Furnizori ingrediente naturale
» bebelusul si animale de companie
» Intrebari sapun
» Maceratul de plante in ulei
» alaptare biberonul intarcare
» Ce pot face doua maini dibace? Tricotat, crosetat
» vand lenjerii de pat, aparatori patut, pilote
» Vreau sa i citesc, povesti baiatului meu!
» Donez granule de chefir
» va rog sa ma ajutati cu un patut sau un carucior
» Plantele companion
» Bazar Cristina 1980
» Vand Manduca New Style
» Donati un SMS, daruiti o picatura de viata
» Cu moralul in sus si in jos...
» crema epilatoare in timpul sarcinii
» Care e reteta pentru un baietel sau pentru o fetita???
» Puterea vindecatoare a inimii