Concurs "Parfum de primavara"
Pagina 5 din 8 • Impartiti •
Pagina 5 din 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Re: Concurs "Parfum de primavara"
felicitari...:* insa nu le dati foc..fie-va mila ca asa frumoase sunt

OargaDana-
Localizare: Cluj Napoca
FINAL DE CONCURS !!!
Buna ziua doamnelor si domnisoarelor si "La Multi Ani!". Felicitari castigatoarelor extrase de fetita mea, Teodora; multumim tuturor pentru gandurile si impresiile frumoase pe care le-ati asternut sub ochii nostri.
Stiu ca ieri trebuia sa facem extragerea, insa a fost zi de targ pana seara tarziu, iar fata a avut chef de dans, nu de poze... Azi insa am reusit s-o 'mituiesc' iar rezultatul il stiti deja. In imagini, cum am promis si au promis administratorii forumului, avem urmatoarele etape:
1. Pregatirea: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
2. Convingere sa nu stricam biletele si urna: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
3. Locul 1: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
4. Locul 2: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
5. Locul 3: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
6. Premiile de consolare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Pentru a fi evidente numele, deoarece a trebuit o viteza de reactie egala cu viteza luminii, ne cerem scuze pentru intunecimea imaginilor.
Va imbratisam cu drag si multumim pentru votul de incredere.
Si ... aprindeti-le, pentru asta sunt facute!
Stiu ca ieri trebuia sa facem extragerea, insa a fost zi de targ pana seara tarziu, iar fata a avut chef de dans, nu de poze... Azi insa am reusit s-o 'mituiesc' iar rezultatul il stiti deja. In imagini, cum am promis si au promis administratorii forumului, avem urmatoarele etape:
1. Pregatirea: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
2. Convingere sa nu stricam biletele si urna: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
3. Locul 1: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
4. Locul 2: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
5. Locul 3: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
6. Premiile de consolare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Pentru a fi evidente numele, deoarece a trebuit o viteza de reactie egala cu viteza luminii, ne cerem scuze pentru intunecimea imaginilor.
Va imbratisam cu drag si multumim pentru votul de incredere.
Si ... aprindeti-le, pentru asta sunt facute!
O mica modificare...
Pentru ca trei din raspunsurile care ne-au placut foarte mult nu au nimerit in 'ghearele' micutei noastre, dorim sa oferim 3 cadouri surpriza, despre a caror componenta voi ruga destinatarele sa vorbeasca.
Este vorba despre mesajele utilizatorilor vanilla_baby, onush si mtl.
Va dorim numai bine!!!!
Este vorba despre mesajele utilizatorilor vanilla_baby, onush si mtl.
Va dorim numai bine!!!!
Ecodecolight, ne bucur nespus de faptul ca te-am cunoscut iar faptul ca ai hotarat sa premiezi inca 3 participanti ma unge pe suflet. Sunt intr-adevar postari care meritau sa castige.
Vanilla astazi isi sarbatoreste si ziua de nastere si sunt sigura ca se v-a bucura nespus.
Felicitari Onush si MTL...Pretenele mele dragi
Vanilla astazi isi sarbatoreste si ziua de nastere si sunt sigura ca se v-a bucura nespus.
Felicitari Onush si MTL...Pretenele mele dragi

Oar fetita este Super(ba). Imi vine sa ii manac gropitele de la manute si ochii ei calzi care licaresc ca o lumanare parfumata 

Laaaaa Muuuuulti Aaaani!
n-am stiut, desi am aruncat dimineata niste ochi... am uitat cum am schimbat pagina
La Multi Ani, vanilla_baby
La Multi Ani, vanilla_baby

ce draguuuuuuuuut!!!
multumesc din suflet
abia astept!!!!!!!!

brish sper sa ne vedem intr-o buna zi sa facem schimb de copilasi la pupacit
multumesc din suflet
abia astept!!!!!!!!

brish sper sa ne vedem intr-o buna zi sa facem schimb de copilasi la pupacit

vanilla_baby-
Multumesc foarte mult pentru cadoul surpriza si aprecieri

Try walking in my shoes.

Onush- Localizare: Piatra Neamt
Stare de spirit: Gica Contra
Felicitari!!!!!! Un cadou frumos asa de ziua femeii. Relaxare placuta

Alinutza-
Localizare: Iasi
Admin a scris:Am primit rezultatele tragerii la sorti. Imaginile cu tragerea le va posta ulterior sponsorul .Castigatorii concursului sunt:
Locul 1 - Laura
Locul 2 - Zana Mica
Locul 3 - Wrapmama
Premii de consolare: fucsy si noamu
Felicitari castigatoarelor!
Multumim tuturor participantilor!
felicitaari!
am castiga-at, am castiga-at, dansez de bucurie!
mul-tu-u -mi-im!
Pagina 5 din 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Pagina 5 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» Furnizori ingrediente naturale
» bebelusul si animale de companie
» Intrebari sapun
» Maceratul de plante in ulei
» alaptare biberonul intarcare
» Ce pot face doua maini dibace? Tricotat, crosetat
» vand lenjerii de pat, aparatori patut, pilote
» Vreau sa i citesc, povesti baiatului meu!
» Donez granule de chefir
» va rog sa ma ajutati cu un patut sau un carucior
» Plantele companion
» Bazar Cristina 1980
» Vand Manduca New Style
» Donati un SMS, daruiti o picatura de viata
» Cu moralul in sus si in jos...
» crema epilatoare in timpul sarcinii
» Care e reteta pentru un baietel sau pentru o fetita???
» Puterea vindecatoare a inimii