nutritia mamei care alapteaza
Pagina 2 din 2 • Impartiti •
Pagina 2 din 2 •
1, 2
Re: nutritia mamei care alapteaza
AndreEa a scris:mai, eu de cand am nascut nu am luat absolut nimic supliment ! e rau??
Eu luam la inceput prenatal, de la naturisti. Apoi, anul trecut am avut o perioada in care eram mai slabita si am mai luat niste suplimente pe baza de drojdie, dar le tot uit. Iau si eu cand imi pica ochii pe flacon

madimih- Moderator

la mine a fost greu cu instalarea laptelui - ca am facut cezariana si dupa 11 zile de la nastere ne-am internat iar in spital- cadere nervoasa cu tot ce trebuie- dar cu rabdare si perseverenta suntem ok cu laptele. Deci, din experienta va spun: nu exista scuza ca sa nu alaptati! Eu beau cam 4 litri de lichide pe zi( in fiecare zi supa proaspata si apa), iau 6 pastile de spirulina si vitamine prenatale ( ce luam si pe timpul sarcinii- nu cred ca are importanta ce anume). Si pompa are importanta si necesitatea ei - pompa manuala de calitate, care face vid adevarat- pentru stimularea canalelor.
Am alaptat-o peThea si gravida fiind cu Lu dar simteam nevoia sa iau prenatale si am luat si dupa.Nu am facut nici o carie si m-amsimtit tare bine de la ele.
Parerea mea e ca trebuie sa iei si tu Andreea
Mai ales cu greturile si varsaturile tale.
Parerea mea e ca trebuie sa iei si tu Andreea
Mai ales cu greturile si varsaturile tale.
madimih a scris:Apoi, anul trecut am avut o perioada in care eram mai slabita si am mai luat niste suplimente pe baza de drojdie, dar le tot uit.[/color]
imi spui te rog cum le zice la cele pe baza de drojdie?

ludmila007-
Localizare: Timisoara
Stare de spirit: se poate si mai bine
dr homeopati buni in bucuresti?
La multi ani cu sanatate!
Ma iertati ca intru asa aici, dar nu stiu unde sa scriu. Am inteles ca gonzonici si zana mica ar fi gasit un dr homeopat bun in bucuresti. Daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu informatii. Va rog frumos. Copilasul meu tot vomita desi i-am facut 10000000 de analize si investigatii. Nu stiu ce sa-i mai fac.
Va multumesc frumos.
Ma iertati ca intru asa aici, dar nu stiu unde sa scriu. Am inteles ca gonzonici si zana mica ar fi gasit un dr homeopat bun in bucuresti. Daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu informatii. Va rog frumos. Copilasul meu tot vomita desi i-am facut 10000000 de analize si investigatii. Nu stiu ce sa-i mai fac.
Va multumesc frumos.
mandrutaa
Da, eu am fost foarte multumita de doctorita, e finuta, cu multa rabdare. Noi nu am avut probleme foarte mari, dar din referintele primite am inteles ca este o dr fff buna. Numele ei este Iulia Padureanu (pe google gasesti informatii si despre clinica unde se poate face programare).
gonzonici
dr homeopati
Multumesc din suflet gonzonici. La multi ani cu sanatate si de toate bune si frumoase !!! :)
mandrutaa
Pagina 2 din 2 •
1, 2
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Intrebari sapun
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti
» Eliminare prin comunicare ( EC)
» SCANARE FILME FOTO CLASICE ALB-NEGRU SAU COLOR
» Doppler Fetal
» Lingurite personalizate - Cadoul perfect