Pozitionari in wrap
Super Parinti :: Babywearing :: Wrap
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Pozitionari in wrap
Legatura Front Wrap Cross Carry este una foarte buna, dar este recomandat sa se foloseasca numai pana la aproximativ 5-7 kilograme. Un copil de un an ar trebui sa fie purtat in spate sau pe sold. Nu este sanatos nici pentru perineu si nici pentru spatele mamei sa aiba o greutate mai mare de 5-7 kilograme legata in fata. In afara de aceasta, daca legi un copil in mod corect in fata, atunci nu vei vedea inainte de capul copilului, iar daca il legi prea jos, ii vei lovi picioarele la fiecare pas.
aici un video bun FWCC
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Legatura mea de sold preferata este Huftschlinge sau Robin's Hip Carry.
Aici ai doua intructiuni video si una in imagini, de la Didymos:
Aici ai un video cu legatura cea mai simpla in spate:(un strat peste copil, nu e preferatul meu, dar e usor de legat)
Aici legatura mea nr. 1, back wrap cross carry (cu diferenta ca eu nu il leg in fata, ci in stil rucsac,)
Si aici e legatura double hammock:
Oferite de Wrapmama
aici un video bun FWCC
Legatura mea de sold preferata este Huftschlinge sau Robin's Hip Carry.
Aici ai doua intructiuni video si una in imagini, de la Didymos:
Aici ai un video cu legatura cea mai simpla in spate:(un strat peste copil, nu e preferatul meu, dar e usor de legat)
Aici legatura mea nr. 1, back wrap cross carry (cu diferenta ca eu nu il leg in fata, ci in stil rucsac,)
Si aici e legatura double hammock:
Oferite de Wrapmama
Re: Pozitionari in wrap
Inca nu am reusit nici o pozitionare pe spate.
Trebuie incercat ca sa imi pot facetreburile prin casa. nu de alta, dar in fata ma incomodeaza. Pericol de arsuri, udat...
Da pana la urma tot ma fac eu cu un MEI
Trebuie incercat ca sa imi pot facetreburile prin casa. nu de alta, dar in fata ma incomodeaza. Pericol de arsuri, udat...
Da pana la urma tot ma fac eu cu un MEI
Ai incercat purtarea in spate noamu? O sa vezi ca nu-i asa de greu. Pana te obisnuiesti poti incerca legaturile cu o papusa sau o jucarie care are ceva greutate. La inceput este bine sa stai langa un pat, sau chiar sa ingenunchezi pe pat, si incearca asa. Cateva incercari, exersari prin casa, si vei fi experta! E bine sa i si o oglinda aproape :)
Am gasit o imagine cu un wrap purtat foarte prost. Nu este prima data, dar intotdeauna ma socheaza si ma enerveaza cand vad ca unii vand mijloace de purtarea copiilor, si habar n-au despre cum se poarta corect un copil. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am gasit o imagine cu un wrap purtat foarte prost. Nu este prima data, dar intotdeauna ma socheaza si ma enerveaza cand vad ca unii vand mijloace de purtarea copiilor, si habar n-au despre cum se poarta corect un copil. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mama mia, una din oribilitatile sitului e wrapul aratat de tine, wrapmama. Intr-adevar fotografia e aberanta.
O alta ineptie din cuprins, citez "alaptarea naturala" si "alaptarea artificiala"
A ALĂPTÁ, alăptez, vb. I. Tranz. A hrăni cu laptele propriu, secretat de glandele mamare

O alta ineptie din cuprins, citez "alaptarea naturala" si "alaptarea artificiala"
A ALĂPTÁ, alăptez, vb. I. Tranz. A hrăni cu laptele propriu, secretat de glandele mamare

SpurNatur
:)
daca mai intra careva pe aici, vreau si eu un sfat!
ceva pozitii bune ptr alaptat in wrap un nou nascut??
si-asa o sa-mi fie un pic teama! pe carla am pus-o la 2 saptamani da aveam sling cu inele :))
ceva link-uri?pls??????????/
daca mai intra careva pe aici, vreau si eu un sfat!
ceva pozitii bune ptr alaptat in wrap un nou nascut??
si-asa o sa-mi fie un pic teama! pe carla am pus-o la 2 saptamani da aveam sling cu inele :))
ceva link-uri?pls??????????/
aici un video cu bebe de 6 saptamani purtat in spate, legatura pare foarte sigura, mie una mi-ar fi trebuit insa doctorat ca sa o fac ;)
poate
oricum noi suntem prea mari deja ca sa ma mai apuc sa o studiez, de azi suntem pe spate in mei-tai. si pe spate dupa mei tai
multumesc inca o data Mariana
poate
oricum noi suntem prea mari deja ca sa ma mai apuc sa o studiez, de azi suntem pe spate in mei-tai. si pe spate dupa mei tai
multumesc inca o data Mariana

zaziedanslemetro- Localizare: Timisoara
zaziedanslemetro a scris:
oricum noi suntem prea mari deja ca sa ma mai apuc sa o studiez, de azi suntem pe spate in mei-tai. si pe spate dupa mei taimultumesc inca o data Mariana
![]()
Mersi si eu mult de tot pentru increderea acordata, ma bucur ca va descurcati asa de bine cu mei tai-ul de la mine! Va pup, bafta multa in planurile voastre!!!
Super Parinti :: Babywearing :: Wrap
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Intrebari sapun
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti
» Eliminare prin comunicare ( EC)
» SCANARE FILME FOTO CLASICE ALB-NEGRU SAU COLOR
» Doppler Fetal
» Lingurite personalizate - Cadoul perfect