Remedii naturiste pentru gingivita acuta - paradontoza
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Remedii naturiste pentru gingivita acuta - paradontoza
Eu ma numar printre una din persoanele care am neglijat dantura o bucata buna de vreme si regret. Avand s un fond genetic predispus, sufar acum de o gingivita care ma scoate din minti si m-ar interesa daca cineva a mai incercat ceva remedii naturiste cu success.
Sunt ochis si urechi
Sunt ochis si urechi

gonzonici
Re: Remedii naturiste pentru gingivita acuta - paradontoza
Sora mea a avut aceeasi problema in urma unui tratament cu niste medicamente puternice.Dentista i-a recomandat Tantum Verde apa de gura cu care facea spalaturi bucale de trei ori pe zi.A functionat de minune.Sanatate multa Gonzo!
Eu stiu ca si vitamina C ajuta foarte mult in acest caz ..in plus pe piata este o pasta de dinti : Paradontax , cred ca te-ar ajuta!

kokopelli
Multumesc fetele. O sa incerc poate reusesc si eu sa scap.
gonzonici
nu stiu unde a citit sotul meu ca uleiul de avocado face minuni pt gingivita si, in ciuda scepticismului meu, constat ca este eficient - gingiile nu mai sangereaza dupa spalarea dintilor si parca sunt mai tari.
uleiul se foloseste prin masaj usor pe gingii.
am postat aici pe forum - cred ca la topicul cu albirea dintilor - o reteta de pasta de dinti homemade cu ulei esential de cuisoare - si de asta sunt multumita!
uleiul se foloseste prin masaj usor pe gingii.
am postat aici pe forum - cred ca la topicul cu albirea dintilor - o reteta de pasta de dinti homemade cu ulei esential de cuisoare - si de asta sunt multumita!
Stiu ca raspunsul vine tarziu. am si eu aceeasi problema, dar nu din cauza ca mi-am neglijat dintii, a inceput acum mai multi ani si s-a accentuat dupa nasterea copiilor. parodontaxul a fost apa de ploaie, fara nici un rezltat. acum ma spal cu lacalut, care este bun, sangerarile nu mai sunt abundente, dar nu au incetat.

catalina_c-
Localizare: langa Bucuresti
Stare de spirit: foarte buna
Da, pasta de dinti Lacalut este foarte buna, albeste si dintii, si eu o folosesc din cind in cind dar, un tratament naturist foarte eficient pentru problemele gingiilor este masarea lor dimineata si seara cu ulei extravirgin de susan.
Despre masarea gingiilor ciisem intr-o carte veche. Pe langa ca se stimuleaza circulatia , de sub gingie mai ies si resturi de mancare. Asta pentru acei ce nu folosesc ata dentara.
Nu stiam de uleiul de susan ca este indicat. Chiar am in casa si as folosi. Unde ai citit despre asta si ce alte indicatii mai are in afara de spf si special pentru pielea sensibila.
Nu stiam de uleiul de susan ca este indicat. Chiar am in casa si as folosi. Unde ai citit despre asta si ce alte indicatii mai are in afara de spf si special pentru pielea sensibila.
Am citit in cartea mea de Ayurveda, o sa caut sa vad ce indicatii mai are si o sa-ti spun.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Intrebari sapun
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti
» Eliminare prin comunicare ( EC)
» SCANARE FILME FOTO CLASICE ALB-NEGRU SAU COLOR
» Doppler Fetal
» Lingurite personalizate - Cadoul perfect