Nu mai mănâncă...
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Nu mai mănâncă...
Nu mai mănâncă... aşa că am aplicat o nouă abordare.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Nici tati nu prea mai bea cafeaua aşa că am diversificat şi cu el :D.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Nici tati nu prea mai bea cafeaua aşa că am diversificat şi cu el :D.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Re: Nu mai mănâncă...
Suuuper ideea cu diversificarea!
La noi e invers cu tati, bea prea multa cafea! Vom adoptam si noi o noua atitudine!
La noi e invers cu tati, bea prea multa cafea! Vom adoptam si noi o noua atitudine!

mtl-
Localizare: City of MTL
si..apropo de nu mai mananca...a mea fata nu mai vrea legume de niciun fel!
inca alaptez deci...nu-i o problema f mare, ii mai dau timp dar sper sa nu fie o obisnuinta
inca alaptez deci...nu-i o problema f mare, ii mai dau timp dar sper sa nu fie o obisnuinta
fata mea a avut o perioada cand n-a prea agreat legumele dar..mi-am dat sdeama ca totul a fost doar o faza...ca or sa mai fie! deci am luat-o ca atare si am trecut cu bine peste! acum mananca mult mai multe decat atunci ca doar avem o luna peste un anisor si tot mai aveam cateodata faze cand facem greva foamei! :>>:
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Lucas e atat de scump 

» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Intrebari sapun
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti
» Eliminare prin comunicare ( EC)
» SCANARE FILME FOTO CLASICE ALB-NEGRU SAU COLOR
» Doppler Fetal
» Lingurite personalizate - Cadoul perfect