Eco turism in Romania
Pagina 4 din 5 • Impartiti •
Pagina 4 din 5 •
1, 2, 3, 4, 5 
Re: Eco turism in Romania
Si eu sunt curioasa insa sotul mi-a sugerat sa lasam astfel de concedii dupa pensionareAcum sa incercam ceva mai exotic
Dar cu criza asta cred ca vom alege anul asta malul Muresului si multa lotiune de indepartat tzantzari
Exotic banuiesc ca inseamna undeva departe insule, ceva de genul asta. Ce am scris despre Moldova este pentru cei ce vor liniste si recreere. Asta nu inseamna ca nu-mi place si zgomotul dar pentru asta exista Valea Prahovei si marea unde sincer m-am saturat de ele, fiind cel mai aproape de noi am mers mai des . Nu cunosc bine zona Ardealului si imi pare rau dar de cate ori vreau sa merg acolo spun ca e prea departe si aleg alta destinatie, dar sunt tanar si am timp in plus cand creste fata trebuie dusa sa vada si ea. O sa revin cu poze din Moldova imediat ce-mi dau seama cum sa le pun. Apropo de undita din postul anterior sa nu credeti ca sunt vreun tip care isi lasa sotia si copilul si sta toata ziua pe balta.

ma'ia-
Localizare: Ilfov
Stare de spirit: Fericit
Iata cum descriu eu Moldova;prima zi Slanic Moldova [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine],a doua zi Tg Ocna la mina de sare,hanul Ancutei,si cateva manastiri si am innoptat langa Agapia la o pensiune[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]in salina gasesti de toate de la leagane pentru copii la biserica,A treia zi am vizitat cetatea Neamt Casa memoriala Alexandru Vlahuta ,Ion Creanga,Curtea cu povesti[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] dupa care am mers la Borsec ( asta este statiunea cea mai linistita trasee prin padure catre doua pesteri ;ursilor si de gheata celebrele izvoare minerale gratare si odihna)cu escala la Durau(trasee montane ,gratare si cumparaturi suveniruri).[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Iar la sfarsit doua zile la Lacul Rosu,o minune cheile Bicazului ,incheie o excursie bine meritata dupa un an de munca.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Printre altele au mai fost cateva manastiri(Secu,Sihastrie,Varatec,si Neamt) si o scurta vizita la locul copilariei in Hangu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] de aici este tata eu m-am nascut in Bucuresti.Eu sunt genul care nu-mi place mai mult de trei zile in acelasi loc ca ma plictisesc si atunci prefer sa ma plimb mult si nu-mi fac rezervari dinainte,cam 1200km am parcurs in Moldova cu tot cu drumul de la Bucuresti in mare parte sper ca v-am convins de frumusetile Moldovei si anul asta as vrea sa ajung in August la sfarsit,si poate dau o fuga si la Vatra Dornei.
Iar la sfarsit doua zile la Lacul Rosu,o minune cheile Bicazului ,incheie o excursie bine meritata dupa un an de munca.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] Printre altele au mai fost cateva manastiri(Secu,Sihastrie,Varatec,si Neamt) si o scurta vizita la locul copilariei in Hangu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] de aici este tata eu m-am nascut in Bucuresti.Eu sunt genul care nu-mi place mai mult de trei zile in acelasi loc ca ma plictisesc si atunci prefer sa ma plimb mult si nu-mi fac rezervari dinainte,cam 1200km am parcurs in Moldova cu tot cu drumul de la Bucuresti in mare parte sper ca v-am convins de frumusetile Moldovei si anul asta as vrea sa ajung in August la sfarsit,si poate dau o fuga si la Vatra Dornei.

ma'ia-
Prin C-lung nu treci? Ca eu aici sunt. Sau poate ma urc eu cu david in tren si ne intalnim in dorna, sa hranim Marianele :)

madimih- Moderator

Cu mare placere la C-Lung nu-mi amintesc sa fi fost vreodata. Insa trebuie sa-mi faci un itinerar cu ce este de vazut si facut in zona si o introducem in traseu. Oricum anul asta cred ca o sa fim mai cuminti adica fara prea multe excursii,cu asta mica se schimba datele problemei. Si imi doresc sa stau la o pensiune unde proprietarul creste un animal are o gradina sa-ti ofere ceva proaspat si special nu cumparat de la supermarket. Imi este dor de niste parjoale moldovenesti,cas de vita,zmeura cu smantana,ceva bureti de padure Rascovi parca le spuneau si nu in ultimul rand celebrul "cisleac" lapte proaspat pus la acrit de se face ca iaurtul cine cunoaste stie ce zic si lista poate continua . Imi lasa gura apa si eu stau la munca si rontai covrigi. Sa vina concediuuuuu.....

ma'ia-
Acum... nu stiu pe unde veniti voi la dorna si daca vreti sa stati neaparat acolo.
din c-lung se ajunge usor la manastiri: humor, voronet, sau in partea cealalta: moldovita, sucevita.
Eu intreb pe aici de o pensiune asa cum iti doresti.
din c-lung se ajunge usor la manastiri: humor, voronet, sau in partea cealalta: moldovita, sucevita.
Eu intreb pe aici de o pensiune asa cum iti doresti.

madimih- Moderator

draga madi,
luna asta - adica august daca copiii sunt sanatosi ajung in c-lung. Ai vrea sa ne cunoastem face to face? Stau o saptamana :)
luna asta - adica august daca copiii sunt sanatosi ajung in c-lung. Ai vrea sa ne cunoastem face to face? Stau o saptamana :)
Tu vorbesti serios? si mai intrebi daca vreau sa ne vedem? Asta se subintelege din start.
Asta-i un inceput perfect pentru o zi ploioasa./ Doar we asta nu-s ca merg la Baile felix (la o intalnire cu alte mamici). In rest, e de ajuns sa-mi spuneti cand si-s acasa.
Imi pare rau ca nu va pot gazdui la mine. Spatiul e mult prea mic si nu-i al meu.
Cu ce ocazie pe aici?
Asta-i un inceput perfect pentru o zi ploioasa./ Doar we asta nu-s ca merg la Baile felix (la o intalnire cu alte mamici). In rest, e de ajuns sa-mi spuneti cand si-s acasa.
Imi pare rau ca nu va pot gazdui la mine. Spatiul e mult prea mic si nu-i al meu.
Cu ce ocazie pe aici?

madimih- Moderator

madimih a scris:Tu vorbesti serios? si mai intrebi daca vreau sa ne vedem? Asta se subintelege din start.
Cu ce ocazie pe aici?
Vin la gonzonici..onorez o invitatie lansata anul trecut. Probabil dupa jumatatea lui august cand vine indemnizatia
Am nevoie de nr tau pe privat si fa o lista cu orice iti pot aduce din Ardeal
ooo, daca te aduci pe tine si copiii, nu-mi mai trebuie nimic.
Acum, scuze daca n-am retinut, dar de unde anume e gonzonici? Ca mi-ar parea rau sa fie in zona si sa nu ne intalnim
Acum, scuze daca n-am retinut, dar de unde anume e gonzonici? Ca mi-ar parea rau sa fie in zona si sa nu ne intalnim

madimih- Moderator

Ca sa ma bag si eu in vorba, ca asa ii sade bine unui nou venit, salutari bucovinencelor si celor care vor sa se avante sa cunoasca minunea aia de taram...
Eu sunt jumatate din Moldovita, iar anul asta a plecat fetita mea fara mine la Moldo, doar cu bunica mea (la stra-bunica, suntem matusalemici, deh) si citindu-va am avut mai mult de un oftat
va pup si daca o sa-mi gasesc si eu locul in comunitatea vostra frumoasa, la anul promit sa ne vedem pentru ca planuiesc sa stau destul de mult acolo, cu Flavia si BB2....
pupicei
Eu sunt jumatate din Moldovita, iar anul asta a plecat fetita mea fara mine la Moldo, doar cu bunica mea (la stra-bunica, suntem matusalemici, deh) si citindu-va am avut mai mult de un oftat
va pup si daca o sa-mi gasesc si eu locul in comunitatea vostra frumoasa, la anul promit sa ne vedem pentru ca planuiesc sa stau destul de mult acolo, cu Flavia si BB2....
pupicei
Pagina 4 din 5 •
1, 2, 3, 4, 5 
Pagina 4 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

Dar cu criza asta cred ca vom alege anul asta malul Muresului si multa lotiune de indepartat tzantzari 

» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Intrebari sapun
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti
» Eliminare prin comunicare ( EC)
» SCANARE FILME FOTO CLASICE ALB-NEGRU SAU COLOR
» Doppler Fetal
» Lingurite personalizate - Cadoul perfect