Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
Pagina 1 din 4 • Impartiti •
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4 
Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
Zi de zi auzi tot mai multi parinti cum se plang de inactivitatea fizica a copilului datorita faptului ca nu se mai dezlipeste de calculator. Pe langa acest inconvenient, constant observi comportamente total necorespunzatoare ale copilului care, influentat de imagini sau inregistrari postate pe anumite site-uri,transforma radical comportamentul acestuia in unul violent, lipsit de o conduita de bun simt si respect. Solutia pare a fi instalarea unui program de control parental. Am incercat variantele free dar s-au dovedit a fi ori prea sarace in ceea ce priveste setarile ori dupa o perioada mi se cerea cd key care normal se plateste. Acum am cumparat un stick usb de control parental si deocamdata sunt foarte multumit de el.
ovidew86
Re: Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
CE inseamna un program parental? CE varsta are/au copilul/copiii tai?
Lore a scris:CE inseamna un program parental? CE varsta are/au copilul/copiii tai?
un program de control parental este un soft ce iti permite sa monitorizezi si sa controlezi activitatile copiilor pe calculator
uite link-ul unde gasesti o filmare a desktopului in care vezi tot ce poate face stik-ul
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Spre ca am fost de folos, este bine sa-l folosesti atunci cand copilul incepe sa foloseasca calculatorul pentru a scapa de griji si sa nu iti pierzi timpul supraveghindu-l.
ovidew86
Cu alte cuvinte eu pot controla exact ce urmareste copilul? Adica exact la ce urmeaza sa se uite, durata programului?
Sau pot selecta pe ce pagini sa nu intre.
Sau pe anumite pagini dar durata este stabilita de mine?

Lore a scris:Cu alte cuvinte eu pot controla exact ce urmareste copilul? Adica exact la ce urmeaza sa se uite, durata programului?
Exact stiu ca pare prea frumos dar este adevarat acum stabilim in functie de program cand si cat sa se joace scot stick-ul si gata pot sa plec la munca fara griji.
ovidew86
[quote="ovidew86"]
Exact stiu ca pare prea frumos dar este adevarat acum stabilim in functie de program cand si cat sa se joace scot stick-ul si gata pot sa plec la munca fara griji.[/quot
Eu l-am cumparat in cadrul unei campanii desfasurate in scola la un pret mai mic de 126 lei
pret pentru parinti
.
Lore a scris:Cu alte cuvinte eu pot controla exact ce urmareste copilul? Adica exact la ce urmeaza sa se uite, durata programului?
Exact stiu ca pare prea frumos dar este adevarat acum stabilim in functie de program cand si cat sa se joace scot stick-ul si gata pot sa plec la munca fara griji.[/quot
Eu l-am cumparat in cadrul unei campanii desfasurate in scola la un pret mai mic de 126 lei
pret pentru parinti
.
ovidew86
Pe mine nu ma sperie atat desenele sau mai stiu eu ce cat riscul de a vorbi pe chat cu cine stie cine...un pedofil de exemplu.
Ce se poate face in privinta asta?
Lore a scris:Pe mine nu ma sperie atat desenele sau mai stiu eu ce cat riscul de a vorbi pe chat cu cine stie cine...un pedofil de exemplu.
are setare pentru restrictia tuturor programelor de chat
sau daca vrei sa nu ii restrictionezi de tot chatu prog mai are o setare care face screenshotu-ri la desktop la un interval stabilit de tine
si poti sa te uiti pe poze sa vezi cu cine sau ce a vorbit
ovidew86
sa nu ii faci abonament la net:))
eu sunt de parere ca..cu cat interzici ceva la un copil cu atat acel lucru il va face..probabil ca si eu sunt un copil..de aia gandesc asa....chiar daca tu acasa stai langa el si nu il lasi pe net...poate merge la un prieten..la scoala(la info profa nu sta dupa fiecare 100%) etc etc... NU-MI DATI IN CAP :))
eu sunt de parere ca..cu cat interzici ceva la un copil cu atat acel lucru il va face..probabil ca si eu sunt un copil..de aia gandesc asa....chiar daca tu acasa stai langa el si nu il lasi pe net...poate merge la un prieten..la scoala(la info profa nu sta dupa fiecare 100%) etc etc... NU-MI DATI IN CAP :))
OargaDana-
Localizare: Cluj Napoca
OargaDana a scris:sa nu ii faci abonament la net:))![]()
Daca nu ii permiti accesul la inernet dornita se ma mari asa ca mai bine sa il foloseasca in mod controlat iar daca nu are internet este tentat sa se joace pe calculator fapt ce reprezinta un pericol si mai mare decat internetul.
ovidew86
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4 
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Intrebari sapun
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti
» Eliminare prin comunicare ( EC)
» SCANARE FILME FOTO CLASICE ALB-NEGRU SAU COLOR
» Doppler Fetal
» Lingurite personalizate - Cadoul perfect