Campanie de testare sapunuri naturale Manufactura Lorelai
Pagina 1 din 8 • Impartiti •
Pagina 1 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Campanie de testare sapunuri naturale Manufactura Lorelai
Manufactura Lorelai ( [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sau [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ) si Forumul Super Parinti va invita sa participati la o campanie de testare a sapunurilor lucrate manual, naturale 100%
Sapunurile produse de Manufactura Lorelai sunt special gandite sa ofere pielii ingrijirea perfecta, fiind fabricate doar din ingrediente sigure, naturale. In compozitia sapunurilor Manufacturii Lorelai nu veti gasi substante sintetice, conservanti, derivate din petrol… si lista ar putea continua. De ce? Pentru ca “a fi natural” conteaza enorm! In multitudinea de sapunuri disponibile pe piata romaneasca, Manufactura Lorelai este printre putinii fabricanti ce se mandresc cu angajamentul luat: Doar natural!
Sapunurile sunt fabricate folosind procedeul “la rece”, pentru a pastra proprietatile uleiurilor. Fiecare sapun incepe cu un procent ridicat de ulei de masline, la care se adauga ulei de cocos, de palmier, ulei de samburi de struguri si de orez, pentru a rezulta un produs care curata si hidrateaza pielea in acelasi timp. In continuare se adauga plante medicinale, atent uscate sau argile bine-cunoscute pentru proprietatile lor purificatoare. In final, adauga uleiuri esentiale extrase din plante, arome curate, proaspete si naturale.
Multumim din suflet Manufacturii Lorelai pentru increderea si amabilitatea de a ne pune la dispozitie minunatele sapunuri naturale romanesti 100%
Desfasurarea campaniei:
12.03.2010 – 16.04.2010
PASUL I
Cei care doresc sa participe la campanie sunt rugati sa se inscrie ca voluntari in cadrul acestui topic scriind un mesaj in care vor preciza:
1. tipul de piele si eventuale probleme
2. daca doresc sa foloseasca sapunul pentru corp sau fata
3. pot specifica un sapun din gama Manufacturii Lorelai pe care sunt interesati sa-l incerce
PASUL II
In primele 2 saptamani,adica : 12.03 – 26.03 , Manufactura Lorelai va alege un numar de 25 de participanti la testare.
PASUL III
Manufactura Lorelai va trimite spre testare 2 sapunuri fiecare de 50 gr (unul chiar la alegerea participantului, daca se afla bineinteles in stoc). Speram ca sapunurile sa ajunga la Dvs. pana in data de 2 aprilie.
PASUL IV
Timp de o saptamana se testeaza.
PASUL V
In cursul celei de a 5-a saptamni adica 9- 16 aprilie se asteapta review-ul in forum sau de preferat in blogul personal al participantului(cu link in forum a postarii respective),
Reviewul trebuie sa contina:
1. Tipul de piele (normala, sensibila etc), varsta, eficienta sapunului(curata/nu curata bine, spumeaza/nu spumeaza, exfoliaza delicat/dur/nu exfoliaza), senzatia de dupa utilizare (usuca/nu usuca pielea), cum li se pare parfumul si persistenta acestuia, alte informatii pe care le considerati relevante. Daca l-au folosit si alti membri ai familiei si parerea acestora este binevenita.
2. Cate un link direct catre forumul Super Parinti cat si spre Manufactura Lorelai cel putin pe perioada desfasurarii campaniei.
La sfarsitul campaniei vor fi premiate cele mai bune 3 review-uri dupa complexitatea si precizia descrierii.
Premiul I - Un cos cadou cu 3 sapunuri si doua seturi de bile efervescente
Premiul II - Un cos cadou cu doua sapunuri si un set de bile
Premiul III - Un sapun si un set de bile efervescente.
Campania se desfasoara pe teritoriul Romaniei. Mostrele pentru testare si premiile vor fi livrate numai la adresa de pe teritoriul Romaniei.
Succes tuturor!
Sapunurile produse de Manufactura Lorelai sunt special gandite sa ofere pielii ingrijirea perfecta, fiind fabricate doar din ingrediente sigure, naturale. In compozitia sapunurilor Manufacturii Lorelai nu veti gasi substante sintetice, conservanti, derivate din petrol… si lista ar putea continua. De ce? Pentru ca “a fi natural” conteaza enorm! In multitudinea de sapunuri disponibile pe piata romaneasca, Manufactura Lorelai este printre putinii fabricanti ce se mandresc cu angajamentul luat: Doar natural!
Sapunurile sunt fabricate folosind procedeul “la rece”, pentru a pastra proprietatile uleiurilor. Fiecare sapun incepe cu un procent ridicat de ulei de masline, la care se adauga ulei de cocos, de palmier, ulei de samburi de struguri si de orez, pentru a rezulta un produs care curata si hidrateaza pielea in acelasi timp. In continuare se adauga plante medicinale, atent uscate sau argile bine-cunoscute pentru proprietatile lor purificatoare. In final, adauga uleiuri esentiale extrase din plante, arome curate, proaspete si naturale.
Multumim din suflet Manufacturii Lorelai pentru increderea si amabilitatea de a ne pune la dispozitie minunatele sapunuri naturale romanesti 100%
Desfasurarea campaniei:
12.03.2010 – 16.04.2010
PASUL I
Cei care doresc sa participe la campanie sunt rugati sa se inscrie ca voluntari in cadrul acestui topic scriind un mesaj in care vor preciza:
1. tipul de piele si eventuale probleme
2. daca doresc sa foloseasca sapunul pentru corp sau fata
3. pot specifica un sapun din gama Manufacturii Lorelai pe care sunt interesati sa-l incerce
PASUL II
In primele 2 saptamani,adica : 12.03 – 26.03 , Manufactura Lorelai va alege un numar de 25 de participanti la testare.
PASUL III
Manufactura Lorelai va trimite spre testare 2 sapunuri fiecare de 50 gr (unul chiar la alegerea participantului, daca se afla bineinteles in stoc). Speram ca sapunurile sa ajunga la Dvs. pana in data de 2 aprilie.
PASUL IV
Timp de o saptamana se testeaza.
PASUL V
In cursul celei de a 5-a saptamni adica 9- 16 aprilie se asteapta review-ul in forum sau de preferat in blogul personal al participantului(cu link in forum a postarii respective),
Reviewul trebuie sa contina:
1. Tipul de piele (normala, sensibila etc), varsta, eficienta sapunului(curata/nu curata bine, spumeaza/nu spumeaza, exfoliaza delicat/dur/nu exfoliaza), senzatia de dupa utilizare (usuca/nu usuca pielea), cum li se pare parfumul si persistenta acestuia, alte informatii pe care le considerati relevante. Daca l-au folosit si alti membri ai familiei si parerea acestora este binevenita.
2. Cate un link direct catre forumul Super Parinti cat si spre Manufactura Lorelai cel putin pe perioada desfasurarii campaniei.
La sfarsitul campaniei vor fi premiate cele mai bune 3 review-uri dupa complexitatea si precizia descrierii.
Premiul I - Un cos cadou cu 3 sapunuri si doua seturi de bile efervescente
Premiul II - Un cos cadou cu doua sapunuri si un set de bile
Premiul III - Un sapun si un set de bile efervescente.
Campania se desfasoara pe teritoriul Romaniei. Mostrele pentru testare si premiile vor fi livrate numai la adresa de pe teritoriul Romaniei.
Succes tuturor!
Ultima editare efectuata de catre Admin in Dum Mar 14, 2010 8:51 am, editata de 4 ori
Eu eu eu!
eu am par si ten gras, as vrea sa folosesc sapunul pt ten, si mi-ar placea sa-l incerc pe cel cu carbune. Succes tuturor!
Ultima editare efectuata de catre camelcutza in Vin Mar 12, 2010 6:55 pm, editata de 1 ori
dermatita?
as testa si eu un sapun , eventual scortisoara, dupa ce spal vase fara manusi fac niste bubite care apoi se sparg. ciudat numai la o mana
multzam
multzam
aditanela
testare sapun Manufactira Lorelai
Sunt in varta de 60 ani, dar, as dori sa testez un sapun pentru corp, mai ales pentru maini, produs de Manufactura Lorelai.
Am mainile in permanenta uscate astfel incat de fiecare data cand ma spal pe maini am nevoie si de o crema. Ideea ca sapunurile produse in aceasta "manufactura"sunt din elemente naturale,imi da increderea ca sunt de buna calitate.
cu multumiri
Mariana Teleman
Am mainile in permanenta uscate astfel incat de fiecare data cand ma spal pe maini am nevoie si de o crema. Ideea ca sapunurile produse in aceasta "manufactura"sunt din elemente naturale,imi da increderea ca sunt de buna calitate.
cu multumiri
Mariana Teleman
Mariana Teleman
Re: Campanie de testare sapunuri naturale Manufactura Lorelai
Buna ziua! Mie mi-ar placea mult sa testez sapunul cu lapte si miere sau prinzatorul de vise.
As vrea sa-l folosesc pentru corp pentru ca am pielea destul de uscata, iar majoritatea sapunurilor, in loc sa o hidrateze, mai tare usuca.
Multumesc!
As vrea sa-l folosesc pentru corp pentru ca am pielea destul de uscata, iar majoritatea sapunurilor, in loc sa o hidrateze, mai tare usuca.
Multumesc!
Epurica
ce tare! eu am tenul normal si nu stiu de ce dar din timpul sarcinii am inceput sa am probleme cu el - respectiv sa-mi apara cosuri... nasol
nu am avut in liceu si am acum
mi-ar placea sa testez sapunul Natural senzatii
si uitasem: l-as vrea sa-l testez ptr fata!
nu am avut in liceu si am acum
mi-ar placea sa testez sapunul Natural senzatii
si uitasem: l-as vrea sa-l testez ptr fata!
nu stiu cum faceti dar eu care nu am participat niciodata la concursuri pe forumuri ma bag deja la al doilea!
Lore, tu esti capul rautatilor
ca si andreea, am capatat un minunat ten adolescentin in timul sarcinii
de cateva saptamani insa lucrurile au revenit la (ten) normal, nu mai am cosuri, totul ok insa inafara de apa sau ceai nu il curat cu nimic (am renuntat la demachiante si lotiuni tonice) si as vrea sa-l simt mai curat.
mi-ar placea sa incerc sapunul cu lapte si miere (pentru fata) sau pe cel cafea dementa (pentru corp, in special pulpite
)
Lore, tu esti capul rautatilor
ca si andreea, am capatat un minunat ten adolescentin in timul sarcinii
de cateva saptamani insa lucrurile au revenit la (ten) normal, nu mai am cosuri, totul ok insa inafara de apa sau ceai nu il curat cu nimic (am renuntat la demachiante si lotiuni tonice) si as vrea sa-l simt mai curat.
mi-ar placea sa incerc sapunul cu lapte si miere (pentru fata) sau pe cel cafea dementa (pentru corp, in special pulpite
)
vanilla_baby-
Si eu :D .. NOI ;))
Vreau si eu sa particip la testarea sapunurilor
defapt la noi e 2 in 1 ca al meu barbat e FAN de sapunuri ... are si prostul obicei de a se barbieri cu sapun pentru ca are ten sensibil si se irita de la spuma de ras ... SO ten sensibil dar gras ... nu facem mofturi la tipul sapunului
defapt la noi e 2 in 1 ca al meu barbat e FAN de sapunuri ... are si prostul obicei de a se barbieri cu sapun pentru ca are ten sensibil si se irita de la spuma de ras ... SO ten sensibil dar gras ... nu facem mofturi la tipul sapunului

Cand ne-am mutat la casa am fost foarte fericita ca pielea mea sensibila (mixta) nu va mai suferi de pe urma clorinei din apa tratata. Din nefericire pentru pielea mea s-a lovit de duritatea apei din zona asta.
Asa ca ma bag si eu la testare, din motive egoiste, poate cine stie imi gasesc sapunul potrivit
, pentru corp. 
Asa ca ma bag si eu la testare, din motive egoiste, poate cine stie imi gasesc sapunul potrivit
, pentru corp. 
Try walking in my shoes.

Onush- Localizare: Piatra Neamt
Stare de spirit: Gica Contra
off topic: Onush, am impresia ca exista ceva filtru care se monteaza la dus si care retine clorul si ce-o mai fi in apa curenta

vanilla_baby-
Pagina 1 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Pagina 1 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Intrebari sapun
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti
» Eliminare prin comunicare ( EC)
» SCANARE FILME FOTO CLASICE ALB-NEGRU SAU COLOR
» Doppler Fetal
» Lingurite personalizate - Cadoul perfect