Concurs: Frumusete fara compromisuri

Pagina 2 din 6 Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: Concurs: Frumusete fara compromisuri

Mesaj  libra la data de Vin Mai 14, 2010 5:08 pm

aurelia50 a scris:Eu știu rețeta de cremă de gălbenele de casă, din familia mea si la fel si eu si sora mea in fiecare an facem,aceasta crema de galbenele am folosit si la copii cand au fost micii la arsurii pe fundulet si la ori ce rana,stiti cum sunt copii cand sunt mici,iar prepararea lui este foarte sinpla si usoara.
Cantitățile se reglează din ochi în funcție de cât de concentrată o vreți,dar eu mai mult ofac din ochii. bang
200-300 gr de untura de porc pe care o topiți la foc mic în orice oală. Când s-a topit untura și e lichidă se adaugă flori de gălbenele cam un pumn plin și se mai lasă pană se ”topesc” florile, adică ele să fie moi iar untura să capete un galben profund. Se strecoară într-un borcan înainte să se răcească. Apoi se lasă la răcit și se păstrează la frigider peste an. Faptul că o aplicați rece e ca o compresă, numai că se va topi foarte repede. Nemționez că nu miroase urât deloc.

Ha, ha, ha! Oare chiar așa scriu eu??? E clar că ”aurelia” nu vrea să participe la concurs și e doar ”în concurs” cu cineva de pe aici. Bafta multa ”aurelia” !

libra

Stare de spirit: :)

http://www.sotiesimama.wordpress.com

Sus In jos

Mesaj  SuperbParinte la data de Vin Mai 14, 2010 11:28 pm

De tot stau si ma gandesc, masca, masca facuta de casa si nu aia de teatru:

° argila verde, fina
° cu o lingurita de cafea tare si rece
° un strop de suc de lamaie
° un strop de ulei de masline sau de migdale

se amesteca pana iese o pasta, eventual inca putina apa sau lapte sa o faca pastoasa.

Se aplica drept masca sau peeling pentru corp la dus.

E faaaaaaaina si invigoranta.

SuperbParinte

Sus In jos

pt concurs

Mesaj  veverita la data de Vin Mai 14, 2010 11:56 pm

[...]

Ultima editare efectuata de catre Admin in Sam Mai 15, 2010 12:29 am, editata de 1 ori (Motiv : Nu indeplineste conditia de participare)

veverita

Sus In jos

pt concurs

Mesaj  veverita la data de Sam Mai 15, 2010 12:01 am

[...]

veverita

Sus In jos

pt concurs

Mesaj  veverita la data de Sam Mai 15, 2010 12:03 am

[...]

veverita

Sus In jos

pt concurs

Mesaj  veverita la data de Sam Mai 15, 2010 12:05 am

[...]

veverita

Sus In jos

pt concurs

Mesaj  veverita la data de Sam Mai 15, 2010 12:10 am

[...]

veverita

Sus In jos

Mesaj  Admin la data de Sam Mai 15, 2010 12:28 am

@ veverita, te rugam sa alegi o singura reteta incercata cu succes de tine. Toate cele 4 postari ale tale sunt copiate integral sau aproape integral. Reciteste regulamentul de participare.

Admin
Admin

http://www.super-parinti.com

Sus In jos

pt concurs

Mesaj  veverita la data de Sam Mai 15, 2010 11:16 am

Masca tonifianta pentru tenul normal: toaca marunt un castravete mic si amesteca-l cu o jumatate de pahar cu iaurt proaspat. Aplica pasta pe fata pentru 5-10 minute si indeparteaz-o cu apa din abundenta.

veverita

Sus In jos

Mesaj  libra la data de Sam Mai 15, 2010 7:49 pm

veverita a scris:Masca tonifianta pentru tenul normal: toaca marunt un castravete mic si amesteca-l cu o jumatate de pahar cu iaurt proaspat. Aplica pasta pe fata pentru 5-10 minute si indeparteaz-o cu apa din abundenta.

Sună foarte bine!

libra

Stare de spirit: :)

http://www.sotiesimama.wordpress.com

Sus In jos

Pagina 2 din 6 Inapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum