5 saptamani si nu se vede la eco

Pagina 2 din 2 Inapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: 5 saptamani si nu se vede la eco

Mesaj  Gratiela la data de Mar Mai 25, 2010 2:44 pm

buna, daca esti insarcinata -iar eu cred ca esti- suntem cu sarcini cam de-o varsta!
eu, acum, am cam 6 saptamani de sarcina.
testul l-am facut la 4 saptamani si a iesit pozitiv. la 5 saptamani (adica la 3 saptamani de la conceptie) am mers la un eco particular si s-a vazut sacul (dar si un chist, exact ca la tine). chistul e si nu prea e chist, adica poate fi doar aspectul ovarului din care s-a desprins proaspat foliculul .. deci nimic sigur. oricum, in privinta chistului citeam pe net ca cel mai bun antidot e chiar o sarcina. ;)
merg poimaine la dr meu care-mi va da amanunte si abia luna viitoare la un ecograf in care am incredere si ... poate mai povestim

Lore a scris:
A doua liniuta oricat ar fi de slaba inseamna POZITIV. Asta in conditiile in care nu suferi de o boala care sa dea un rezultat fals pozitiv, dar ma indoiesc - sincer!

din cate stiu eu, nu exista test de sarcina fals pozitiv pt ca nu se pozitiveaza decat in prezenta hormonului sarcinii.
fals negativ, da; un test facut prea devreme, incorect, sau un test iesit din perioada de valabilitate, etc..

Gratiela

Sus In jos

Mesaj  dragonfly la data de Mier Mai 26, 2010 9:11 am

gratiela, multumesc de raspuns! sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos!
am fost ieri la doctor si mi-a spus ca valoarea beta hCG e cam mica... insa ar cam coincide cu ceva mic si alb care se vede in uter... o sarcina mai mica zice ea. evident si un chist de 55 mm. nu o fi cam mare sa fie doar un folicul?
oricum, la urma a dat sa scrie pe spatele pozelor de la eco sarcina si a scris asa:
Sar hcg 468. adica a vrut sa scrie sarcina dar s-a corectat. deci...
joi iar test de sange si luni control.
in plus, gratiela, la mine nici sacul nu s-a vazut la eco iar testul la 4 saptamani a iesit negativ, la 5 fff slab vizibil si la 6 vizibil.
Doamne ajuta sa fie bine si prin ianuarie sa ne mandrim cu mogaldetele!

dragonfly

Sus In jos

Mesaj  Gratiela la data de Mier Mai 26, 2010 10:06 am

eii, pai testul de sarcina nu minte, eu zic ca esti sigur embarasada; poate ai avut parte doar o ovulatie ceva mai tarzie decat credeai tu defapt . iar daca ovulatia n-o fi fost tarzie, atunci poate ca nidarea s-a petrecut ceva mai tarziu, mai stii?
deci o sa fie bine

ps. "chistul" meu are vreo 4 cm. zicea ecografa ca, daca nu-i chist, pe la 12-13 saptamani n-ar trebui sa se mai vada la eco.
vedem.

Gratiela

Sus In jos

Mesaj  Lore la data de Mier Mai 26, 2010 2:25 pm

Oricum si daca e chist, cum spunea Gratiela, o sarcina ar fi mai mult decat bine venita.

Poate tu ai avut un ciclu foarte regulat si imediat ai stiut sa faci testul cum a intarziat putin. Majoritatea dupa ce testul iese pozitiv bine(la unele teste incepe sa se vada a doua liniuta de cum urca urina pe test ) ajungeau la echo la 8 saptamani si de abia atunci se vedea ceva.

Nu stiu daca nu e o strategie de a te aduce la mai multe consultati. Poate te-a vazut mai aranjata, ingrijorata ...si acesta e un prilej bun de a face banuti .

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Lore

Rac

http://www.luthelo.breslo.ro

Sus In jos

Mesaj  Lore la data de Mier Mai 26, 2010 2:26 pm

Bun venit Gratiela! Sarcina usoara si sper sa ne cunoastem mai bine :)

Lore

Rac

Sus In jos

Mesaj  dragonfly la data de Joi Mai 27, 2010 6:22 pm

am o intrebare. ameteli cam din 2 in 2 zile or fi normale? cel mai des seara, dupa 5 ma simt drogata, parca plutesc si nu imi mai simt mainile. uneori ma simt asa cam 15 min si trece de la sine. ati mai patit careva?

dragonfly

Sus In jos

Mesaj  Lore la data de Joi Mai 27, 2010 11:19 pm

Eu ameteam cu Thea si aveam o stare ciudata de rau. Ca si cum mi venea sa ragai sinu puteam.

Cu Ca cu stai? Ce analize ai mai facut?

Secretii ai mai avut?

Lore

Rac

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Inapoi  1, 2

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum