Pouch reglabil
Super Parinti :: Babywearing :: Pouch
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Pouch reglabil
Pouch reglabil? Va veti intreba cum e posibil, cu atat mai mult ca pouchul e cat se poate de fix iar daca nu e marimea potrivita pentru purtator devine incomod sau nefolositor.
Creearea unui pouch fix si bun pentru purtator poate fi o adevarata provocare pentru producator. Firma Hotsling din UK sau USA nu mai retin au scos un model de pouch reglabil. Poza nu este foarte clara pentru mine. Nu imi pot sa seama cum se regleaza. Ma poate lamuri cineva?
Creearea unui pouch fix si bun pentru purtator poate fi o adevarata provocare pentru producator. Firma Hotsling din UK sau USA nu mai retin au scos un model de pouch reglabil. Poza nu este foarte clara pentru mine. Nu imi pot sa seama cum se regleaza. Ma poate lamuri cineva?
Re: Pouch reglabil
ei, daca e asha serios, atunci iti raspund aici! ))
pai Hotslings AP deja de cateva luni exista
))
da pana la el shi zolowear avea pouch reglabil - cu nasturi, shi frenchsling (daca nu greshesc) - cu panglica de corset...
shi rockin baby sling au pouch reglabil - cu fermuare
apoi mai este MAma's Milk AP - cu arici
doar ca la zolo, la rockin shi la altsii pouchul e rerglabil cu pashi, pe cand la HAP poti sa reglezi la milimetru in timpul purtatului.
....dar oricum nu nu e la fel de bine reglabil ca un sling bun cu inele. de asta upMama hybrid e foarte popular - are "smile"-ul de la pouch, shi coada de la sling ))
...ei, dar ma rog, nici un sling nu bate pouchul la cat de compact poate fi impachetat )))
pai Hotslings AP deja de cateva luni exista
))
da pana la el shi zolowear avea pouch reglabil - cu nasturi, shi frenchsling (daca nu greshesc) - cu panglica de corset...
shi rockin baby sling au pouch reglabil - cu fermuare
apoi mai este MAma's Milk AP - cu arici
doar ca la zolo, la rockin shi la altsii pouchul e rerglabil cu pashi, pe cand la HAP poti sa reglezi la milimetru in timpul purtatului.
....dar oricum nu nu e la fel de bine reglabil ca un sling bun cu inele. de asta upMama hybrid e foarte popular - are "smile"-ul de la pouch, shi coada de la sling ))
...ei, dar ma rog, nici un sling nu bate pouchul la cat de compact poate fi impachetat )))

infinit
Re: Pouch reglabil
Mi se pare atat de cool HotSling AP dar nu imi dau seama de sistemul de marire/micsorare. E arici? Inele mici? Cum functioneaza?
INFINIT!!! Ce onoarrrreeee!!!
Nu deschizi un subiect despre cum se confectioneaza un rucsac
INFINIT!!! Ce onoarrrreeee!!!
Nu deschizi un subiect despre cum se confectioneaza un rucsac

Super Parinti :: Babywearing :: Pouch
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» "Pastrarea hainelor de bebe"
» Intrebari sapun
» Mei Tai confectionat de mine
» Vaccinarea ROR
» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti