Pozitionari in (ring) sling, pouch

Pagina 3 din 3 Inapoi  1, 2, 3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: Pozitionari in (ring) sling, pouch

Mesaj  wrapmama la data de Lun Dec 06, 2010 11:43 am

As fi mai linistitainsa cu copilul pozitionat in mei tai in spate:)[/quote]

De acord cu tine, Lore! Ring slingul nu prea este corespunzator si sigur pentru purtarea in spate.

wrapmama

http://www.wrapmama.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj  anema la data de Mar Dec 07, 2010 2:58 pm

Offf, speram sa nu vad astfel de raspunsuri , desi sincera sa fiu asa ma gandeam si eu ca nu ar fi chiar protejata in sling.
Ia sa ma documentez care e treaba cu mei tai-ul.

anema

Berbec

Sus In jos

Mesaj  anema la data de Mar Dec 07, 2010 3:21 pm

Am revenit .
Am mai citit una alta si acum vin cu intrebarea: daca am o mandra de vreo 8.500 g si vreo 74 cm si bonus inca o mandra de 12.000 g si vreo 87 cm ce as putea sa achizitionez? Adica vreau sa car ori una ori alta, in situatii diferite ca una va fi la sot si una la mine. Mentionez ca am si dureri de coloana (raman intepenita uneori, dar nu am apucat sa merg inca la medic)

anema

Berbec

Sus In jos

Mesaj  wrapmama la data de Mar Dec 07, 2010 8:07 pm

anema a scris:Am revenit .
Am mai citit una alta si acum vin cu intrebarea: daca am o mandra de vreo 8.500 g si vreo 74 cm si bonus inca o mandra de 12.000 g si vreo 87 cm ce as putea sa achizitionez? Adica vreau sa car ori una ori alta, in situatii diferite ca una va fi la sot si una la mine. Mentionez ca am si dureri de coloana (raman intepenita uneori, dar nu am apucat sa merg inca la medic)

Anema, ti-as recomanda sa cumperi un mei tai, sau un SSC (acestea distribuie greutatea copilului mai bine si sunt mai bine captusite decat mei tai-urile, si poate ca ti-ar fi mai confortabile, avand in vedere ca ai dureri de coloana).

wrapmama

http://www.wrapmama.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj  Ioana_M la data de Joi Dec 09, 2010 8:11 am

wrapmama a scris:
anema a scris:Am revenit .

Anema, ti-as recomanda sa cumperi un mei tai, sau un SSC (acestea distribuie greutatea copilului mai bine si sunt mai bine captusite decat mei tai-urile, si poate ca ti-ar fi mai confortabile, avand in vedere ca ai dureri de coloana).

Parerea mea e ca atat mei-tai-ul, cat si SSC-ul au avantaje si dezavantaje unul fata de celalalt. Eu am din amandoua si momentan prefer mei-tai-ul pentru ca e mai usor. Fetita mea e destul de grea si acum imi e mai bine ca sistemul de purtare sa aiba greutate cat mai mica, deoarece tot eu o suport. De asemenea, mei tai-ul meu e destul de micut, imi incape in geanta. SSC-ul nu, e mai mare, mai greu si mai voluminos, dc vreau sa il iau cu mine trebuie sa iau o geanta extra sau o punga. De asemenea, un mei-tai poate fi si mult mai elegant, al meu e negru si merge de minune si la tinute mai elegante, SSC-ul meu e mult mai sport. Si in general SSC-urile au un aspect sport. Insa si eu multa vreme am preferat SSC-ul, cand fetita era mai mica, in ultimele luni am trecut pe mei-tai doar.

Anema, ideal ar fi daca ai putea sa vezi/sa incerci ambele inainte sa alegi. Ti-ar fi mai usor sa alegi si ai fi sigura ca ai ales ce ti se potriveste si ai nevoie la momentul actual.

Ioana_M

Pesti Localizare: Timisoara

Sus In jos

Mesaj  anema la data de Joi Dec 09, 2010 11:08 am

Ieri am ales.. acum astept sa ajunga produsul. Am omandat un mei tai. De cand am citit despre el, am vazut filmulete pe net si am mai dat si comanda, numai la acest produs ma gandesc. Toata noaptea am "experimentat" pozitionari in mei tai
Parca sunt vrajita. Astept cu nerabdare produsul si va spun apoi ce impresii am. Simt insa ca vom fi foarte buni prieteni .
Multumesc de raspunsuri doamnelor.
Pupici si astept minunatia

anema

Berbec

Sus In jos

si noua ne place slingul cu inele

Mesaj  Ecomami la data de Vin Mar 04, 2011 12:00 am

Este prima data cand comentez pe acest forum. Noi am descoperit esarfele port bebe cand D avea patru luni - exact acum un an. La momentul respectiv am considerat ca slingul cu inele era cea mai buna optiune pt noi, asa ca am trecut la fapte. Ne-a placut de la bun inceput, intre timp am invatat sa il si "montam" - burtica pe burtica si pe sold au fost pozitiile in care ne-am simtit cel mai bine.
De fapt, cred ca slingurile au avut de suferit pe nedrept din cauza unor campanii de presa proaste, insuficient documentate.
Intre timp am incercat si alte mijloace de purtare. Wrapul mi s-a parut grozav, iar daca ar veni si bebe 2 nu as sta pe ganduri in a-l purta inca din prima clipa cand as putea.

Ecomami

Localizare: Bucuresti
Stare de spirit: ok

http://ecomami.wordpress.com

Sus In jos

Pagina 3 din 3 Inapoi  1, 2, 3

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum