ajutor pentru sinistratii din slobozia
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
ajutor pentru sinistratii din slobozia
fac un anunt catre toti cei cu inima pt donare a bani,lucruri care nu va mai sunt de folos si materiale de constructi,pentru satul SLOBOZIA afectat de inundati si care au distrus casele oamenilor.un mic ajutor din partea fiecaruia este bine venit fie si de un ron,un scaun sau un covoras.daca este nevoie pot trimite si poze.si tot ce este nevoie.va rugam din suflet sa fim oameni si sa ajutam persoanele aflate in dificultate.printre casele inundate se afla si casuta mea.munca parintilor mei de o viata.apele au distrus totul.va multumesc anticipat.
asavinei
Re: ajutor pentru sinistratii din slobozia
buna,
unde stai tu mai exact? Acum e vb de parinti tai sau de tine? bani si imbracaminte nu am(imi cumpar doar second si nu as indrazni sa trimit ceva purtat si raspurtat). ati accepta osticla de ulei, zahar, orez, faina sau alte alimente?
unde stai tu mai exact? Acum e vb de parinti tai sau de tine? bani si imbracaminte nu am(imi cumpar doar second si nu as indrazni sa trimit ceva purtat si raspurtat). ati accepta osticla de ulei, zahar, orez, faina sau alte alimente?
Re: ajutor pentru sinistratii din slobozia
:)) eu asa nu cred treburile astea..ca m-am fript de 2 ori si nu mai dau de atunci la nimeni... lasa draga asavinei..cand o sa trec prin slobozia..ma duc eu sa duc la cortul sinistratilor ce consider ca e nevoie :)

OargaDana-
Localizare: Cluj Napoca
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» Furnizori ingrediente naturale
» bebelusul si animale de companie
» Intrebari sapun
» Maceratul de plante in ulei
» alaptare biberonul intarcare
» Ce pot face doua maini dibace? Tricotat, crosetat
» vand lenjerii de pat, aparatori patut, pilote
» Vreau sa i citesc, povesti baiatului meu!
» Donez granule de chefir
» va rog sa ma ajutati cu un patut sau un carucior
» Plantele companion
» Bazar Cristina 1980
» Vand Manduca New Style
» Donati un SMS, daruiti o picatura de viata
» Cu moralul in sus si in jos...
» crema epilatoare in timpul sarcinii
» Care e reteta pentru un baietel sau pentru o fetita???
» Puterea vindecatoare a inimii