Sarcina oprita in evolutie
Pagina 1 din 2 • Impartiti •
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
Sarcina oprita in evolutie
Acum o luna am trecut printr-o experienta traumatizant, am pierdut sarcina la 6 sapt si 1 zi prin avort spontan, fara nici un fel de durere. Ma tot chinuie intrebarea legata de cauzele care ar fi putut determina acest avort. Dr mi-a zis sec ca se intampla sa fie sarcini nesanatoase care pur si simplu sa nu fie acceptate de organism - selectie naturala...
Daca a mai trecut cineva prin situatii similare, as vrea sa stiu dupa cat timp ati mai incercat si daca ati mai avut o sarcina sanatoasa la scurt timp dupa.
Imi doresc f mult bb2 si cu rabdarea stau cam prost
gonzonici
Re: Sarcina oprita in evolutie
Imi pare tare rau pentru ce ai patit. Din fericire eu n-am trecut prin asa ceva, dar cunosc persoane care au trecut.
Doctorul ce ti-a zis? Cand poti incerca sa ramai din nou insarcinata?
Doctorul ce ti-a zis? Cand poti incerca sa ramai din nou insarcinata?

madimih- Moderator

Gonzo, imi pare tare rau!
si eu as zice tot ca medicul. un fat cu malformatii
alte cauze pot fi nivelul ridicat de prolactina, de exemplu. stiu pe cineva care nu putea pastra sarcini din cauza asta.
Pana la urma iese bine. nu te stresa. eu stiu ca 3 luni faci pauza, apoi poti ramane din nou
si eu as zice tot ca medicul. un fat cu malformatii
alte cauze pot fi nivelul ridicat de prolactina, de exemplu. stiu pe cineva care nu putea pastra sarcini din cauza asta.
Pana la urma iese bine. nu te stresa. eu stiu ca 3 luni faci pauza, apoi poti ramane din nou
Dr mi-a zis 1-2 menstruatii. Nu am facut chiuretaj, cred ca atunci indicatia e de asteptat 3 luni. P e forum am citit de cazuri care au ramas imediat dupa si au avut sarcini sanatoase. Fiecare organism e in felul lui, acum stiu si eu ....
gonzonici
tare rau imi pare sa aflu...
cum stii tu Gonzo stiu si eu- teoretic se asteapta cam 3 luni- practic insa s-au intamplat multe. depinde si de cauzele si felul in care se avorteaza- ceea ce difera de la persoana la persoana...ai deja un bb asa ca nu cred ca exista motive serioase sa te ingrijorezi ca nu mai poti ramane-un picut de rabdare si vine si urmatorul
si daca o sa fie la fel de vorbaret ca primul...vezi tu atunci
cum stii tu Gonzo stiu si eu- teoretic se asteapta cam 3 luni- practic insa s-au intamplat multe. depinde si de cauzele si felul in care se avorteaza- ceea ce difera de la persoana la persoana...ai deja un bb asa ca nu cred ca exista motive serioase sa te ingrijorezi ca nu mai poti ramane-un picut de rabdare si vine si urmatorul
si daca o sa fie la fel de vorbaret ca primul...vezi tu atunci
Nici eu nu credeam sa mi se intample tocmai mie, dar se pare ca asa a fost sa fie. M-am hotarat sa nu mai calculez nimic si sa fie ce o fi! Oricum sunt hotarat sa fac tot ce pot sa ii fac motzatei o surioara/fratior. Eu am fost singura la parinti si mereu am tanjit dupa o pereche.
Va multumesc de sfaturi
Va multumesc de sfaturi
gonzonici
nici eu nu am mai intrat din acelasi motiv. sarcina oprita in evolutie la aproape 8 saptamani.
capul sus si aer in piept!
mai incercam....
mult noroc!
mai incercam....
mult noroc!
dragonfly
dragonfly a scris:nici eu nu am mai intrat din acelasi motiv. sarcina oprita in evolutie la aproape 8 saptamani.
mai incercam....
mult noroc!
Tie dupa cat timp ti-a zis dr sa incerci?
A fost avort spontan sau chiuretaj?
Iti tin pumnii sa fie bine data viitoare
gonzonici
si eu sunt singura la parinti si toata viata mi-am dorit un frate/sora. de aia nici nu am stat pe ganduri si l-am facut pe al doilea! bafta multa si sanatate cat incape si vine bb imediat!
@gonzo, dragon imi pare rau de pierderile sufeite
nu uitati sa luati impreuna cu partenerul acid folic.
n stiu ce se intampla dar tot s tot mai multe av. spontane se declanseaza. M-a ferit Dzeu da ma rog pentru femeile care se lupta cu infertilitatea sau cu astfel de probleme.
@ileana, subscriu la textul tau integral.
nu uitati sa luati impreuna cu partenerul acid folic.
n stiu ce se intampla dar tot s tot mai multe av. spontane se declanseaza. M-a ferit Dzeu da ma rog pentru femeile care se lupta cu infertilitatea sau cu astfel de probleme.
@ileana, subscriu la textul tau integral.
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» Furnizori ingrediente naturale
» bebelusul si animale de companie
» Intrebari sapun
» Maceratul de plante in ulei
» alaptare biberonul intarcare
» Ce pot face doua maini dibace? Tricotat, crosetat
» vand lenjerii de pat, aparatori patut, pilote
» Vreau sa i citesc, povesti baiatului meu!
» Donez granule de chefir
» va rog sa ma ajutati cu un patut sau un carucior
» Plantele companion
» Bazar Cristina 1980
» Vand Manduca New Style
» Donati un SMS, daruiti o picatura de viata
» Cu moralul in sus si in jos...
» crema epilatoare in timpul sarcinii
» Care e reteta pentru un baietel sau pentru o fetita???
» Puterea vindecatoare a inimii