Vand bluza gravide 100% Matase naturala de la HessNatur
Super Parinti :: Super Bazar :: Vanzari
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Vand bluza gravide 100% Matase naturala de la HessNatur
O bluza imbracata doar o singura data la o ocazie. E pentru gravide (looooc mult pentru burta), model hippie, cu banderola la spate. Masura 38 ( 77 cm lungime).
Spalata o singura data, cu sampon special pentru matase.
320 RON (pret nou circa 650 RON)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Spalata o singura data, cu sampon special pentru matase.
320 RON (pret nou circa 650 RON)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
SuperbParinte
Re: Vand bluza gravide 100% Matase naturala de la HessNatur
:))) in loc sa dau 320 ron pe o bluga..mai bine ma duc sa iau un carucior la copilul cel voi naste:)) scuze..da e enormmm

OargaDana-
Localizare: Cluj Napoca
Dana, pretul original e dublu (am inca eticheta si factura originala pe ea). Atata cer pe ea, e la latitudinea mea sa fixez cat cer pe lucrurile mele si la laltitudinea cumparatorului decizia daca o cumpara sau nu si daca i se pare mult sau putin.
Am luat la cunostinta ca ai prefera un carucior in loc de o bluza, nu ne ajuta insa cu nimic sa imi pot vinde eu bluza (cumparata intr-un elan de geniu care m-a parasit pur si simplu
)
As avea insa un carucior de dat pe degeaba si inca unul de marca shik de tot (vezi bugaboo.com), ar trebui insa sa vii la mine la Viena
Am luat la cunostinta ca ai prefera un carucior in loc de o bluza, nu ne ajuta insa cu nimic sa imi pot vinde eu bluza (cumparata intr-un elan de geniu care m-a parasit pur si simplu
)As avea insa un carucior de dat pe degeaba si inca unul de marca shik de tot (vezi bugaboo.com), ar trebui insa sa vii la mine la Viena
SuperbParinte
:)) eu te cred ca e dulu..da e imens:)) eu is genu de om care prefera sa aiba mai multe tipuri de haine decat 1 singura si de firma...tu te-ai potrivi cu sotul meu:)) el mai bine are 2 treninguri adiddas decat 10 de pe piata asta mai ieftina:)) o viena
am vrut sa ne mutam in viena acum 3 ani..dar nu aveam pe nimeni la care sa stam pana ne gaseam ceva de munca si de inchiriat apoi:))
am vrut sa ne mutam in viena acum 3 ani..dar nu aveam pe nimeni la care sa stam pana ne gaseam ceva de munca si de inchiriat apoi:))
OargaDana-
OargaDana a scris::)) eu te cred ca e dublu..da e imens:)) eu is genu de om care prefera sa aiba mai multe tipuri de haine decat 1 singura si de firma...tu te-ai potrivi cu sotul meu:)) el mai bine are 2 treninguri adiddas decat 10 de pe piata asta mai ieftina:)) o viena![]()
![]()
![]()
![]()
Noah, Dana. Pacat ca nu ne-am cunoscut pe atunci
SuperbParinte

OargaDana-
S-a dus bluza la o licitatie. Nu va spun cu cat
ca ziceti ca lumea e pe dos.
ca ziceti ca lumea e pe dos.
SuperbParinte
Super Parinti :: Super Bazar :: Vanzari
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» Furnizori ingrediente naturale
» bebelusul si animale de companie
» Intrebari sapun
» Maceratul de plante in ulei
» alaptare biberonul intarcare
» Ce pot face doua maini dibace? Tricotat, crosetat
» vand lenjerii de pat, aparatori patut, pilote
» Vreau sa i citesc, povesti baiatului meu!
» Donez granule de chefir
» va rog sa ma ajutati cu un patut sau un carucior
» Plantele companion
» Bazar Cristina 1980
» Vand Manduca New Style
» Donati un SMS, daruiti o picatura de viata
» Cu moralul in sus si in jos...
» crema epilatoare in timpul sarcinii
» Care e reteta pentru un baietel sau pentru o fetita???
» Puterea vindecatoare a inimii