Coop unt shea, cacao, mango si alte de-ale cosmeticelor selfmde la pret super
Pagina 14 din 14 • Impartiti •
Pagina 14 din 14 •
1 ... 8 ... 12, 13, 14
Unt de cacao
Buna!
Dupa ce mi s-a umplut fata de cosuri si am ramas uimita cat de daunatoare sunt deodorantele din comert, am decis sa incesc sa imi fa si eu o crema si un deodorant, self madein bucataria mea. Si am vazut ca voi aveti preturi chiar bunicele.
As fi interesata si eu de cateva preturi actualizate- am vazut ca postarea e din anul 2010- pentru unt de cacao nerafinat si ulei de cocos.
Multumesc tare mult!
Dupa ce mi s-a umplut fata de cosuri si am ramas uimita cat de daunatoare sunt deodorantele din comert, am decis sa incesc sa imi fa si eu o crema si un deodorant, self madein bucataria mea. Si am vazut ca voi aveti preturi chiar bunicele.
As fi interesata si eu de cateva preturi actualizate- am vazut ca postarea e din anul 2010- pentru unt de cacao nerafinat si ulei de cocos.
Multumesc tare mult!
Montegnozzi
Re: Coop unt shea, cacao, mango si alte de-ale cosmeticelor selfmde la pret super
buna! desi sunt inscrisa de cateva luni abia azi va scriu, dar v-am citit cu regularitate :>>:
tare interesata as fi si eu de acest unde de cocos/ulei, ce-o fi, preturi bune si produse bune, daca nu cer prea mult
tare interesata as fi si eu de acest unde de cocos/ulei, ce-o fi, preturi bune si produse bune, daca nu cer prea mult
mira
Re: Coop unt shea, cacao, mango si alte de-ale cosmeticelor selfmde la pret super
Buna ziua!Numele meu este Veronica si ma inscriu si eu cu urmatoarea comanda:
unt de cocos bio 19 RON / kg
unt de cacao bio 65 RON / kg
unt shea nerafinat 72 RON / kg
Ma bucur ca am gasit forumul asta pt ca sunt in cautari de asemenea produse de muult.Nu am gasit nicaieri pret asa convenabil.Va rog sa ma puneti si pe mine la socoteala..sunt foarte serioasa si am mare nevoie de ele pentru uz personal.Va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza..cum se plateste, cand e posibil sa ajunga comanda.
dysscordia
dysscordia a scris:
Buna ziua!Numele meu este Veronica si ma inscriu si eu cu urmatoarea comanda:
unt de cocos bio 19 RON / kg
unt de cacao bio 65 RON / kg
unt shea nerafinat 72 RON / kg
Buna ziua,
Daca exista asemena preturi ma inscriu si eu pentru:
-1kg unt de cocos bio la 19 lei /kg
-1kg unt de cacao bio la 65 lei / kg
-1kg de unt de shea nerafinat 72 lei/kg.
Astept detalii pentru livrarea comenzii si unde trebuie sa platesc comanda.
Liana
fetelor, subiectul acesta ar trebui inchis! a fost o tentativa de coop, din pacate cea care l-a deschis si-a retras oferta de a ne ajuta, din motive personale. 

Adica mi-am facut sperante degeaba?

frank a scris:fetelor, subiectul acesta ar trebui inchis!
Corect
Try walking in my shoes.

Onush- Localizare: Piatra Neamt
Stare de spirit: Gica Contra
Pagina 14 din 14 •
1 ... 8 ... 12, 13, 14
Pagina 14 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» "Pastrarea hainelor de bebe"
» Intrebari sapun
» Mei Tai confectionat de mine
» Vaccinarea ROR
» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti