Coop unt shea, cacao, mango si alte de-ale cosmeticelor selfmde la pret super
Pagina 8 din 14 • Impartiti •
Pagina 8 din 14 •
1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 
Re: Coop unt shea, cacao, mango si alte de-ale cosmeticelor selfmde la pret super
Alinutza a scris:
cu plata eu propun ca fiecare din noi sa vireze in contul tau si nu sa ii strangem la o sg persoana ... vor fi apoi costuri duble in legatura cu transferul. Mai e ceva ... sa va interesati daca depuneti personal numerar de taxe bancare ... adica e posibil sa trebuiasca catiuva lei mai mult 3-5 lei pentru ca la depuneri in numerar aceasta taxa se retine de la titularul contului si astfel Superbul nostru se va trezi cu banuti mai putin si vor genera discutii. Daca se face transfer se retine de la expeditor. Eu una asa voi face transfer.
Nu am inteles exact? Nu asa era vb ca depunem direct in contul din Romania? Si iar nu am inteles..trebuie sa depunem toti in aceiasi zi?
Eu am cont la BRD si imi lua 1 leu la transfer indiferent de suma.

Re: Coop unt shea, cacao, mango si alte de-ale cosmeticelor selfmde la pret super
Lore asa am zis si eu, fiecare in parte sa vireze in cont. Citisem pe undeva, sau poate mi s-a parut ca cineva sa ii stranga si sa ii vireze ... eu nu-s de acord, imi dublez taxa de virament. Ai inteles acu?
Si apoi am mai zis ca ...
1. Daca se face virament (din cont in cont) taza bancara se retine la cel ce vireaza
2. Daca se face cash direct la banca, mai trebuie cativa lei in plus pentru taxa (in functie de banca, trebuie sa intrebati) ca ea se retine de la titularul contului ce primeste.
Am fost destul de clara?
Comanda mea:
cocos - 1kg = 19 lei
cacao bio neraf - 1kg = 65 lei
shea neraf - 1kg = 72 lei
tea-tree - 4 buc = 59 lei
oxid de Zn - 50 gr = 19 lei
Am luat preturile in lei de la voi nu am intrat pe site-ul indicat sa calculez, dar daca e diferenta te rog sa-mi spui Ralu.
Voi lua in calcul si taxele de transport. Si cred ca rambursul nu are rost, avand in vedere ca noi platim in avans cu tot cu taxe
Si apoi am mai zis ca ...
1. Daca se face virament (din cont in cont) taza bancara se retine la cel ce vireaza
2. Daca se face cash direct la banca, mai trebuie cativa lei in plus pentru taxa (in functie de banca, trebuie sa intrebati) ca ea se retine de la titularul contului ce primeste.
Am fost destul de clara?
Comanda mea:
cocos - 1kg = 19 lei
cacao bio neraf - 1kg = 65 lei
shea neraf - 1kg = 72 lei
tea-tree - 4 buc = 59 lei
oxid de Zn - 50 gr = 19 lei
Am luat preturile in lei de la voi nu am intrat pe site-ul indicat sa calculez, dar daca e diferenta te rog sa-mi spui Ralu.
Voi lua in calcul si taxele de transport. Si cred ca rambursul nu are rost, avand in vedere ca noi platim in avans cu tot cu taxe
Alinutza-
Localizare: Iasi
Lo la mine sunt 2 kile de cocos
Astept si eu PM-ul cu datele si suma totala. Pupeeeee
Astept si eu PM-ul cu datele si suma totala. Pupeeeee

poppy-
am scapat cumva vreo comanda?

Lore a scris:andreah a scris:eu am gasit si in tara preturi bune pt unturi si uleiuri vegetale : untul de sheea 35 lei/250g, untul de cacao la fel,unt de mango 40lei/250g iar uleiuri presate la rece jojoba 15lei/100g, avocado 22 lei/250g, migdale 20 lei/250g, neem 10lei/50g .... si altele
daca va intereseaza e o tipa din bucuresti care le are si va dau adresa ei de mail, ea va trimite o prezentare mai detaliata
fata de ce se gaseste in rest la noi astea sunt preturi bune
Preturile din coop sunt mult mai ok. Adica de ce sa dau 35 de lei pe 250 gr de shea cand pot da 65 pe 1000 de gr?![]()
da ai dreptate cu pretul pt unturi dar pt uleiurile presate la rece(jojoba, migdale, neem, argan, avocado, luminita noptii, macadmia, samburi de caisa, camelie, limba mielului) preturile sunt bune. nu e reclama(pe tipa nici nu o cunosc abia ce am comandat o data de la ea) dar ma gandeam ca cine vrea uleiuri ieftine uite eu abia am gasit si sunt multumita de ele.
andreah-
Localizare: cluj
pana la urma cu banii pt produse cum se va face? ii strange cineva si ii depune in contul SP sau ii depune fiecare in parte?
andreah-
Localizare: cluj
Ii depune fiecare in parte. :)

vanilla_baby-
Si eu astept datele contului si suma totala + transport

Fetele,
astept sa imi recapituleze Lore ce a ramas din comanda ferma. Azi trebuie sa predau comand si eu mai departe,
Despre plata, stiu de la babywearing ca mereu plateam pentur viramente efectuate de altii IN contul meu cate 3 lei.
Va rog sa adaugati la suma comenzii + taxa de posta coop + posta roamnia + taxa de 3 lei bancara.
O sa depasim 10 kg asa ca va pot spune taxa de transport abea cand am lista cu ce trebuie sa comand.
Plata puteti sa o faceti pana pe 25 august cel tarziu. Pentru cei care nu au depus pana atunci nu pot trimite coletul la coopul asta (puteti sa va platiti ulterior transportul in romania)
Coletul pleaca in prima jumatate a lui septembrie (mai devreme nu pooooot!)
Datele mele de cont le trimit tuturor pe MP cand am lista finala.
Va astept, mai intru mai tarziu.
astept sa imi recapituleze Lore ce a ramas din comanda ferma. Azi trebuie sa predau comand si eu mai departe,
Despre plata, stiu de la babywearing ca mereu plateam pentur viramente efectuate de altii IN contul meu cate 3 lei.
Va rog sa adaugati la suma comenzii + taxa de posta coop + posta roamnia + taxa de 3 lei bancara.
O sa depasim 10 kg asa ca va pot spune taxa de transport abea cand am lista cu ce trebuie sa comand.
Plata puteti sa o faceti pana pe 25 august cel tarziu. Pentru cei care nu au depus pana atunci nu pot trimite coletul la coopul asta (puteti sa va platiti ulterior transportul in romania)
Coletul pleaca in prima jumatate a lui septembrie (mai devreme nu pooooot!)
Datele mele de cont le trimit tuturor pe MP cand am lista finala.
Va astept, mai intru mai tarziu.
Ultima editare efectuata de catre SuperbParinte in Lun Aug 16, 2010 5:06 pm, editata de 1 ori
SuperbParinte
Pagina 8 din 14 •
1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14 
Pagina 8 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» "Pastrarea hainelor de bebe"
» Intrebari sapun
» Mei Tai confectionat de mine
» Vaccinarea ROR
» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti