Campanie testare nuci de sapun GRATUITA
Pagina 2 din 13 • Impartiti •
Pagina 2 din 13 •
1, 2, 3, ... 11, 12, 13 
Re: Campanie testare nuci de sapun GRATUITA
Când am scris mai devreme eram pe fugă, dar am intrat să mă mai uit o dată.
Premii? Sunt și premii după testarea nucilor? Eu am crezut că testarea nucilor în sine e premiul.
Și nu înțeleg un lucru. Nu înțeleg de ce mă îndrăgostesc automat de orice e verde sau cu verde, despre sau cu apă, cum e sigla nucidesăpun.ro.
Și abia acum am citit că se poate face și pastă din ele. Am vrut să întreb dar nu am vrut să par ridicola.
Oare macerat de nuci de săpun în ulei de ricin se poate?
Premii? Sunt și premii după testarea nucilor? Eu am crezut că testarea nucilor în sine e premiul.
Și nu înțeleg un lucru. Nu înțeleg de ce mă îndrăgostesc automat de orice e verde sau cu verde, despre sau cu apă, cum e sigla nucidesăpun.ro.
Și abia acum am citit că se poate face și pastă din ele. Am vrut să întreb dar nu am vrut să par ridicola.
Oare macerat de nuci de săpun în ulei de ricin se poate?
1. Fii-mea nu a tolertat Ariel cand era mica, am reincercat acum 2 ani si reactia a fost aceeasi... s-a umplut de bubite.
2. Le-as folosi ca atare direct in masina de spalat si ca pudra.
3 .Uleiul esential pe care il prefer este cel de Lavanda
2. Le-as folosi ca atare direct in masina de spalat si ca pudra.
3 .Uleiul esential pe care il prefer este cel de Lavanda
Try walking in my shoes.

Onush- Localizare: Piatra Neamt
Stare de spirit: Gica Contra
nici fiimiu ,acum ca au aparut aceste nuci le-as incerca

raluca-
Localizare: piatra neamt
Stare de spirit: optimista
Am uitat să menționez că mănânc pe pâine uleiul de lavandă de la Fares, din celelalte îmi tot rămâne dar din acesta trebuie să cumpăr mereu mai mult, dacă se poate, aș vrea să primesc UE de lavandă, e preferatul meu. Mulțumesc! :>>:
Eu vreau, eu vreau, please!!!
Demult am in plan si nucile de sapun, dar nu stiu cum am facut si tot nu le-am incercat pana acum. Sunt extrem de curioasa de ele, primesc atatea laude incat mi-as dori cu adevarat sa le testez.
Le-as folosi la fabricarea sapunului natural pt ca sunt mare amatoare de cosmetice facute-n casa si deja am experienta in sapunit. As folosi si la spalatul hainelor, in special a prosoapelor de bucatarie si alor mele. De anul trecut, in urma unui tratament destul de puternic si distrugator pt organism, m-am ales cu tot felul de sensibilitati (in special ale pielii ) si alergii. De atunci nu mai folosesc mai nimic din comert, ci facut de mine. Singura imi fac sapun si detergent de rufe, dar vreau sa incerc si nucile. Am auzit ca spala grozav.
Ca si uleiuri esentiale, as nominaliza unul din urmatoarele doua, in limita posibilitatilor: ylang-ylang sau levantica. Dar daca stau sa ma gandesc bine, cred ca mi-ar placea oricare.
Multumesc
!
Demult am in plan si nucile de sapun, dar nu stiu cum am facut si tot nu le-am incercat pana acum. Sunt extrem de curioasa de ele, primesc atatea laude incat mi-as dori cu adevarat sa le testez.
Le-as folosi la fabricarea sapunului natural pt ca sunt mare amatoare de cosmetice facute-n casa si deja am experienta in sapunit. As folosi si la spalatul hainelor, in special a prosoapelor de bucatarie si alor mele. De anul trecut, in urma unui tratament destul de puternic si distrugator pt organism, m-am ales cu tot felul de sensibilitati (in special ale pielii ) si alergii. De atunci nu mai folosesc mai nimic din comert, ci facut de mine. Singura imi fac sapun si detergent de rufe, dar vreau sa incerc si nucile. Am auzit ca spala grozav.
Ca si uleiuri esentiale, as nominaliza unul din urmatoarele doua, in limita posibilitatilor: ylang-ylang sau levantica. Dar daca stau sa ma gandesc bine, cred ca mi-ar placea oricare.
Multumesc
!
ligia
Ce mult imi place campania asta! Ma inscriu si eu cu mare drag.
M am gandit sa folosesc nucile in stare naturala pentru spalat rufe si sa fac ceva ceva detergent lichid din ele pentru uz domestic.
Sunt curioasa cum se comporta ca sampon sau sapun de corp si in ce forma ar fi mai indicat pasta sau lichid?
Eu m-am ales cu o multime de alergii dermato in timpul sarcinii. Imi provoaca mancarime si eruptii gelurile de dus si majoritatea sampoanelor. Cu balsamul de rufe nu ma inteleg deloc si zana mica se pare ca-mi mosteneste problemele.
Uleiul esential mi-ar placea sa fie cel de rozmarin pentru ca imi place mirosul si are proprietati antiseptice.
Numai bine tuturor!
M am gandit sa folosesc nucile in stare naturala pentru spalat rufe si sa fac ceva ceva detergent lichid din ele pentru uz domestic.
Sunt curioasa cum se comporta ca sampon sau sapun de corp si in ce forma ar fi mai indicat pasta sau lichid?
Eu m-am ales cu o multime de alergii dermato in timpul sarcinii. Imi provoaca mancarime si eruptii gelurile de dus si majoritatea sampoanelor. Cu balsamul de rufe nu ma inteleg deloc si zana mica se pare ca-mi mosteneste problemele.
Uleiul esential mi-ar placea sa fie cel de rozmarin pentru ca imi place mirosul si are proprietati antiseptice.
Numai bine tuturor!
Mi-ar place si mie sa testez aceste nuci minune. Sunt extrem de curioasa in legatura cu efectele lor. Eu sapunesc de ceva timp, si as vrea sa le testez adaugate in sapun.
Nu sufar de alergii, dar am o piele sensibila, care se usuca usor la folosirea detergentilor sintetici si caut mereu alternative naturale pentru cosmetice si sapun. Prietenii si cunoscutii mei deja imi apreciaza sapunurile fabricate de mine, si mi-ar place sa le prezint si un sapun de rufe cu nuci de sapun.
In cazul in care am si eu loc pe listuta, aleg uleiul de mellisa.
Va multumesc pentru aceasta campanie super !
Deea
Nu sufar de alergii, dar am o piele sensibila, care se usuca usor la folosirea detergentilor sintetici si caut mereu alternative naturale pentru cosmetice si sapun. Prietenii si cunoscutii mei deja imi apreciaza sapunurile fabricate de mine, si mi-ar place sa le prezint si un sapun de rufe cu nuci de sapun.
In cazul in care am si eu loc pe listuta, aleg uleiul de mellisa.
Va multumesc pentru aceasta campanie super !
Deea
Hop si eu
1. Fiica-mii nu-i prieste nici un fel de detergent in afara de cele bio, preferabil lichide. E drept ca dupa niste episoade de dermatita cand era bebelusa nici n-am mai prea incercat sa folosesc altfel de detergenti. Daca se intampla totusi sa folosesc cate-un "clasic", trebuie sa clatesc macar de doua ori.
2. Mi-ar placea sa folosesc nucile de sapun ca atare, pentru spalatul direct in masina. Dar cum detergentul de vase (Sodasan) e si el pe terminate, probabil ca le-as incerca si pentru vase. Cu o picatura de
3. Ulei de lavanda, ca poate-mi trece depresia facand curatenie, si asa impusc doi iepuri deodata
2. Mi-ar placea sa folosesc nucile de sapun ca atare, pentru spalatul direct in masina. Dar cum detergentul de vase (Sodasan) e si el pe terminate, probabil ca le-as incerca si pentru vase. Cu o picatura de
3. Ulei de lavanda, ca poate-mi trece depresia facand curatenie, si asa impusc doi iepuri deodata
ralu'-
Stare de spirit: Moody
Tetarea nucilor de sapun
Ziua buna!
Iaca si eu sunt foarte interesata de tot ce e organic pentru ca tot ce e natural e de la Dumnezeu.
Mai mult, si eu si copiii avem un fond alergen foarte ridicat ( copiii- dermatita atopica ce s-a mai domolit dupa ce am scos balsamul din uz si folosim doar un anume tip de detergent si suntem atenti si la alimentatie).
Ca atare, as folosi nucile de sapun in masina de spalat, la spalatul copiilor dar si la vase daca dau randament. OAu ! Ar fi super-tare!
Si cred ca as alege uleiul de mellisa ca adjuvant.
Doamne, ajuta!
Iaca si eu sunt foarte interesata de tot ce e organic pentru ca tot ce e natural e de la Dumnezeu.
Mai mult, si eu si copiii avem un fond alergen foarte ridicat ( copiii- dermatita atopica ce s-a mai domolit dupa ce am scos balsamul din uz si folosim doar un anume tip de detergent si suntem atenti si la alimentatie).
Ca atare, as folosi nucile de sapun in masina de spalat, la spalatul copiilor dar si la vase daca dau randament. OAu ! Ar fi super-tare!
Si cred ca as alege uleiul de mellisa ca adjuvant.
Doamne, ajuta!
emilia
M-as baga si eu la o astfel de testare. Am auzit foarte multe despre ele si era si pe punctul sa le incerc, procurasem o pungutza, dar i-am daruit-o unei prietene care pleca din tara si isi dorea mult, asa ca am cedat.
In primul rand as vrea sa le testez in masina de spalat. In perioada cand stam la munte am avut ceva probleme cu motzata care mi-a facut bubitze, cred ca din cauza apei dure, poate si combinata cu detergenti. Acum i-am luat sapun natural si o sa o spal numai cu ala , iar rufele am sa incerc sa le spal cu nuci, sa vedem daca mai apar.
Nici nu imi imaginam ca se pot folosi in atat de multe feluri, le-as incerca pe toate
Cat despre uleiul esential, rozmarin sau lavanda cred ca mi-ar place.
In primul rand as vrea sa le testez in masina de spalat. In perioada cand stam la munte am avut ceva probleme cu motzata care mi-a facut bubitze, cred ca din cauza apei dure, poate si combinata cu detergenti. Acum i-am luat sapun natural si o sa o spal numai cu ala , iar rufele am sa incerc sa le spal cu nuci, sa vedem daca mai apar.
Nici nu imi imaginam ca se pot folosi in atat de multe feluri, le-as incerca pe toate
Cat despre uleiul esential, rozmarin sau lavanda cred ca mi-ar place.
gonzonici
Pagina 2 din 13 •
1, 2, 3, ... 11, 12, 13 
Pagina 2 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» "Pastrarea hainelor de bebe"
» Intrebari sapun
» Mei Tai confectionat de mine
» Vaccinarea ROR
» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti