Campanie testare nuci de sapun GRATUITA

Pagina 2 din 13 Inapoi  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: Campanie testare nuci de sapun GRATUITA

Mesaj  libra la data de Mar Aug 03, 2010 8:54 pm

Când am scris mai devreme eram pe fugă, dar am intrat să mă mai uit o dată.
Premii? Sunt și premii după testarea nucilor? Eu am crezut că testarea nucilor în sine e premiul.
Și nu înțeleg un lucru. Nu înțeleg de ce mă îndrăgostesc automat de orice e verde sau cu verde, despre sau cu apă, cum e sigla nucidesăpun.ro.
Și abia acum am citit că se poate face și pastă din ele. Am vrut să întreb dar nu am vrut să par ridicola.
Oare macerat de nuci de săpun în ulei de ricin se poate?

libra

Stare de spirit: :)

http://www.sotiesimama.wordpress.com

Sus In jos

Mesaj  Onush la data de Mar Aug 03, 2010 11:15 pm

1. Fii-mea nu a tolertat Ariel cand era mica, am reincercat acum 2 ani si reactia a fost aceeasi... s-a umplut de bubite.
2. Le-as folosi ca atare direct in masina de spalat si ca pudra.
3 .Uleiul esential pe care il prefer este cel de Lavanda

Try walking in my shoes.

Onush

Localizare: Piatra Neamt
Stare de spirit: Gica Contra

Sus In jos

Mesaj  raluca la data de Mar Aug 03, 2010 11:20 pm

nici fiimiu ,acum ca au aparut aceste nuci le-as incerca

raluca

Balanta Localizare: piatra neamt
Stare de spirit: optimista

Sus In jos

Mesaj  Marilena la data de Mier Aug 04, 2010 10:14 am

Am uitat să menționez că mănânc pe pâine uleiul de lavandă de la Fares, din celelalte îmi tot rămâne dar din acesta trebuie să cumpăr mereu mai mult, dacă se poate, aș vrea să primesc UE de lavandă, e preferatul meu. Mulțumesc! :>>:

Marilena

http://marilena-blog.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj  ligia la data de Mier Aug 04, 2010 8:43 pm

Eu vreau, eu vreau, please!!!

Demult am in plan si nucile de sapun, dar nu stiu cum am facut si tot nu le-am incercat pana acum. Sunt extrem de curioasa de ele, primesc atatea laude incat mi-as dori cu adevarat sa le testez.

Le-as folosi la fabricarea sapunului natural pt ca sunt mare amatoare de cosmetice facute-n casa si deja am experienta in sapunit. As folosi si la spalatul hainelor, in special a prosoapelor de bucatarie si alor mele. De anul trecut, in urma unui tratament destul de puternic si distrugator pt organism, m-am ales cu tot felul de sensibilitati (in special ale pielii ) si alergii. De atunci nu mai folosesc mai nimic din comert, ci facut de mine. Singura imi fac sapun si detergent de rufe, dar vreau sa incerc si nucile. Am auzit ca spala grozav.

Ca si uleiuri esentiale, as nominaliza unul din urmatoarele doua, in limita posibilitatilor: ylang-ylang sau levantica. Dar daca stau sa ma gandesc bine, cred ca mi-ar placea oricare.

Multumesc !

ligia

Sus In jos

Mesaj  Zana Mica la data de Mier Aug 04, 2010 8:57 pm

Ce mult imi place campania asta! Ma inscriu si eu cu mare drag.
M am gandit sa folosesc nucile in stare naturala pentru spalat rufe si sa fac ceva ceva detergent lichid din ele pentru uz domestic.
Sunt curioasa cum se comporta ca sampon sau sapun de corp si in ce forma ar fi mai indicat pasta sau lichid?
Eu m-am ales cu o multime de alergii dermato in timpul sarcinii. Imi provoaca mancarime si eruptii gelurile de dus si majoritatea sampoanelor. Cu balsamul de rufe nu ma inteleg deloc si zana mica se pare ca-mi mosteneste problemele.
Uleiul esential mi-ar placea sa fie cel de rozmarin pentru ca imi place mirosul si are proprietati antiseptice.
Numai bine tuturor!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Zana Mica

Leu Localizare: Bucuresti via Brasov
Stare de spirit: Mamiceasca

http://www.basmepentrumaria.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj  made-in-brasov la data de Joi Aug 05, 2010 1:56 am

Mi-ar place si mie sa testez aceste nuci minune. Sunt extrem de curioasa in legatura cu efectele lor. Eu sapunesc de ceva timp, si as vrea sa le testez adaugate in sapun.
Nu sufar de alergii, dar am o piele sensibila, care se usuca usor la folosirea detergentilor sintetici si caut mereu alternative naturale pentru cosmetice si sapun. Prietenii si cunoscutii mei deja imi apreciaza sapunurile fabricate de mine, si mi-ar place sa le prezint si un sapun de rufe cu nuci de sapun.
In cazul in care am si eu loc pe listuta, aleg uleiul de mellisa.

Va multumesc pentru aceasta campanie super !
Deea

made-in-brasov

Localizare: Brasov

http://made-in-brasov.blogspot.com

Sus In jos

Hop si eu

Mesaj  ralu' la data de Vin Aug 06, 2010 3:37 pm

1. Fiica-mii nu-i prieste nici un fel de detergent in afara de cele bio, preferabil lichide. E drept ca dupa niste episoade de dermatita cand era bebelusa nici n-am mai prea incercat sa folosesc altfel de detergenti. Daca se intampla totusi sa folosesc cate-un "clasic", trebuie sa clatesc macar de doua ori.
2. Mi-ar placea sa folosesc nucile de sapun ca atare, pentru spalatul direct in masina. Dar cum detergentul de vase (Sodasan) e si el pe terminate, probabil ca le-as incerca si pentru vase. Cu o picatura de
3. Ulei de lavanda, ca poate-mi trece depresia facand curatenie, si asa impusc doi iepuri deodata

ralu'

Leu Stare de spirit: Moody

Sus In jos

Tetarea nucilor de sapun

Mesaj  emilia la data de Vin Aug 06, 2010 11:30 pm

Ziua buna!
Iaca si eu sunt foarte interesata de tot ce e organic pentru ca tot ce e natural e de la Dumnezeu.
Mai mult, si eu si copiii avem un fond alergen foarte ridicat ( copiii- dermatita atopica ce s-a mai domolit dupa ce am scos balsamul din uz si folosim doar un anume tip de detergent si suntem atenti si la alimentatie).

Ca atare, as folosi nucile de sapun in masina de spalat, la spalatul copiilor dar si la vase daca dau randament. OAu ! Ar fi super-tare!
Si cred ca as alege uleiul de mellisa ca adjuvant.
Doamne, ajuta!

emilia

Sus In jos

Mesaj  gonzonici la data de Sam Aug 07, 2010 3:13 pm

M-as baga si eu la o astfel de testare. Am auzit foarte multe despre ele si era si pe punctul sa le incerc, procurasem o pungutza, dar i-am daruit-o unei prietene care pleca din tara si isi dorea mult, asa ca am cedat.

In primul rand as vrea sa le testez in masina de spalat. In perioada cand stam la munte am avut ceva probleme cu motzata care mi-a facut bubitze, cred ca din cauza apei dure, poate si combinata cu detergenti. Acum i-am luat sapun natural si o sa o spal numai cu ala , iar rufele am sa incerc sa le spal cu nuci, sa vedem daca mai apar.
Nici nu imi imaginam ca se pot folosi in atat de multe feluri, le-as incerca pe toate

Cat despre uleiul esential, rozmarin sau lavanda cred ca mi-ar place.

gonzonici

Sus In jos

Pagina 2 din 13 Inapoi  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum