Campanie testare nuci de sapun GRATUITA
Pagina 4 din 13 • Impartiti •
Pagina 4 din 13 •
1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13 
O, da, suna ff bine!!!!
De ce suna foarte bine? Pentru ca tot caut de ceva vreme sa testez niste nuci de sapun, nu gratuit, sa le vad si eu eficienta - dar parca nu as lua 1/2 kg sau chiar 1 kg doar ca sa vad cum e. Am gasit un loc de unde pot comanda un saculet, 2, 3 cu nuci de sapun dar ma costa mai mult ambalajul, adica transportul, decat continutul, asa ca m-am lasat pagubasa
Dar ce vad aici mi-a redat speranta
Sa spun si de ce? Baietelul meu nu se se impaca cu detergentii acestia super "clorati si chimicati"; la inceput nu am avut nicio problema, insa pe la 10 luni am dat peste o minune de alergie pe tot corpul. Cum nu stiam nimic de earth friendly products, eco / bio sau mai stiu eu ce minunatie, am incercat ce era pe piata supermarket-urilor si m-am oprit la Sano care nu ii mai face iritatie, decat atunci cand nu ii calc hainutele. Dar intre timp am cautat produse alternative, care sa mearga totusi si la masina de spalat si care sa nu ma coste o avere, ca sincer nu imi permite bugetul. Asa ca aceste nuci de sapun ar fi foarte binevenite ca detergent pentru hainute de baietel.
In plus, as incerca din toata inima solutia pentru parchet, gresie, faianta + cea pentru vase, iar la sfarsit le-as folosi ingrasamant (asa am citit pe undeva, sunt deschisa la nou:))
Iar ca ulei, l-as incerca pe cel de melissa, pentru ca pe celelalte le stiu.
Toate bune!
Dar ce vad aici mi-a redat speranta
Sa spun si de ce? Baietelul meu nu se se impaca cu detergentii acestia super "clorati si chimicati"; la inceput nu am avut nicio problema, insa pe la 10 luni am dat peste o minune de alergie pe tot corpul. Cum nu stiam nimic de earth friendly products, eco / bio sau mai stiu eu ce minunatie, am incercat ce era pe piata supermarket-urilor si m-am oprit la Sano care nu ii mai face iritatie, decat atunci cand nu ii calc hainutele. Dar intre timp am cautat produse alternative, care sa mearga totusi si la masina de spalat si care sa nu ma coste o avere, ca sincer nu imi permite bugetul. Asa ca aceste nuci de sapun ar fi foarte binevenite ca detergent pentru hainute de baietel.
In plus, as incerca din toata inima solutia pentru parchet, gresie, faianta + cea pentru vase, iar la sfarsit le-as folosi ingrasamant (asa am citit pe undeva, sunt deschisa la nou:))
Iar ca ulei, l-as incerca pe cel de melissa, pentru ca pe celelalte le stiu.
Toate bune!
Re: Campanie testare nuci de sapun GRATUITA
Participantii alesi pentru testarea nucilor de sapun sunt:
1. Frank
2. Poppy
3. Marilena
4. Flori307
5. Libra
6. Onush
7. Ligia
8. Zana Mica
9. Made-in-Brasov
10. ralu'
11.Emilia
12.Miha
13.ludmila007
14.gia-carmen
15.magdala
Intre 16.08 - 19.08) asteptam datele de contact ale participantilor selecatati printr-un mesaj privat la Admin. In week-end vor fi pregatite pachetele si livrate in data de 22.08
Nucidesapun.ro va trimite spre testare 1 punga de nuci de spalat de 250 gr si un ulei esential marca Fares la alegerea Dvs. din cele mentionate mai sus. Speram ca seturile sa ajunga la Dvs. pana in data de 26 august. Daca pana in 26 august nu primiti un aviz din partea Postei Romane puteti sa va prezentati la OP de care apartineti cu buletinul.
Va rugam in mesajul catre Admin pe langa adresa specificati inca o data uleiul esential preferat.
Felicitari!
Asteptam si confirmare in forum ca ati primit coletul.
1. Frank
2. Poppy
3. Marilena
4. Flori307
5. Libra
6. Onush
7. Ligia
8. Zana Mica
9. Made-in-Brasov
10. ralu'
11.Emilia
12.Miha
13.ludmila007
14.gia-carmen
15.magdala
Intre 16.08 - 19.08) asteptam datele de contact ale participantilor selecatati printr-un mesaj privat la Admin. In week-end vor fi pregatite pachetele si livrate in data de 22.08
Nucidesapun.ro va trimite spre testare 1 punga de nuci de spalat de 250 gr si un ulei esential marca Fares la alegerea Dvs. din cele mentionate mai sus. Speram ca seturile sa ajunga la Dvs. pana in data de 26 august. Daca pana in 26 august nu primiti un aviz din partea Postei Romane puteti sa va prezentati la OP de care apartineti cu buletinul.
Va rugam in mesajul catre Admin pe langa adresa specificati inca o data uleiul esential preferat.
Felicitari!
Asteptam si confirmare in forum ca ati primit coletul.
Iuuuu-huuuuuuu, am castigat!!!!
Multumesc mult!!!! Abia astept sa primesc pachetelul :).
Multumesc mult!!!! Abia astept sa primesc pachetelul :).
ligia
Yupi!
Wow!!!! Super! Super!
Saptamana viitoare vom fi plecati, dar la inceputul lui septembrie sigur le vom testa.
Abia astept!
Toate bune!
Saptamana viitoare vom fi plecati, dar la inceputul lui septembrie sigur le vom testa.
Abia astept!
Toate bune!
Multumesc!
Abia astept sa le testez
Abia astept sa le testez
Try walking in my shoes.

Onush- Localizare: Piatra Neamt
Stare de spirit: Gica Contra
Pagina 4 din 13 •
1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13 
Pagina 4 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» Furnizori ingrediente naturale
» bebelusul si animale de companie
» Intrebari sapun
» Maceratul de plante in ulei
» alaptare biberonul intarcare
» Ce pot face doua maini dibace? Tricotat, crosetat
» vand lenjerii de pat, aparatori patut, pilote
» Vreau sa i citesc, povesti baiatului meu!
» Donez granule de chefir
» va rog sa ma ajutati cu un patut sau un carucior
» Plantele companion
» Bazar Cristina 1980
» Vand Manduca New Style
» Donati un SMS, daruiti o picatura de viata
» Cu moralul in sus si in jos...
» crema epilatoare in timpul sarcinii
» Care e reteta pentru un baietel sau pentru o fetita???
» Puterea vindecatoare a inimii