Campanie testare nuci de sapun GRATUITA
Pagina 8 din 13 • Impartiti •
Pagina 8 din 13 •
1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13 
Re: Campanie testare nuci de sapun GRATUITA
Simona, iti multumesc mult !!! Am ridicat si eu coletul astazi. Revin curand cu impresii.
Numai bine !
Numai bine !
Nu, nu am primit coletul. Am fost si aseara la posta si mi-au zis ca n-au ajuns, si ca daca nu a ajuns pana acum, sansele sa apara sunt destul de mici...
Si eram atat de nerabdatoare sa incerc nucile, ca nici n-am mai bagat haine la spalat de aproape o saptamana.
Si eram atat de nerabdatoare sa incerc nucile, ca nici n-am mai bagat haine la spalat de aproape o saptamana.
ligia
Buna Ligia
Imi pare rau ca nu ai intrat pana acum in posesia nucilor. Coletele au fost expediate toate in aceasi zi, luni 23.08, trebuia sa ajunga . Ti-am trimis un mesaj privat, te rog sa verifici daca am expediat coletul pe adresa corecta.
Multumesc pentru intelegere
Simona
Imi pare rau ca nu ai intrat pana acum in posesia nucilor. Coletele au fost expediate toate in aceasi zi, luni 23.08, trebuia sa ajunga . Ti-am trimis un mesaj privat, te rog sa verifici daca am expediat coletul pe adresa corecta.
Multumesc pentru intelegere
Simona
eu am incercat aseara sa trimit cateva pachete si nu mi le-au primit la posta. Imi spunea doamna de acolo ca nici banii nu au fost predati. Se presupune ca se vor face restructurari si pana la noi ordine e o nebunie. Sunt afectatae doar unele zone din tara
Am reusit sa ridic coletul aseara. Sunt super fericita si abia astept sa le incerc in fel si chip. Sper sa am si timp, pt ca ma pregatesc de concediu.
Multumesc mult de tot!
Multumesc mult de tot!
ligia
de lemnul dulce stiam, insa am o mare retinere in a folosi nucile in cavitatea bucala :D
eu am folosit si seara simteam nevoia sa ma spal cu nuci ,curatau foarte bine ,dar va repet sunt foarte amare .
Pagina 8 din 13 •
1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13 
Pagina 8 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» Furnizori ingrediente naturale
» bebelusul si animale de companie
» Intrebari sapun
» Maceratul de plante in ulei
» alaptare biberonul intarcare
» Ce pot face doua maini dibace? Tricotat, crosetat
» vand lenjerii de pat, aparatori patut, pilote
» Vreau sa i citesc, povesti baiatului meu!
» Donez granule de chefir
» va rog sa ma ajutati cu un patut sau un carucior
» Plantele companion
» Bazar Cristina 1980
» Vand Manduca New Style
» Donati un SMS, daruiti o picatura de viata
» Cu moralul in sus si in jos...
» crema epilatoare in timpul sarcinii
» Care e reteta pentru un baietel sau pentru o fetita???
» Puterea vindecatoare a inimii