Campanie testare nuci de sapun GRATUITA
Pagina 9 din 13 • Impartiti •
Pagina 9 din 13 •
1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13 
Re: Campanie testare nuci de sapun GRATUITA
Lore a scris:de aia nici insectelor nu le place...
asta a fost tare :-))))
Ultima zi pentru recenzii
Va reamintesc ca astazi se incheie Campania de testare a nucilor de sapun.
Nu uitati de premii:
-premiul I - un saculet de 1 Kg de nuci de sapun si un ulei esential Fares
-premiile II si III - un saculet de 500 de grame de nuci si un ulei esential Fares
Asteptam in continuare recenziile voastre in cadrul forumului pana la sfarsitul zilei.
Mult succes!!!
Nu uitati de premii:
-premiul I - un saculet de 1 Kg de nuci de sapun si un ulei esential Fares
-premiile II si III - un saculet de 500 de grame de nuci si un ulei esential Fares
Asteptam in continuare recenziile voastre in cadrul forumului pana la sfarsitul zilei.
Mult succes!!!
Vanity
Nedeia esti tare comica.si perseverenta! sa sti ca si mie mia iesit pasta de fapt o spuma.acum ca te-am citit pe tine mi-am dat seama de ce. Dar mie mi-a placut. avea aspect de spuma de ciocolata. i-am facut si poza, dar asnoapte pe graba nu mai stiam pe unde sunt prin calculator. imi pare rau ca te apropii de naparlire
stiu cum e. si eu ma astept peste catva timp, deaia imi tot fac poze acum
stiu cum e. si eu ma astept peste catva timp, deaia imi tot fac poze acum

ludmila007-
Localizare: Timisoara
Stare de spirit: se poate si mai bine
ludmila007 a scris:Nedeia esti tare comica.si perseverenta! sa sti ca si mie mia iesit pasta de fapt o spuma.acum ca te-am citit pe tine mi-am dat seama de ce. Dar mie mi-a placut. avea aspect de spuma de ciocolata. i-am facut si poza, dar asnoapte pe graba nu mai stiam pe unde sunt prin calculator. imi pare rau ca te apropii de naparlirestiu cum e. si eu ma astept peste catva timp, deaia imi tot fac poze acum
![]()
uite cum di ngreseli invata omul, nu? :)) mai ales din ale altuia :)))) trebuia sa fi postat mai repede , poate macar tu faceai o pasta cumsecade :))
la mine in masina de spalat iar miroase a tea tree :D fac aromoterapie cand intind rufele diseara!!
Da, si mie mi-a placut tare primul clip al Ludmiliei :))) Facea ce facea... si apa tot pe langa cutie era :))) Bine macar ca rezultatul a meritat efortul :D
Nedeia, foarte frumos aliniat ai scris review-ul :) Cam la aceleasi concluzii am ajuns si eu. E nitel buclucasa nuca asta, dar e cu adevarat o placere sa faci curatenie cu un produs natural. Eu nu prea fac cu entuziasm partea de curatare a bucatariei, dar aseara, mi-au picat ochii pe aragazul necuratat si pe sticluta cu decoct de nuci pisate. Am sters cu foarte mare placere aragazul, si m-am bucurat ca nu a trebuit sa folosesc manusi de plastic, si sa stramb nasul la mirosuri de chimicale. Am sters plita, apoi am continuat si pe exterior .... si apoi masina de spalat vase .. si chiuveta ... si .... dintr-o data .. mi-am dat seama ca stersesem totul fara nici o chinuiala, si ... culmea .. erau albe, curate si "aratau ca noi" :)) Acum astept sa se mai murdareasca ceva ... sa mai incerc si alte experimente :D Nu mai am ce spala....tre sa merg si la vecini :))
OffTopic: Pentru caderea parului dupa nastere, eu am folosit cu succes tablete de Zinc. Nu numai ca au stopat caderea, dar au si regenerat parul rapid si frumos.
Nedeia, foarte frumos aliniat ai scris review-ul :) Cam la aceleasi concluzii am ajuns si eu. E nitel buclucasa nuca asta, dar e cu adevarat o placere sa faci curatenie cu un produs natural. Eu nu prea fac cu entuziasm partea de curatare a bucatariei, dar aseara, mi-au picat ochii pe aragazul necuratat si pe sticluta cu decoct de nuci pisate. Am sters cu foarte mare placere aragazul, si m-am bucurat ca nu a trebuit sa folosesc manusi de plastic, si sa stramb nasul la mirosuri de chimicale. Am sters plita, apoi am continuat si pe exterior .... si apoi masina de spalat vase .. si chiuveta ... si .... dintr-o data .. mi-am dat seama ca stersesem totul fara nici o chinuiala, si ... culmea .. erau albe, curate si "aratau ca noi" :)) Acum astept sa se mai murdareasca ceva ... sa mai incerc si alte experimente :D Nu mai am ce spala....tre sa merg si la vecini :))
OffTopic: Pentru caderea parului dupa nastere, eu am folosit cu succes tablete de Zinc. Nu numai ca au stopat caderea, dar au si regenerat parul rapid si frumos.
made-in-brasov a scris:Da, si mie mi-a placut tare primul clip al Ludmiliei :))) Facea ce facea... si apa tot pe langa cutie era :))) Bine macar ca rezultatul a meritat efortul :D
draga made-in-brasov, multumesc pentru apreciere :-). Intr-adevar ma amuza nucile si cred ca asta este o mare calitate. cand faci lucrurile cu un zambet pe buze le faci cu placere :).
iar in legatura cu parul, o sa intreb ai de medic, pentru ca eu alaptez si sunt reticenta in a lua medicamente :)
va pup si spor la sapunit!
Va multumesc tuturor pentru ca ati avut deschiderea de a incerca un produs nou, aproape necunosut in Romania.
Am fost surprinsa de utilizarile noi pe care le-ati gasit nucilor de sapun , de disponibilitatea de a le testa in cat mai multe forme si sunt sigura ca in timp veti gasi modalitati noi de a le folosi, variante care sa vi se potriveasca cel mai bine. Asta este si farmecul nucilor: iti dau posibilitatea de a te juca un pic cu ele :-).
Voi reciti azi toate recenziile si sper ca cel tarziu maine dimineata sa revin cu lista premiantilor.
O zi frumoasa
Simona
Am fost surprinsa de utilizarile noi pe care le-ati gasit nucilor de sapun , de disponibilitatea de a le testa in cat mai multe forme si sunt sigura ca in timp veti gasi modalitati noi de a le folosi, variante care sa vi se potriveasca cel mai bine. Asta este si farmecul nucilor: iti dau posibilitatea de a te juca un pic cu ele :-).
Voi reciti azi toate recenziile si sper ca cel tarziu maine dimineata sa revin cu lista premiantilor.
O zi frumoasa
Simona
Fetelor, dragutelor, vad ca Simona ne multumeste ca am avut noi deschiderea.. , de fapt eu ma intreb daca nu cumva a observat careva cat de avide, flamande si pofticioase suntem noi sa incercam ceva nou si natural bineinteles ptr familia si gospodaria noastra. Eu una cum aud de ceva ca apare nou cum dau searchuri sa gasesc tot ce se poate. Apai cand e vorba sa testez ceva gratis,,,
intr-adev am avut ceva emotii cu prima filmare. ma simteam ca la casting, parca dadeam nustiuce proba, si vroiam sa iasa bine din prima
Nu stiam ce sa fac cand a inceput sa tasneasca apa pe sub capac. sa rad sau sa apas pe buton. Dar cel mai tare am ras cand m-am vazut pe filmulet, la 12 noaptea dupa ce l-am postat. De fapt, cand m-am auzit
Va pup pe toate. Miam dat seama ca sunteti niste scumpe toate , deoarece numai niste fiinte deosebite dau dovada de atata creativitate, rabdare, perseverenta si dragoste.
Numai bine va doresc la toate. Si succes. Pe bune!!
intr-adev am avut ceva emotii cu prima filmare. ma simteam ca la casting, parca dadeam nustiuce proba, si vroiam sa iasa bine din prima
Nu stiam ce sa fac cand a inceput sa tasneasca apa pe sub capac. sa rad sau sa apas pe buton. Dar cel mai tare am ras cand m-am vazut pe filmulet, la 12 noaptea dupa ce l-am postat. De fapt, cand m-am auzit
Va pup pe toate. Miam dat seama ca sunteti niste scumpe toate , deoarece numai niste fiinte deosebite dau dovada de atata creativitate, rabdare, perseverenta si dragoste.
Numai bine va doresc la toate. Si succes. Pe bune!!

ludmila007-
Localizare: Timisoara
Stare de spirit: se poate si mai bine
Mi se pare că, de departe, Nedeea a făcut cea mai complexă, completă și sinceră recenzie . Nu m-ar deranja dacă locul III l-ar transforma într-un premiu de ”popularitate/rigurozitate/sinceritate” pentru Nedeea. 
Ludmila007, ești prea scumpă !

Ludmila007, ești prea scumpă !
Pagina 9 din 13 •
1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13 
Pagina 9 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Intrebari sapun
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti
» Eliminare prin comunicare ( EC)
» SCANARE FILME FOTO CLASICE ALB-NEGRU SAU COLOR
» Doppler Fetal
» Lingurite personalizate - Cadoul perfect