Campanie testare nuci de sapun GRATUITA
Pagina 10 din 13 • Impartiti •
Pagina 10 din 13 •
1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13 
Re: Campanie testare nuci de sapun GRATUITA
libra a scris:Mi se pare că, de departe, Nedeea a făcut cea mai complexă, completă și sinceră recenzie . Nu m-ar deranja dacă locul III l-ar transforma într-un premiu de ”popularitate/rigurozitate/sinceritate” pentru Nedeea.
Ludmila007, ești prea scumpă !![]()
esti o scumpa, dar eu nu fac parte din campania de testare ;) cred ca sunt alte review-uri muult mai interesante si, mai ales, complete!
succes tuturor :-)
Alegerea celor care vor primii premiile promise a fost foarte dificila. Dupa ce am tot citit si recitit recenziile scrise m-am oprit la trei dintre ele:
Premiul I - un saculet de 1 Kg de nuci de sapun si un ulei esential Fares
Flori307 cu recenzia postata aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Premiile II si III - un saculet de 500 de grame de nuci si un ulei esential Fares
Poppy cu recenzia postata aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Marilena cu recenzia postata aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In cazul in care nu doriti sa primiti un ulei esential acesta poate fi inlocuit un sapun cu bila de bou, excelent in scoaterea petelor ( daca doriti un ulei esential va rog sa va uitati pe site-ul nostru si sa alegeti varianta dorita).
Va multumesc tuturor
Premiul I - un saculet de 1 Kg de nuci de sapun si un ulei esential Fares
Flori307 cu recenzia postata aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Premiile II si III - un saculet de 500 de grame de nuci si un ulei esential Fares
Poppy cu recenzia postata aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Marilena cu recenzia postata aici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In cazul in care nu doriti sa primiti un ulei esential acesta poate fi inlocuit un sapun cu bila de bou, excelent in scoaterea petelor ( daca doriti un ulei esential va rog sa va uitati pe site-ul nostru si sa alegeti varianta dorita).
Va multumesc tuturor
Felicitari fetelor!
Si inca o data multumesc pentru ocazia de a testa nucile! Cand o sa le termin, peste vreo 2 luni
eu sigur revin cu o comanda. Si foarte sigur am sa incerc si sapunul cu bila de bou.
Si inca o data multumesc pentru ocazia de a testa nucile! Cand o sa le termin, peste vreo 2 luni
eu sigur revin cu o comanda. Si foarte sigur am sa incerc si sapunul cu bila de bou.
Bravooo!Felicitari castigatoarelor!De fapt suntem toate castigatoare zic eu
Felicitari! felicitari! felicitari fetelor!!! Azi e ziua voastra de sarbatorire. Intr-adevar cum zice Zana, toate suntem castigatoare. Ma bucur sincer ptr voi, si imi dau seama ca fiecare a facut ce a stiut mai bine cu ele. (nucile). Insa intr-adevar recenziile voastre au fost mai artistice
Eu numa ceam ajuns cu baietelul de la spital, a facut aznoapte o criza de astm, si am intrat putin in panica. Dar i-a trecut asa ca ma culc sa recuperez somnu de asnoapte.
Eu numa ceam ajuns cu baietelul de la spital, a facut aznoapte o criza de astm, si am intrat putin in panica. Dar i-a trecut asa ca ma culc sa recuperez somnu de asnoapte.

ludmila007-
Localizare: Timisoara
Stare de spirit: se poate si mai bine
ludmila007 a scris:Felicitari! felicitari! felicitari fetelor!!! Azi e ziua voastra de sarbatorire. Intr-adevar cum zice Zana, toate suntem castigatoare. Ma bucur sincer ptr voi, si imi dau seama ca fiecare a facut ce a stiut mai bine cu ele. (nucile). Insa intr-adevar recenziile voastre au fost mai artistice![]()
Eu numa ceam ajuns cu baietelul de la spital, a facut aznoapte o criza de astm, si am intrat putin in panica. Dar i-a trecut asa ca ma culc sa recuperez somnu de asnoapte.![]()
Imi pare rau pentru cel mic. Multa sanatate si tie un somn odihnitor.
Saru'manaaaaaaaaaaa
Multumesc frumos frumos
Sunt de aceeasi parere cu Zana. Am fost castigatoare de cand am fost aleasa pentru campanie
. Asa cum am zis si in recenzia mea, am fost sceptica dar imi doream sa le incerc. Acum ca stiu cum sunt eu nu mai renunt la ele. Ba mai mult, sotzoiu' a inceput si el sa spele vase cu detergentul preparat de mine, vazand ca tin mult la chestia asta. Deci sunt dublu, triplu, cvadruplu castigatoare.Multumesc inca o data
Ludmila aveti grija de voi, va pup asa virtual si pe tine si pe pui
Sanatate multa.
poppy-
Am o intrebare catre participantele la campania de testare si nu numai.
Un redactor de la emisiunea Oanei Cuzino "Ce se intampla, doctore" ne-a contactat in legatura cu o prezentare pe care doresc sa o faca nucilor de sapun in cadrul emisiunii lor. Vor sa filmeze pe cineva care le-a folosit, de preferat o mamica ce sta in Bucuresti. Vreuna dintre voi este dispusa sa accepte prezenta unei echipe de filmat in timp ce foloseste nucile, eventual sa raspunda la cateva intrebari legate de utilizarea lor ?
Filmarea va avea loc la alegere intr-una din urmatoarele zile: miercuri, vineri sau luni intre orele 15 si 18 in functie de programul vostru.
Va rog sa imi dati un raspuns urgent aici sau pe PM, trebuie sa ii anunt daca avem pe cineva dispus sa faca asta.
Va multumesc
Un redactor de la emisiunea Oanei Cuzino "Ce se intampla, doctore" ne-a contactat in legatura cu o prezentare pe care doresc sa o faca nucilor de sapun in cadrul emisiunii lor. Vor sa filmeze pe cineva care le-a folosit, de preferat o mamica ce sta in Bucuresti. Vreuna dintre voi este dispusa sa accepte prezenta unei echipe de filmat in timp ce foloseste nucile, eventual sa raspunda la cateva intrebari legate de utilizarea lor ?
Filmarea va avea loc la alegere intr-una din urmatoarele zile: miercuri, vineri sau luni intre orele 15 si 18 in functie de programul vostru.
Va rog sa imi dati un raspuns urgent aici sau pe PM, trebuie sa ii anunt daca avem pe cineva dispus sa faca asta.
Va multumesc
fetelor, felicitari, subscriu si eu afirmatiei ca pana la urma toate suntem castigatoare pentru ca am avut posibilitatea sa testam pentru a ne convinge de eficacitatea acestor nuci! eu sunt "convertita"!
Ha Ha!! Vezi?Asa ceva imi imaginam eu la 12 noaptea cand puneam postul despre nuci. Hihi. Tare-s bucuroasa ca s-a gandit cineva sa dea pe postul national despre ele, k de reclamele la detergentii obisnuiti.. stim noi...
Asa ca fetelor, care sunteti din Bucuresti, mergeti si dati-i pe spate pe aia de acolo. Sa le luati fata la comerciantii/producatorii/utilizatorii de detergenti chimicosi
Nu stiu de ce nu gasesc butonul de edit...
Ultima editare efectuata de catre Lore in Mier Sept 15, 2010 3:19 pm, editata de 1 ori (Motiv : editare quote)

ludmila007-
Localizare: Timisoara
Stare de spirit: se poate si mai bine
Pagina 10 din 13 •
1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13 
Pagina 10 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» "Pastrarea hainelor de bebe"
» Intrebari sapun
» Mei Tai confectionat de mine
» Vaccinarea ROR
» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti