Bata-i vina de virusi
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Re: Bata-i vina de virusi
Virus? Si noi. Febră peste 39, scaune moi şi repetă mereu "supăiat, supăiat", "mama, gâtutu!".
Re: Bata-i vina de virusi
Libra scaune apa, fara febra, dar cu varsaturi sau greata.
Am tot insistat cu hidrasec si smecta, regim abia la munte s-a putut ca am avut unde sa gatesc eu si ajunsi acasa a trecut in 2 zile cu regim strict, care nu voia nu primea decat saruri si apa si in astea doua zile dat doza maxima din urmatoarele: smecta, biotics, debridat, hidrasec. Ceai de menta si afine mi-au refuzat. Repet la noi era periculos erau apa apa.
Ne-a luat pe rand pe fiecare, la intervale, pe mine m-a intors dar acu sper ca ne-am vindecat toti.
Si ... am auzit si pe altii din jurul nostru la fel.
Edit .. atentie la vreo boala de copilarie. Daca raspunde la antitermic, scade febra si ramane controlat la antitermice atunci e viroza. Daca iti pare ca nu scade fa asa ... la 39 febra eu ii pun supozitor cu novocalmin si il bag sub dus caldut cu prosop sub el si pe spate si dau cu dusul, ne jucam pana scade febra. O zingura data am patit ... si asta in concediu dar nu m-am panicat :>>:
Am patit cu febra dar ramanea controlata si cu scaune moi cand i-au iesit primii canini.
Daca nu raspunde la antitermice, scade greu sau creste apoi brusc sau pusee inclin spre bacterian si e musai analize rapid.
Sanatate si recuperare rapida.
Am tot insistat cu hidrasec si smecta, regim abia la munte s-a putut ca am avut unde sa gatesc eu si ajunsi acasa a trecut in 2 zile cu regim strict, care nu voia nu primea decat saruri si apa si in astea doua zile dat doza maxima din urmatoarele: smecta, biotics, debridat, hidrasec. Ceai de menta si afine mi-au refuzat. Repet la noi era periculos erau apa apa.
Ne-a luat pe rand pe fiecare, la intervale, pe mine m-a intors dar acu sper ca ne-am vindecat toti.
Si ... am auzit si pe altii din jurul nostru la fel.
Edit .. atentie la vreo boala de copilarie. Daca raspunde la antitermic, scade febra si ramane controlat la antitermice atunci e viroza. Daca iti pare ca nu scade fa asa ... la 39 febra eu ii pun supozitor cu novocalmin si il bag sub dus caldut cu prosop sub el si pe spate si dau cu dusul, ne jucam pana scade febra. O zingura data am patit ... si asta in concediu dar nu m-am panicat :>>:
Am patit cu febra dar ramanea controlata si cu scaune moi cand i-au iesit primii canini.
Daca nu raspunde la antitermice, scade greu sau creste apoi brusc sau pusee inclin spre bacterian si e musai analize rapid.
Sanatate si recuperare rapida.
Alinutza-
Localizare: Iasi
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» "Pastrarea hainelor de bebe"
» Intrebari sapun
» Mei Tai confectionat de mine
» Vaccinarea ROR
» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti