oxid de zinc
Super Parinti :: Super Bazar :: Vanzari
Pagina 1 din 2 • Impartiti •
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
oxid de zinc
Am pe cineva care poate sa imi aduca de la un laborator de farmaceutice oxid de zinc la 70 lei/kg.
Eu nu am nevoie de toata cantitatea si ma gandeam ca poate vrea careva dintre voi sa isi ia, deci vine 7 lei/100 g.
Eu nu am nevoie de toata cantitatea si ma gandeam ca poate vrea careva dintre voi sa isi ia, deci vine 7 lei/100 g.
andreah-
Localizare: cluj
Re: oxid de zinc
ok, in afara de crema cu oxid de zinc pentru popou de bebelush si cremele pentru acnee, la ce se mai foloseste?
doamne, cate threaduri pe forumul asta :-) il adaug la favorite si pe acesta, multumesc mult!!
pt cine doreste, il trimit prin posta romana in colet cu plata ramburs : costul oxidului de zinc+ taxe postale 6 lei!
andreah-
ok lore!
dar initial mi sa promis ca pana la sfarsitul acestei saptamani mi-l aduce, pana la urma nu-l poate aduce numai la sfarsiul lunii(abia azi am aflat)! cum il am, il impart si il trimit la cine doreste! daca e o problema ca trebuie asteptat pana atunci........
???
dar initial mi sa promis ca pana la sfarsitul acestei saptamani mi-l aduce, pana la urma nu-l poate aduce numai la sfarsiul lunii(abia azi am aflat)! cum il am, il impart si il trimit la cine doreste! daca e o problema ca trebuie asteptat pana atunci........
???
andreah-
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
Super Parinti :: Super Bazar :: Vanzari
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» "Pastrarea hainelor de bebe"
» Intrebari sapun
» Mei Tai confectionat de mine
» Vaccinarea ROR
» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti