Vaccinarea ROR
Pagina 3 din 3 • Impartiti •
Pagina 3 din 3 •
1, 2, 3
Re: Vaccinarea ROR
Eu una ma gandesc totusi sa il facem. Imi este frica de urlian care afecteaza baieteii
Si pe cuvant va spun ca vreau sa imi plimb si nepotii in pouch 
Si pe cuvant va spun ca vreau sa imi plimb si nepotii in pouch 
zono, lore, pana la urma ce ati hotarat cu ROR-ul asta?
acu e randul meu sa-mi bat capul cu el
acu e randul meu sa-mi bat capul cu el

vanilla_baby-
Noi inca nu l am facut.Daca decidem intre gradi sau homeschooling decidem si pt vaccin obligatoriu.Problema e dubla pt ca zana nu a facut nici vaccin de tbc.Si astia vor fisa.Deci nu sunt pro vaccin dar ma va obliga sistemul daca vreau la gradi.
Nici eu nu ii fac ROR-ul. Deja e refuzat. Nu am nici o garantie ca nu imi face Oreion. Rox, mama lui Darie iti poate povesti cum dupa un an de la vaccin a facut D oreion.
da, si eu iau in considerare faptul ca nu o duc la gradi, cel putin nu la 2 sau 3 ani.
si stiu ca poate face bolile chiar si cu vaccinul.
i-am zis dr ca as vrea sa nu-l fac si a facut ochii cat cepele. mi-a zis ca o intereseaza argumentele medicale nu ce "am auzit eu"...
voi aveti studii de specialitate din care sa reiasa efectele adverse?
eu una ma indoiesc ca exista.... nu pentru ca nu ar fi efecte adeverse ci pentru ca nu-si supnune nimeni copiii unor astfel de cercetari controlate. si in plus, fiecare vaccin vine peste un sistem unic, interactiunile fiind imposibil de prevazut.
lia nu a facut reactie la nici un vaccin
dar a trecut cu brio peste roseola si varicela.
ma mai gandesc...
si stiu ca poate face bolile chiar si cu vaccinul.
i-am zis dr ca as vrea sa nu-l fac si a facut ochii cat cepele. mi-a zis ca o intereseaza argumentele medicale nu ce "am auzit eu"...
voi aveti studii de specialitate din care sa reiasa efectele adverse?
eu una ma indoiesc ca exista.... nu pentru ca nu ar fi efecte adeverse ci pentru ca nu-si supnune nimeni copiii unor astfel de cercetari controlate. si in plus, fiecare vaccin vine peste un sistem unic, interactiunile fiind imposibil de prevazut.
lia nu a facut reactie la nici un vaccin
dar a trecut cu brio peste roseola si varicela.
ma mai gandesc...

vanilla_baby-
rubeola e periculoasa pentru femeile insarcinate. Si imi amintesc de o colega care ramasese gravida si a facut. Sarcina era avansata si a avut mari emotii. Se gandea ca ar putea avea malformatii copilul.
uite aici eexperiente personale legate de reactiile post vaccinare
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
uite aici eexperiente personale legate de reactiile post vaccinare
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Eu initial am refuzat vaccinul. Trebuia facut la 15 luni, gratuit, "obligatoriu" (ai optiunea sa il refuzi, chiar daca e in grila).
Pana la urma am discutat cu pediatra, am recitit articole multe de pe net si la 19 luni am decis sa il fac, sa imi asunr riscul de a avea un copil "protejat", atat cat ofera protectie.
Ca si cu alaptatul, luatul in brate, dormitul copilului cu parintii, sunt mereu 2 posibilitati.
La noi nu a avut nici un fel de reactie, efecte secundare imediate. Uneori a mai facut febra usoara, a fost mai molesit, insa dupa asta a fost ca in orice alta zi.
Si in Spania sunt multe siteuri si fundatii contra vaccinarii. Insa eu am incredere multa si intr-un pediatru super AP, Carlos Gonzalez, care sustine mult alaptatul pe termen lung, purtatul pruncilor, cosleepingul, diversificarea tarzie, nefortata etc.... si acum chiar a publicat o carte in care aduce argumente in favoarea vaccinarii.
Pe mine asta m-a ajutat sa decid sa facem vaccinul.
Daca alegi sa nu iti vaccinezi copilul si la gradi iti cere fisa de vaccinare (aici asa e), poti frumos sa spui sa pediatra nu a vrut sa iti semneze un act oficial prin care sa te asigure ca daca iti vaccinezi copilul e "ferit" de toate bolile promise si posibilele efecte secundare, asa ca nici ei nu iti pot cere sa faci niste vaccinuri pe care nici medicul nu ti le confirma 100%. Suna ciudat poate, dar e real...
Pana la urma am discutat cu pediatra, am recitit articole multe de pe net si la 19 luni am decis sa il fac, sa imi asunr riscul de a avea un copil "protejat", atat cat ofera protectie.
Ca si cu alaptatul, luatul in brate, dormitul copilului cu parintii, sunt mereu 2 posibilitati.
La noi nu a avut nici un fel de reactie, efecte secundare imediate. Uneori a mai facut febra usoara, a fost mai molesit, insa dupa asta a fost ca in orice alta zi.
Si in Spania sunt multe siteuri si fundatii contra vaccinarii. Insa eu am incredere multa si intr-un pediatru super AP, Carlos Gonzalez, care sustine mult alaptatul pe termen lung, purtatul pruncilor, cosleepingul, diversificarea tarzie, nefortata etc.... si acum chiar a publicat o carte in care aduce argumente in favoarea vaccinarii.
Pe mine asta m-a ajutat sa decid sa facem vaccinul.
Daca alegi sa nu iti vaccinezi copilul si la gradi iti cere fisa de vaccinare (aici asa e), poti frumos sa spui sa pediatra nu a vrut sa iti semneze un act oficial prin care sa te asigure ca daca iti vaccinezi copilul e "ferit" de toate bolile promise si posibilele efecte secundare, asa ca nici ei nu iti pot cere sa faci niste vaccinuri pe care nici medicul nu ti le confirma 100%. Suna ciudat poate, dar e real...

Mia-
Localizare: Spania
@Mia , sgur o stii pe Rox...
ii facuse ROR-ul lui Darie si asta nu l-a scapat de oreion, ba chiar a facut o forma destul de urata!
Parinti vor sa protejeze fetele: sa nu faca rubeola in sarcina, sau baietii sa nu faca oreion la maturitate(posibila sterilitate) dar uite...
Personal am pus scaderea inmunitatii si spitalizarilor din nov-dec 2009 cu Lu pe seama vaccinelor. De la un an nu e vaccinat si nu mai avem probleme
ii facuse ROR-ul lui Darie si asta nu l-a scapat de oreion, ba chiar a facut o forma destul de urata!
Parinti vor sa protejeze fetele: sa nu faca rubeola in sarcina, sau baietii sa nu faca oreion la maturitate(posibila sterilitate) dar uite...
Personal am pus scaderea inmunitatii si spitalizarilor din nov-dec 2009 cu Lu pe seama vaccinelor. De la un an nu e vaccinat si nu mai avem probleme
Vaccinare ROR
Buna!
Eu mi-am facut de 2 zile vaccinul ROR. Am auzit de el de la o prietena care a avut de suferit grav din aceasta cauza..
Este educatoare, si in primul trimestru de sarcina a luat de la copiii de la gradinita pojar (rujeola). A fost nevoita sa avorteze.
Dupa aceasta experienta neplacuta, a reusit sa mai raman insarcinata abia dupa 3 ani....deci, cu greu. Acum are 4 luni si este cea mai fericita!
Eu NU AM AVUT BOLILE COPILARIEI, SI TOCMAI DIN ACESTA CAUZA M-AM VACCINAT.
Nu am avut nicio rectie advesrsa. Singura problema este ca dupa vaccinare trebie sa te protejezi timp de o luna pt. a nu ramane insarcinata.
Mi-am cumparat vaccinul din farmacie, adus pe comanda (58 ron). Am fost la doctorita de famile si mi l-a facut.
Asa ca ...voi fi linistita din punctul de vedere al acestor boli, care trebuiau facute la timpul lor, nu acum (mentionez ca am 27 ani)
Va incurajez si pe voi sa vi-l faceti. De ce sa nu prevenim ceva ce putem !!!
Bafta multa!
Eu mi-am facut de 2 zile vaccinul ROR. Am auzit de el de la o prietena care a avut de suferit grav din aceasta cauza..
Este educatoare, si in primul trimestru de sarcina a luat de la copiii de la gradinita pojar (rujeola). A fost nevoita sa avorteze.
Dupa aceasta experienta neplacuta, a reusit sa mai raman insarcinata abia dupa 3 ani....deci, cu greu. Acum are 4 luni si este cea mai fericita!
Eu NU AM AVUT BOLILE COPILARIEI, SI TOCMAI DIN ACESTA CAUZA M-AM VACCINAT.
Nu am avut nicio rectie advesrsa. Singura problema este ca dupa vaccinare trebie sa te protejezi timp de o luna pt. a nu ramane insarcinata.
Mi-am cumparat vaccinul din farmacie, adus pe comanda (58 ron). Am fost la doctorita de famile si mi l-a facut.
Asa ca ...voi fi linistita din punctul de vedere al acestor boli, care trebuiau facute la timpul lor, nu acum (mentionez ca am 27 ani)
Va incurajez si pe voi sa vi-l faceti. De ce sa nu prevenim ceva ce putem !!!
Bafta multa!
mihaela.spalnacean
Pagina 3 din 3 •
1, 2, 3
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» "Pastrarea hainelor de bebe"
» Intrebari sapun
» Mei Tai confectionat de mine
» Vaccinarea ROR
» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti