"Greturile de dimineata"
Pagina 1 din 2 • Impartiti •
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
"Greturile de dimineata"
Se pare ca mi-e dat sa trec prin aceleasi "etape"
am dimineata niste greturi de nu mai pot pur si simplu!nu suport sa vad nimic legat de mancare in fata ochilor! mai rau e ca trebuie ptr ca trebuie sa-i dau sa pape la Carluta...
Aveti vreun "remediu"??vreun "truc"?mi-e rau dar nu am varsat! deocamdata....
greata asta ma tine pana la amiaza si dupa aia nu ma simt excelent dar mi-e mai bine...
am dimineata niste greturi de nu mai pot pur si simplu!nu suport sa vad nimic legat de mancare in fata ochilor! mai rau e ca trebuie ptr ca trebuie sa-i dau sa pape la Carluta...
Aveti vreun "remediu"??vreun "truc"?mi-e rau dar nu am varsat! deocamdata....
greata asta ma tine pana la amiaza si dupa aia nu ma simt excelent dar mi-e mai bine...
Re: "Greturile de dimineata"
intru sa e felicit pt bebe2 si sa-ti doresc o sarcina cat mai usoara...desi inteleg ce debutul nu e tocmai roz:( la mine greturile erau usoare si treceau cu portocala, dar inteleg ca nu e cazul tau! sper sa treci repede de etapa asta sa te poti bucura de burtica!
mersi mult!
nu stia nimeni in afara de al meu, pana azi cand m-am decis sa scriu aici!
am zis ca nu zicem la nimeni ptr ca vroiam sa le zic la ai mei primii!dar, la ai mei merg abia de sarbatori si nu stiu daca o sa pot tacea pana atunci
prima data le-am zis la telefon si nu as vrea si acum sa fie la fel!
nu stia nimeni in afara de al meu, pana azi cand m-am decis sa scriu aici!
am zis ca nu zicem la nimeni ptr ca vroiam sa le zic la ai mei primii!dar, la ai mei merg abia de sarbatori si nu stiu daca o sa pot tacea pana atunci
prima data le-am zis la telefon si nu as vrea si acum sa fie la fel!
si noi am dat prima data vestea la tel socrilor ca nu mai ajungeam sa ne intalnim...si a fost cam ciudat...
fata-n e cel mai bine! sa te poti bucura de surpriza si bucuria celuilalt!
fata-n e cel mai bine! sa te poti bucura de surpriza si bucuria celuilalt!
:) daca le-as fi zis prima data la ai mei in fata ar fi fost ok acum! mi se pare aiurea ca si acum sa afle tot la telefon!
daca era vorba de socrii nu aveam chiar o problema :)
faza e ca, am anuntat socrii prima data ptr ca stateam cu ei...si dupa o luna a murit socrul meu - deci nu a apucat sa o vada pe Carluta, doar sa se bucure de veste!
asta e viata!
daca era vorba de socrii nu aveam chiar o problema :)
faza e ca, am anuntat socrii prima data ptr ca stateam cu ei...si dupa o luna a murit socrul meu - deci nu a apucat sa o vada pe Carluta, doar sa se bucure de veste!
asta e viata!
felicitari mami, sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe sanatos
sper sa ma pot si eu bucura cat mai curand
sper sa ma pot si eu bucura cat mai curand

myhadavid-
Localizare: Timisoara
mersi
iti tin pumnii!voi de cand incercati?
azi am avut o surpriza neplacuta...m-au tinut greturile chiar si pana la ora asta! groaznic! imi tin respiratia cand deschid frigiderul...
la prima sarcina am avut greata asta mai "intensa" in primele 3luni de sarcina! si in astea 3luni am slabit 4kg...nu puteam manca nimic de greata ce-mi era..
maine merg la dr sa-mi confirme sarcina
iti tin pumnii!voi de cand incercati?
azi am avut o surpriza neplacuta...m-au tinut greturile chiar si pana la ora asta! groaznic! imi tin respiratia cand deschid frigiderul...
la prima sarcina am avut greata asta mai "intensa" in primele 3luni de sarcina! si in astea 3luni am slabit 4kg...nu puteam manca nimic de greata ce-mi era..
maine merg la dr sa-mi confirme sarcina
felicitari, mami!
strange din dinti, zi-i ca trece... ia mancarea in camera....
strange din dinti, zi-i ca trece... ia mancarea in camera....
gata s-a aprobat si de dr! sunt gravi!
noamu, cum sa i-au mancarea in camera?nu suport sa vad nici biscuitii sau pufuletii Carlutei
mi-e foarte greu sa-i dau sa pape ca nu suport sa dau cu ochii de absolut nici un fel de mancare!
ma enerveaza ca de emotii am uitat sa intreb dr daca pot lua ceva de greata ca nu mai pot!
noamu, cum sa i-au mancarea in camera?nu suport sa vad nici biscuitii sau pufuletii Carlutei
mi-e foarte greu sa-i dau sa pape ca nu suport sa dau cu ochii de absolut nici un fel de mancare!
ma enerveaza ca de emotii am uitat sa intreb dr daca pot lua ceva de greata ca nu mai pot!
pai atunci BRAVO oficial!!!!
oooo! asa rau e cu greturile? si mai ai pana la pragul de trei luni...da' poate scapi mai repede! si prima data tot asa rau a fost?
oooo! asa rau e cu greturile? si mai ai pana la pragul de trei luni...da' poate scapi mai repede! si prima data tot asa rau a fost?
Pagina 1 din 2 • 1, 2 
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» Furnizori ingrediente naturale
» bebelusul si animale de companie
» Intrebari sapun
» Maceratul de plante in ulei
» alaptare biberonul intarcare
» Ce pot face doua maini dibace? Tricotat, crosetat
» vand lenjerii de pat, aparatori patut, pilote
» Vreau sa i citesc, povesti baiatului meu!
» Donez granule de chefir
» va rog sa ma ajutati cu un patut sau un carucior
» Plantele companion
» Bazar Cristina 1980
» Vand Manduca New Style
» Donati un SMS, daruiti o picatura de viata
» Cu moralul in sus si in jos...
» crema epilatoare in timpul sarcinii
» Care e reteta pentru un baietel sau pentru o fetita???
» Puterea vindecatoare a inimii