O mana de ajutor pentru Mathias
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
O mana de ajutor pentru Mathias
Buna ziua
As dori, daca se poate si nu deranjez prea mult, sa va rog sa postati urmatorul link pe bloguri, sau sa-l dati mai departe la cunoscuti: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Poate asa reusim impreuna sa ii asiguram lui Mati o copilarie fericita, ca a celorlalti copii.
Va multumesc!
As dori, daca se poate si nu deranjez prea mult, sa va rog sa postati urmatorul link pe bloguri, sau sa-l dati mai departe la cunoscuti: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Poate asa reusim impreuna sa ii asiguram lui Mati o copilarie fericita, ca a celorlalti copii.
Va multumesc!
mirumati
Re: O mana de ajutor pentru Mathias
cu drag, dam mai departe si speram sa putem sa il ajutam! cu bani sau / si cu popularizare!
am si o sugestie: contactati asociatia M.A.M.E. cred ca ar fi un proiect tare interesant si pentru ei, daca le permite timpul....
am si o sugestie: contactati asociatia M.A.M.E. cred ca ar fi un proiect tare interesant si pentru ei, daca le permite timpul....
eu sper din suflet ca oameni se vor gandi si la tine si ceilalti doi copii ai tai. Si voi aveti nevoi! :)
Multumesc mult, Nedeia si Lore!
Lore...daca ei sunt fericiti, mie nu-mi mai trebuie nimic altceva.
Problema e ca de cand a plecat tati...nu prea mai sunt fericiti...Mati mereu ma intreaba cand vine tati.
Lore...daca ei sunt fericiti, mie nu-mi mai trebuie nimic altceva.
Problema e ca de cand a plecat tati...nu prea mai sunt fericiti...Mati mereu ma intreaba cand vine tati.
mirumati
Ba da, de ceva timp a inceput sa vina mai des, (ca pana aunci venea o data pe luna) dar ei ar vrea ca el sa stea mereu cu ei, nu cate o ora-doua la cateva zile.
mirumati
Bai ce nasol...mie imi vine sa l strang de gat pe omul asta
cum naiba poate?
cum naiba poate?
Zana Mica a scris:Bai ce nasol...mie imi vine sa l strang de gat pe omul asta![]()
cum naiba poate?
Nu ma intreba...
mirumati
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» "Pastrarea hainelor de bebe"
» Intrebari sapun
» Mei Tai confectionat de mine
» Vaccinarea ROR
» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti