Scutece refolosibile ieftine
Pagina 3 din 3 • Impartiti •
Pagina 3 din 3 •
1, 2, 3
Re: Scutece refolosibile ieftine
Mariana, chestiunea cu timpul...crede-ma, nu o sa vina de la sine. Si eu zic de mii de ori "cand o sa am timp, o sa fac cutare lucru", dar in acelasi timp stiu ca asta nu o sa se intample, mai ales daca ai un bebe. Asadar, daca vrei cu adevarat sa incerci scutecele refolosibile, incearca-le acum, timpul trece, bebe creste, si cu cat incepi mai repede, cu atat mai mult bine ii faci bebelusului si cu atat mai mult vei simti economia. E o chestiune de ambitie, nu e usor, dar nici ft greu...mamicile care au trecut sunt cele mai bune exemple.Spor la scuteceala!
Stiu ce spui, recunosc ca ma dau infranta, peste o luna e concediul, peste trei va merge la cresa....la al doilea...daca ma incumet
, din start voi lua in considerare!
, din start voi lua in considerare!
super incantata
Noi am descoperit cam tarziu scutecele refolosibile. Bebelusa mea ii plac scutecele moi.adica noi am cumparat 3 chilotei de protectie.eu am facut la masina 10 chilotei din flacee(parca asa se spune) in el impaturim ca un prefold in 4 straturi o bucata de material de bumbac iar deasupra punem un strat de flacee, este moale si bebe nu este ud. asa stam cam 3-4 ore iar funduletul e chiar mai uscat decat cu pampars clasic. cand face caca bucata de flacee se spala foarte usor si bine, nu raman pete.Sunt superincantata. o sa pun cateva poze cu scutecele facute de mine.
nelulaura
Salut,
Am tot citit si verificat ofertele de scutece textile de pe la noi si, de o saptamana, le folosesc pe cele 2 pe care le-am comandat de incercare si sunt asa cum ma asteptam, adica super :D (cu exceptia faptului ca AIO cu pop in e nitel cam voluminos pentru fetita mea de o luna si jumatate).
Ma intereseaza de unde ai comandat din afara atat de ieftine, eu nu prea m-am interesat de ofertele din strainatate si singura peste care dadusem oferea numai en-gros, asa ca nu mi-am batut capul. Si daca e sa se stranga destule mamici pentru o comanda mai mare, tot de la acelasi producator se planuieste comanda?
Am tot citit si verificat ofertele de scutece textile de pe la noi si, de o saptamana, le folosesc pe cele 2 pe care le-am comandat de incercare si sunt asa cum ma asteptam, adica super :D (cu exceptia faptului ca AIO cu pop in e nitel cam voluminos pentru fetita mea de o luna si jumatate).
Ma intereseaza de unde ai comandat din afara atat de ieftine, eu nu prea m-am interesat de ofertele din strainatate si singura peste care dadusem oferea numai en-gros, asa ca nu mi-am batut capul. Si daca e sa se stranga destule mamici pentru o comanda mai mare, tot de la acelasi producator se planuieste comanda?
mirelaf- Localizare: Bucuresti
Pagina 3 din 3 •
1, 2, 3
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

» VAND DVDURI CU DESENE ANIMATE DUBLATE IN LIMBA ROMANA
» "Pastrarea hainelor de bebe"
» Intrebari sapun
» Mei Tai confectionat de mine
» Vaccinarea ROR
» Vand carucior copii Premaman Fluffy Bunny
» Vând Ghetuţe Ortopedice
» Scutece refolosibile
» Donez granule de chefir
» VIND LAPTE NEOCATE LCP
» Cum si ce reciclam
» Curs SuperDAD - Comunicare non-violenta pt tatici
» Cumpar Manduca second-hand, pret accesibil
» cumpar patut
» cumpar soda caustica cu puritate 98-99%
» Epilarea cu zahar
» Helpline Sigur.info si Complexul Terra Mythica va invita la concurs
» Cum ne protejam copii de pericolele internetului?
» Lesia, alternativa la detergenti