autodiversificarea

Pagina 5 din 5 Inapoi  1, 2, 3, 4, 5

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: autodiversificarea

Mesaj  ileana la data de Vin Dec 25, 2009 11:13 am

pediatra mea, in care am multa incredere, m-a sfatuit sa aman cat pot, cat mai mult momentul in care le introduc- si pana la 5 ani! daca se poate...am zis totusi sa incercam sa ii dam in primavara cand va avea aproape 4 ani. mi-a explicat ca pot incerca sa ii dau cantitati mici mai devreme daca tin mortis si poate chiar sa nu reactioneze din prima- poate a treia sau a patra oara (cand dai mai mult) sa reactioneze- si poate sa faca atat de urat ca va capata o alergie pe termen lung- pe viata chiar la alimentul respectiv. e mai bine si mai sigur sa amani cat mai mult, sa ii dai timp sa cresca si sa s intareasca- multe alergii dispar cand cresc.
am preferat sa fie constienta de pericol si sa aleaga ea sa nu manance- caci haladuie toata vara prin curte si ar putea usor sa ma pacaleasca- mai bine sa stie...

am o vecina care i-a dat fetitei de 1 an un iaurt danone cu fructe care i-a declansat alergie nu doar la iaurt ci la lactate in general, si o multime de reactii timpite de care a scapat greu...imi e teama de alergiile astea si procedez cu cat mai multa prudenta!

ileana

Sagetator Localizare: Mogosoaia-Bucuresti

http://ileana-oancea.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj  vanilla_baby la data de Mier Ian 06, 2010 9:49 am

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
avem brocoli, conopida, mango si portocala.
deocamdata nu am observat ca ar face vreo diferenta intre legume si fructe (ma refer la preferinte). vreau sa incep carne dar nu stiu daca e momentul. mai avem destule legume si fructe de explorat, nu prea stiu cu carnea...

vanilla_baby

Pesti

Sus In jos

Mesaj  AndreEa la data de Mier Ian 06, 2010 8:01 pm

alex ti-o mananc pe Lia
si eu i-am dat sa guste conopida si a fost ok
faza e ca retinusem ca nu e bine acum sa-i dau portocala si of course ca atunci cand am mancat eu i-a trebuit! sa nu-ti mai zic ce mult ii place

AndreEa

Balanta Localizare: Brad/Timisoara

http://bijuteriihandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj  vanilla_baby la data de Mier Ian 06, 2010 8:08 pm

stiu ca nu e indicata. guilty as charged. i-am dat de trei ori cred, oricum a supt ea si a ros felie, nu cred ca a extras mai mult de 3,4 lingurite.
azi i-am dat si ananas care e tot acid, i-a placut mult dar n-o sa-i mai dau prea curand

vanilla_baby

Pesti

Sus In jos

Mesaj  Lore la data de Joi Ian 07, 2010 3:41 pm

La Thea i se declansase o diaree de la conopida.

Acum nu mananca nimic in afara de san. Sa ii dau paine goala. Are ceva? E singura dupa care se intinde si o mananca.
A mai mancat de fapt azi niste boabe de mazare cu unt si le lua apoi dupa ce baga pe rand 4-5 in gura scuipa hoaspele Poate I-am curatat cateva si ce credeti, l-a mancat? Raspunsul e nu! Vroia sa le scoata el...

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Lore

Rac

http://www.luthelo.breslo.ro

Sus In jos

Autodiversificare cu cosul de paine

Mesaj  zaziedanslemetro la data de Joi Iun 16, 2011 12:51 am

Desi are numai 4 luni si jumatate al meu zan vad ca ar cam vrea sa pape solide. Stiu ca de fapt ne suprapunem cu faza de mare explorator dar am avut 2 episoade comice, ce merita impartasite.
1. acum vreo 2 saptamani, rodeam relaxata un mar, in vizita la parinti. Cu bebe in brate. Si dupa indelunga panda trage de mar si incepe sa suga pe el, dar asa de natural de parca s-ar fi nascut cu marul in gura. Si nu, nu e purcelus :)
2. asta seara ne-am incins la o cina romaneeasca de vara cu o prietena. Copilul maraie ca vrea si el la aglomeratie, mami il ia in brate. Copilul se intinde si cel mai la indemana e o felie zdravana de franzela. O ia la molfait. Nu l-am lasat ca ziceam ca e periculos, sa nu se inece cu vreo firimitura. El plescaie de pofta si tot vrea sa traga de pe masa. Evaluez eu situatia si imi dau seama ca n-am ce sa-i ofer: telemeaua prea sarata, rosiile nu sunt din gradina proprie deci nu stim daca au fost tratate plus ca sunt alergene, painea am zis deja ca o scoatem din meniu, ulei nu. Si daca asta mic a vazut ca nu primeste si nu primeste in ciuda insistentelor s-a autoservit cu... cosul de paine. Cred ca e din babmus, parea foarte delicios avand in vedere cu cat sarg si drag a supt la el :)
Mi-e clar ca trebuie sa il tin departe de ospete, macar pana la 6 luni. Pana atunci Mimagule, esti consemnat la san!

zaziedanslemetro

Localizare: Timisoara

Sus In jos

Re : Autodiversificare cu cosul de paine

Mesaj  SAKURA la data de Joi Iun 16, 2011 12:35 pm

Hahhaa. L-ai pedepsit?!?
Poate vrea sa-si aline gingiile. am mai auzit de copiii care le-au aparut dinti la 4 luni.
Sau poate e un mic pofticios
Sper sa ne-ntalnim in vara asta pana la urma

SAKURA

Berbec Stare de spirit: ... ca in sesiune...

Sus In jos

Pagina 5 din 5 Inapoi  1, 2, 3, 4, 5

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum